Asiaczek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Hm, Serka mówisz? OK, ale to jutro. Jutro przyjeżdża do nas Inga z mężem i wtedy porobimy foteczki, pasi? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Zapomniałam wczoraj napisac, że byłyśmy z Kaya na filmie "Rnadka w ciemno". Hm, cóż by tu napisać... Rozczarowanie. Maciąg w roli głównej to nieporozumienie. Według mnie nie udźwignęła roli głownej, cały czas jej mimika to była "porąbana życiowo łania"... Załamka - ...łania..., radośc po pachy - "...łania..."...Musi się jeszcze dziewczyna trochę podszkolić w te klocki, sztucznośc nigdy nie była w modzie. Dereszowska. O, ona to umiała i zrobiła z niezbyt dużej roli perelkę. Baba z krwi i kości (kłania się super castingowiec!) grała babę z krwi i kości:) Dla niej warto iść:) Szyc - hm, chyba róznież nieporozumienie... Zamachowski. Tu mam troche dziwne wrażenie. Tyle się naczytałam w prasie, jaka to on zagrał super rolę (operatora kamery), że hohoho, prawie Oscar. Hm, parę zdań wypowiedzianych, rola nie wnosząca nic nowego do filmu, mogłoby jej wogóle nie byc i film by się nic a nic nie zmienił... Dobra gra przyjaciółek Maciągowej i dobrze obsadzona rola "przyjaciela" Żurka. Żurek w roki zakochanego geja(?:) - sprawdza się; rzeczywiście jest podobny do ostatniego Bonda:) Może się podobać publiczności, a szczególnie kobietom. Wiecie, taki wrazliwy, czuły, trochę gapowaty, a w końcu i finansowo ustawiony, hehehe... No to tyle. Nie będę zachęcała do oglądnięcia tego filmu. Ale jak ktoś lubi Dereszowska i chce popatrzeć na przystojnego Żurka - popieram:) Pzdr. Quote
sandrulka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hej! wróciłam! teraz będę mieć więcej czasu żeby posiedzieć na dogo! pozdrawiam goorąco! Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Witaj! Liczę, że rzeczywiście nadrobisz te długą nieobecność..:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Kilka fotek kici i... spadam szykowac obiad dlaIngi i jej męża. Będa u mnie przejazdem:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 I jeszcze kilka fotek ORI z zapoznania się z Cyrą:) W Niemczech... Mogę wejśc...? Gdzie się pchasz? Spadaj,bo... ...zagryzę! No i zagryzłem! Hahaha... Pańcia, dobrze zrobiłem? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Cd. fotek ORI vel Draco z nowego domku:) Na rękach u cioci Iny, w jej domku, gdzie odbyłosię bezpieczne pierwsze spotkanie Cyry i Ori velDraco:0 No co, ciotka, fikasz...? Zabawa z butelką. Chyba nie ma psa,który by nie b awił się choć raz w swoim zyciu butelką... Na stole na pewno jest cosciekawego. Trzeba to sprawdzić:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Cd. Z Janem i Cyrą. I na razie to wsio. Pzdr. Quote
bianka19 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cześć Asiaczki :D To jest boskie :evil_lol: drugi kotek w domu :cool3: http://img17.imageshack.us/img17/6516/dracosankunft0481.jpg Śliczne masz psiaki i kociaka oczywiście też :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć Asiaczki :D To jest boskie :evil_lol: drugi kotek w domu :cool3: http://img17.imageshack.us/img17/6516/dracosankunft0481.jpg Śliczne masz psiaki i kociaka oczywiście też :loveu: Hej, w domu mam 4 koty perskie. A te ostatnie zdjęcia to nie są moje psy: Cyra to suczka mojej koleżanki z Niemiec, która kupiła ode mnie ORI vel Draco (pręgowany szczeniak na fotkach). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Przypominam, ważne! JUTRO JEST TŁUSTY CZWARTEK! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To Orcio już w domku. Śliczny jest i podobny do Ofcia. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ori juz od 31 stycznia br. jest w nowym domu:) Z pyszczków sa podobni, to fakt. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Ori juz od 31 stycznia br. jest w nowym domu:) Z pyszczków sa podobni, to fakt. Pzdr. Oj to ja troszkę opóźniona jestem, chociaz teraz mi się już przypomina, ze czytałam, ze już pojechał, a później, że fotki przyszły., skleroza po prostu :lol: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Zuzka, zrób coś z ta swoja sklerozą, bo w tym wieku to wstyd;) Pzdr. Quote
PANGEA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Przypominam, ważne! JUTRO JEST TŁUSTY CZWARTEK! Pzdr. o rany i kto mi zrobi paczki i faworki, buuuuuuuuuu kupnych nie lubie, buuuuuu zapomnialam, a nie mam drozdzy w domu, buuuuuuu Quote
jenis Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hej Asiu chyba nici z naszego spotkania .Mąż jedzie w trase ,awłaściwie z niej nei dojedzie no i klops.Ael to co amsz dla manie moze Anjaga odebrac :) Quote
Elitesse Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Przypominam, ważne! JUTRO JEST TŁUSTY CZWARTEK! Pzdr. moja ulubiona cukiernia jutro od 6:30 czynna :evil_lol: Quote
Kaya Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Melduję, że dotarłam do domu cała i zdrowa z "małym" nadbagażem :P Właśnie mój dom zmienił się w mini psie przedszkole. Fiolka zachwycona mały wpatrzony w nią i gdzie ona tam i on. No i został taki Muszu "z Buszu" :) Jutro pewnie coś więcej powiem, ale na razie muszę towarzystwo ululać i sama położyć się spać ;) Pozdrawiam już z Gdańska z całym towarzystwem :) Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Przypominam, ważne! JUTRO JEST TŁUSTY CZWARTEK! Pzdr. Jutro tłusty czwartek a ja na diecie ;(... ech, chyba się załamię ;) Quote
Izuuus Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A Serka jak nie było, tak nie ma :placz: Quote
Darianna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja rozsądnie przechodzę na dietę po czwartku... Albo nie, po Rzeszowie... Kurde, też nie, po Presovie... Aaaaaa!! Nie mam warunków na dietę :D Quote
Recommended Posts