black-manor Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zuza i Noddy napisał(a): ale nawet mi się podobali. Hahaha, mi jakoś nie odpowiadają te kudłate klaty ;) Gustuję w nieco bardziej zadbanych :P Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 black-manor napisał(a):Hahaha, mi jakoś nie odpowiadają te kudłate klaty ;) Gustuję w nieco bardziej zadbanych :P Oj, wiesz że się nie miałam tego na myśli :lol::evil_lol: Quote
Korenia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 bety napisał(a):Co do lektur to: "Lalka", "Potop" i "Krzyżacy" to jedyne kobylaste lektury przez które nie przebrnęłam - no po prostu się nie dało. A ja należę do osób lubiących i czytających książki. Pzdr Przez Krzyżaków się nie da, ale Potop i Lalka - są świetne :) Warto przeczyta Vectra napisał(a):ale tego się nie da czytać :evil_lol: Da się da! Quote
Iza. Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pusiakowa napisał(a): nie bądź taka mądra, bo głupich zabraknie. :diabloti: Spoko, Ty wystarczający tłum robisz :diabloti: Vectra napisał(a):ale tego się nie da czytać :evil_lol: Jeśli chodzi o Krzyżaków to się zgadzam :evil_lol: black-manor napisał(a):Hahaha, mi jakoś nie odpowiadają te kudłate klaty ;) Gustuję w nieco bardziej zadbanych :P hahaha:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 No, dobrze! Koniec z rozmowami o "Lalce" i innych takich. Oto niespodziewajka - Panienka,która po raz pierwszy zaistnieje w tej Galerii - PEACH ANGEL ASIACZEK FCI.......vel Zina Welcome! W drodze do domku:) I już w domu:) Koszyczek, przygotowany dla Zinki, chyba juz niedługo będzieza mały...;) Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 A teraz foteczki z Presova. Najpierw Serek - Kanibaru FROMAJE FRAIS:) (dla przypomnienia - BIS PUPPY2!) A tutaj - nagroda dla Serka - wygodne siedzisko na kolanach u Black Manor:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 jenis napisał(a):O Zinka ma małą Pańcie i kolorowy pokoik:) Tak, Julka bardzo przejmuje się Zinką,dba o to, aby jej nic nie brakowałoi przejmuje się każdym pisnięciem Nowej Przyjaciółki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Cd. Presova. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI. Maśka - MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (BOG3!) I Erka - LOVE IS ON THE AIR Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Konkurencja Para hodowlana - niestety, nie udałonam się powalczyć... I Grupa hodowlana (mogłamzaprezentować Grupędzięki pomocy Black Manor, dzięki!) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 dzasta napisał(a):Ale fajan relacja z nowego domku Zinki :) Trochę krótka, ale mam obietnicę, że Zinka będzie się pojawiać w tej Galerii. A i ja będę sięprzypominać Właścicielom suni:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ah, zapomniałam o Felce - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - BIS VETERAN1!) Na II miejscu stanął Tares naszej forumowej koleżanki Jagoodki, gratuluję! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ah, zapomniałam o Felce - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - BIS VETERAN1!) Na II miejscu stanął Tares naszej forumowej koleżanki Jagoodki, gratuluję! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Przepraszam Was, że 4 razy przypominałam Wam o Felce. dogo coś dzisiaj zupełnie nie chciało ze mną współpracować;) Pzdr. Quote
Vectra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Przepraszam Was, że 4 razy przypominałam Wam o Felce. dogo coś dzisiaj zupełnie nie chciało ze mną współpracować;) Pzdr. znaczy babcia Fela odzyskała wigor ? ;) cześć Asiu Quote
Asiaczek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Darianna napisał(a):To się nazywa porządne przypomnienie :D Hahaha, no własnie:) Vectra napisał(a):znaczy babcia Fela odzyskała wigor ? ;) cześć Asiu Tak, babcia Fela juz w Rzeszowie odzyskała wigor i tam tez była I na BIS Weteranów. A w Rzeszowie to był jej debiut w tej starszej klasie;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wrr nie mam ostatnio sil zmagac sie z DGM :angryy: jeszcze przegladac daje rade ale jak chce cos napisac to trwa to pol dnia :shake: wiec wiedz ze jestem i czytam :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dokładnie, dgm ostatnio powariowało. A fotki z Presova prześliczne, psiaki prezentują się super. Dżez jaką fajną towarzyszkę miał, super razem wyglądaliście :loveu: A tak przy okazji wysłałam priv ;) Quote
Poświata Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Asiu przepraszam, że ja tak jak królik z kapelusza wyskakuję, ale może ktoś coś mądrego wymyśli, Donya dzwoniła do mnie po pomoc, ale Wojtecki powiedział zdecydowane NIE i nie wiem jak Jej pomóc, jutro mały trafi do schroniska http://www.dogomania.pl/threads/180952-PILNE-Szczeniak-w-typie-sznaucera-olb-znaleziony-na-drodze-k-Nadarzyna?p=14219106 POMOCY Quote
Recommended Posts