Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam wczoraj napisac, że byłyśmy z Kaya na filmie "Rnadka w ciemno".
Hm, cóż by tu napisać... Rozczarowanie.
Maciąg w roli głównej to nieporozumienie. Według mnie nie udźwignęła roli głownej, cały czas jej mimika to była "porąbana życiowo łania"... Załamka - ...łania..., radośc po pachy - "...łania..."...Musi się jeszcze dziewczyna trochę podszkolić w te klocki, sztucznośc nigdy nie była w modzie.

Dereszowska. O, ona to umiała i zrobiła z niezbyt dużej roli perelkę. Baba z krwi i kości (kłania się super castingowiec!) grała babę z krwi i kości:) Dla niej warto iść:)

Szyc - hm, chyba róznież nieporozumienie...

Zamachowski. Tu mam troche dziwne wrażenie. Tyle się naczytałam w prasie, jaka to on zagrał super rolę (operatora kamery), że hohoho, prawie Oscar. Hm, parę zdań wypowiedzianych, rola nie wnosząca nic nowego do filmu, mogłoby jej wogóle nie byc i film by się nic a nic nie zmienił...

Dobra gra przyjaciółek Maciągowej i dobrze obsadzona rola "przyjaciela" Żurka.

Żurek w roki zakochanego geja(?:) - sprawdza się; rzeczywiście jest podobny do ostatniego Bonda:) Może się podobać publiczności, a szczególnie kobietom. Wiecie, taki wrazliwy, czuły, trochę gapowaty, a w końcu i finansowo ustawiony, hehehe...

No to tyle. Nie będę zachęcała do oglądnięcia tego filmu. Ale jak ktoś lubi Dereszowska i chce popatrzeć na przystojnego Żurka - popieram:)

Pzdr.

Posted

I jeszcze kilka fotek ORI z zapoznania się z Cyrą:) W Niemczech...

Mogę wejśc...?

Gdzie się pchasz?

Spadaj,bo...

...zagryzę!

No i zagryzłem! Hahaha...

Pańcia, dobrze zrobiłem?

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd. fotek ORI vel Draco z nowego domku:)

Na rękach u cioci Iny, w jej domku, gdzie odbyłosię bezpieczne pierwsze spotkanie Cyry i Ori velDraco:0

No co, ciotka, fikasz...?

Zabawa z butelką. Chyba nie ma psa,który by nie b awił się choć raz w swoim zyciu butelką...

Na stole na pewno jest cosciekawego. Trzeba to sprawdzić:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

bianka19 napisał(a):
Cześć Asiaczki :D
To jest boskie :evil_lol: drugi kotek w domu :cool3:
http://img17.imageshack.us/img17/6516/dracosankunft0481.jpg
Śliczne masz psiaki i kociaka oczywiście też :loveu:

Hej,
w domu mam 4 koty perskie.
A te ostatnie zdjęcia to nie są moje psy: Cyra to suczka mojej koleżanki z Niemiec, która kupiła ode mnie ORI vel Draco (pręgowany szczeniak na fotkach).

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ori juz od 31 stycznia br. jest w nowym domu:)
Z pyszczków sa podobni, to fakt.

Pzdr.

Oj to ja troszkę opóźniona jestem, chociaz teraz mi się już przypomina, ze czytałam, ze już pojechał, a później, że fotki przyszły., skleroza po prostu :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przypominam, ważne!
JUTRO JEST TŁUSTY CZWARTEK!

Pzdr.

o rany
i kto mi zrobi paczki i faworki, buuuuuuuuuu kupnych nie lubie, buuuuuu zapomnialam, a nie mam drozdzy w domu, buuuuuuu

Posted

Melduję, że dotarłam do domu cała i zdrowa z "małym" nadbagażem :P

Właśnie mój dom zmienił się w mini psie przedszkole. Fiolka zachwycona mały wpatrzony w nią i gdzie ona tam i on. No i został taki Muszu "z Buszu" :) Jutro pewnie coś więcej powiem, ale na razie muszę towarzystwo ululać i sama położyć się spać ;)

Pozdrawiam już z Gdańska z całym towarzystwem :)