Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 zielona napisał(a):NOOoooo NIIeeeee.... Wyniki powalające. Moje ogromne gratylacje A ja nie mogę odżałować, że Maski nie byo z nami...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Matusz napisał(a):Wielkie Gratulacje Asiaczki !! :multi::multi::multi: Czy w tym roku planujecie może Dobre Miasto? bądź Olsztyn ? :) Matusz - bardzo bym chciała pojechać do Olsztyna, ale to jeszcze w sferze planów... Pzdr. Quote
dzasta Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Serdeczne Gratulacje dla całego Asiaczkowego teamu!!! To był bez wątpienia Wasz dzień!!! teraz czekamy na fotorelację :0 Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 agnethka napisał(a): bobasek basek ;) Ooooo, Agnethka! To byłaś i nie podeszłaś?Oj, będę biła!!! A ten basek-bobasek to OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI. http://img35.imageshack.us/img35/2749/33239041.jpg Na ringu w wyniku zamieszania z MP - musiałam pokazać sama osobiście tego łobuzka. Ale juz na ringu honorowym zrobiła to jego właścicielka - Zuza i Noddy:) I pieknie walczyła - BIS BABY4!!! Dziękuję za śliczna pamiątkę dl Ofika-Tofika, bardzo-bardzo! Mogę skraść fotkę na moją www? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 dzasta napisał(a):Serdeczne Gratulacje dla całego Asiaczkowego teamu!!! To był bez wątpienia Wasz dzień!!! teraz czekamy na fotorelację :0 Tak, Kochana. Za chwilę siadam do fotek - sama jestem ciekawa, co tam zostało uwiecznione;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No to se ukradłam...;) A ten kawaler to mój podwójny wnuczek (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI x Abotere's ADUNBI). To był jego debiut wystawowy, ale - ku mojemu zdziwieniu - piesek nawet ładnie stał. Co prawda niezbyt długo, ale chyba jednak Właściciel trochę w domu ćwiczył stójkę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 agnethka napisał(a):Serka mam od doopki strony ;) ale za to jakiej zgrabnej doopki ;) Serek był chyba trochę rozkojarzony obecnością na ringu kolegi. Bardzo chciał się bawić i musiałam sie troche napracować, aby Twarożek ładnie postał do opisu. To dla mnie tez nauczka, ze młody jest jeszcze młody;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Witaj, Vectra, i dziękuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Faktycznie, fotki basków - OK, ale Alojzyny wogóle nie widać... Ciemne spodnie, buty i ona tez ciemna - następnym razem załóż jasne spodnie:) A tutaj na fotkach jest pani Asystent (ta, w sweterku), na stoliku - KALIMERA Asiaczek FCI (Kika) i ręce Black Manor:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Tak czy siak, wierze, że za kazdym następnym razem bedzie lepiej. Nawet pod względem fotek;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Poniżej link do ciekawego bazarku, zapraszam. Ja dla moich basków juz złożyłam zamówienie. Warto!!! http://www.dogomania.pl/threads/179696-Ryby-suszone-i-olej-rybi-tran-dla-starych-chorych-gA-odnych-suk-i-klaczy-do-17-02 Pzdr. Quote
Alicja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 widze ze też zajrzałaś na bazarek pachnący ;) Quote
Paula&Goofi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dzień Doberek ! :) Przyszłam złożyć najszczersze GRATULACJE !!! NA PRAWDĘ SUPER WYNIKI !!! :multi::multi: Moje kciukasy pomogły :eviltong::eviltong: Teraz czekamy na fotki :) Pozdrawiamy! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Alicja napisał(a):widze ze też zajrzałaś na bazarek pachnący ;) Wiesz, to dla mnie jakaś alternatywa, bo moje baski dostaja Iskial 2x w tygodniu. Będzie minimalna odmiana... Paula&Goofi napisał(a):Dzień Doberek ! :) Przyszłam złożyć najszczersze GRATULACJE !!! NA PRAWDĘ SUPER WYNIKI !!! :multi::multi: Moje kciukasy pomogły :eviltong::eviltong: Teraz czekamy na fotki :) Pozdrawiamy! Witaj i dziękujemy! fotki juz wgrane na pulpit:) Pzdr. Quote
jenis Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hej Asiu ajak Hiro daleko zaszedł bo nie ma żadnych wieści? Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witajcie Asiaczki :sweetCyb:! To my - Nestory :bigcool: Jeszcze raz serdeczne gratulacje. Zaszaleliście na maksa ;). Ale przecież dla Was to "chleb powszedni" więc nie ma się co dziwić :cool2: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Hiro dostała BOB'a, a na BIS Juniorów został wybrany do pierwszej siódemki lub piatki - nie pamiętam. Na BOG V gr. był chyba IV, ale nie pamiętam... Myslę, że jak Ola odeśpi wystawę to na pewno wstawi informacje i zdjęcia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 NESTOR.NOTABILIS napisał(a):Witajcie Asiaczki :sweetCyb:! To my - Nestory :bigcool: Jeszcze raz serdeczne gratulacje. Zaszaleliście na maksa ;). Ale przecież dla Was to "chleb powszedni" więc nie ma się co dziwić :cool2: Z tym chlebem to nie przesadzaj, długo czekaliśmy w poczekalni V gr. na takie wygrane, serio. I witaj u Asiaczków:) Pzdr. Quote
Mudik Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dzieki za link do bazarku, chetnie skorzystam Quote
shirkan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Asiu ogromne gratulacje! Początek sezonu naprawdę imponujący,oby tak dalej. Niestety nie udało mi się do Was dotrzeć,spotkać i choć chwilkę pogadać.Mam nadzieję że niebawem to nadrobię. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Witaj i dziękuję! Ja tez byłam zagoniona i na dodatek 6 psów do wysikania... Musowo nadrobimy, gdzies-kiedys;) Pzdr. Quote
Matusz Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No u mnie też nie wiadomo, jak to będzie z tą wystawą bo być może będę hen hen daleko od PL;) Quote
pati1033 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 serdeczne gratulacje za Rzeszow :multi::multi::multi::multi: oj jak gdzies jedziecie to zawsze piekne szalenstwo :) my tez odnieslismy maly sukcesik :oops: ale pochwale sie za chwilke u mnie w temacie :) Quote
pati1033 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 bylam... i przed chwila zobaczylam, ze Ty rowniez... i jak to sie stalo, ze sie nie spotkalysmy? :placz::shake: Quote
Recommended Posts