Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mała suczka Kasi?
bo ja stalam obok krzyczacej malutkiej suczki Kasi- a moja klatka byla pierwsza od razu jak sie wchodzilo w nasza czesc hali- na samym zakrecie :)

Asiaczku- przepraszamy za off-a :oops:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wreszcie dotarłam do domu. Ofi jak padł wczoraj w samochodzie to spał całą drogę do domu.
Ja dzisiaj jeszcze jeden mały sukcesik, bo wystawiany przeze mnie cavalier dosk. I, CWC, CACIB, NDPwR, BOB, ale na finały już nie zostawaliśmy.

Posted

[quote name='Matusz']No u mnie też nie wiadomo, jak to będzie z tą wystawą bo być może będę hen hen daleko od PL;)
Oj, Matusz, nie rób nam tego Tak mało Ciebie na DGm, a tu jeszcze na wystawie w O. może Ciebie nie byc...buuuu.....

[quote name='pati1033']serdeczne gratulacje za Rzeszow :multi::multi::multi::multi:
oj jak gdzies jedziecie to zawsze piekne szalenstwo :)
my tez odnieslismy maly sukcesik :oops: ale pochwale sie za chwilke u mnie w temacie :)
Byłam juz, widziałam i jeszcze raz gratulacje dla małej Tamisi!

[quote name='Zuza i Noddy']A ja wreszcie dotarłam do domu. Ofi jak padł wczoraj w samochodzie to spał całą drogę do domu.
Ja dzisiaj jeszcze jeden mały sukcesik, bo wystawiany przeze mnie cavalier dosk. I, CWC, CACIB, NDPwR, BOB, ale na finały już nie zostawaliśmy.
Ooooo, brawo, Zuzka!
A jak na MP?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, Matusz, nie rób nam tego Tak mało Ciebie na DGm, a tu jeszcze na wystawie w O. może Ciebie nie byc...buuuu.....

Byłam juz, widziałam i jeszcze raz gratulacje dla małej Tamisi!

Ooooo, brawo, Zuzka!
A jak na MP?

Pzdr.

Na MP to wpadłam prosto z ringu tylko po punkty z eliminacji, bo na finałach nie zostawaliśmy.
A i Caviś skończył CH. PL

Posted

[quote name='mudik']takie mam wiadomości z rzeszowa,:
Ofi lok 1/1 w baby,najlepsze baby
serek najlepsze szczenię lok 1/2
bornani(?) african elite lok 2/2

erka najlepsza dorosłą suka
dzezik najlepszy dorosły pies, bob?

Felka najlepszy weteran

-

[quote name='mudik']serek 2 miejsce na bis puppy:multi::multi:

Ofi 4 na bis baby

felka bis weteran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

gratulacje,gratulacje,gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Asiaczek napisał(a):

Na dogo jestem normalnie, tylko nie udzielam się tak często na wątkach ale robię swoje.

pozdr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Gratulacje Asiu :) :) :). Miło było się spotkać :).
Będziesz w Opolu ?

Tak, chće byc na tej wystawie:)

Matusz napisał(a):
Na dogo jestem normalnie, tylko nie udzielam się tak często na wątkach ale robię swoje.
pozdr.

A co konkretnie robisz na DGM, jak Cie nie ma w Twojej Galerii, u nas...?

Zuza i Noddy napisał(a):
Chciałam mu zrobić zdjęcie ze śliczną rozetką, którą dostaliśmy na BISie, ale muszę pomyśleć, jak bo ona większe od Ofika.

Hahaha, oby tylko Ofik w jakiś gigantyzm nie wpadł...;)

Błyskotka napisał(a):
Tak bardzo fajny bazarek :). Również zamówiłam. Akurat się przyda. Cena przystępna i przy okazji można pomóc :).

No więc właśnie. Mogę pójść do apteki i kupić nastepne opakowanie tranu, ale tutaj, to przynajmniej pomagam.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Vectra, o tej godzinie to ja juz takich nęcących smakowitości nie pijam...dbam o linię;)

Pzdr.

ja mam gdzieś linię ... :evil_lol: kochanego ciała NIGDY za wiele

Posted

Asiaczku,jestem,wreszcie tu przyszłam.Piękne pieski.Takim to dobrze. . . .
Jeśli pozwolisz,będę Was odwiedzać w wolnej chwili.Na razie przeszłam przez kilka stron,ale tak jak do agaciaaa,co jakiś czas tu się zjawię.Miło jest popatrzeć,na piękne,zadbane,kochane przez człowieka pieski.Zawsze jak będzie mi smutno,teraz będę miała gdzie się pocieszyć.Dziękuję i pozdrawiam :loveu:

Posted

Dzień doberek!

Wielkie gratulacje dla Asiaczkowego teamu!!!!
Ładny początek sezonu! ;)

My trochę skromniej bo Chilli CWC i CACIB - ukończony Ch Pl w wieku 23 msc ;)
Wystawiany przeze mnie cardigan - Filofany Stardust - Zw Mł - ukończony Mł Ch Pl
Wystawiałam też Beagla - Grację Simpatica PS - dosk, III/V - sędzia powiedział że gdyby chciała iść po ringu to by wygrała, bo według niego była najlepsza w tej stawce, miło ;) to była jej 2 wystawa a to pies pełen energii... tylko nie wtedy kiedy trzeba :evil_lol: