Asiaczek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Florka_xyz']Witaj Asiaczku! No w koncu i jak sie dopchałam na DGM ;/ No zdjecia od Buszki sa super, takie słodziaki w śniegu! ;-) Super, ze Ori pojechał do Niemiec na pewno bedzie mial dobrze no i czekamy na foteczki ;-) Miłego Dnia życzę ;-) Lece do szkoły ;/[/QUOTE] A kiedy masz wolne...? [quote name='Darianna']A ja mam nadzieję, że Rzeszów będzie zaśnieżony ;) Nie będę się martwiła, że mi się szalone futrzaki w dniu wystawy zabłocą ;)[/QUOTE] To prawda! W ubiegłym roku było piekne słońce... [quote name='Darianna']przepraszam za dubla...:shake:[/QUOTE] E, nie masz za co przepraszac. Wszyscy tak mamy z ta DGM... Pzr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 oo dzis mi DGM w miare normalnie dziala :multi: bo ostatnie dni nie mialam cierpliwosci - albo sie strony ladowaly godzine albo wcale :angryy: dziekuje za PM !! Quote
kaskaSz Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Witanko! Mi też dogo źle działała przez ostanie 3 dni. Czy wszystkie małe baski pojechały już do swoich domków czy jeszcze jakiś został? Z tego co pamiętam Ori chyba miał być ostatni, ale nie jestem pewna. Pozdrowionka! Quote
Florka_xyz Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ja dopiero mam wolne od 12.02 to jeszcze dwa tyg. Quote
Mudik Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tak ja zostaję z Olą i Tatą Michała, starszymi paniami: Sikrą i Aurą oraz Victorkiem. Mam nadzieję,że Michał da radę, Jankesa w Rzeszowie wystawia Agata, Michał musi z Delikiem poćwiczyć bieganie na ringówce, bo Sikrę już wystawiał a Delika nie. Do tego Delik jest nie wybiegany , więc może chcieć brykać, statykę poćwiczymy razem w domu. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Elitesse']oo dzis mi DGM w miare normalnie dziala :multi: bo ostatnie dni nie mialam cierpliwosci - albo sie strony ladowaly godzine albo wcale :angryy: dziekuje za PM !![/QUOTE] Też to zauwazyłam, że chyba jest poprawa w działaniu DGM. Co prawda od czasu do czasu jeszcze coś szwankuje, ale poprawę widać! PM - nie ma sprawy;) [quote name='Błyskotka']Asiu a kogo zgłosiłaś do Rzeszowa ?[/QUOTE] Oj, bedzie nas trochę:) Serek, Dżezik, Kika, Erka, Felka... [quote name='kaskaSz']Witanko! Mi też dogo źle działała przez ostanie 3 dni. Czy wszystkie małe baski pojechały już do swoich domków czy jeszcze jakiś został? Z tego co pamiętam Ori chyba miał być ostatni, ale nie jestem pewna. Pozdrowionka![/QUOTE] Dobrze pamiętałaś! Ori pojechał do nowego domku w minioną niedzielę. A w domu - mniej bieganiny, mniej nerwówki i ... o dziwo - więcej czasu;) [quote name='Florka_xyz']Ja dopiero mam wolne od 12.02 to jeszcze dwa tyg.[/QUOTE] No tak. Ale wytrzymasz, a potem - laba! Gdzieś wyjeżdżasz? [quote name='Mudik']Tak ja zostaję z Olą i Tatą Michała, starszymi paniami: Sikrą i Aurą oraz Victorkiem. Mam nadzieję,że Michał da radę, Jankesa w Rzeszowie wystawia Agata, Michał musi z Delikiem poćwiczyć bieganie na ringówce, bo Sikrę już wystawiał a Delika nie. Do tego Delik jest nie wybiegany , więc może chcieć brykać, statykę poćwiczymy razem w domu.[/QUOTE] No to 2 tygodnie pracy przed Wami:) [quote name='Izabela124.']Witam Asiaczki ;)[/QUOTE] Witaj, Kochana! Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Niestety nie wyjeżdzam siedzę w domu i będę szukać sposobu na nudę ;-) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 No coś, Ty! Jak można nudzic się w domu...? Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 oj mozna się nudzić ;p Będę chodzi w pola z psami i to na tyle ;-) Quote
jamnicze Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ja podczas urlopu się nigdy nie nudzę, bo i spacer z Sajduchną, to czysta przyjemność, a nie nuda ;) Za to ona się teraz nudzi, bo trochę za zimno na długie spacery dla małego afrykańczyka :) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Florka_xyz']oj mozna się nudzić ;p Będę chodzi w pola z psami i to na tyle ;-)[/QUOTE] No to psy będa zadowolone! A Ty będziesz miała niezłą kondycję:) [quote name='jamnicze']Ja podczas urlopu się nigdy nie nudzę, bo i spacer z Sajduchną, to czysta przyjemność, a nie nuda ;) Za to ona się teraz nudzi, bo trochę za zimno na długie spacery dla małego afrykańczyka :)[/QUOTE] Otóż to! Z racji pogody i nasze spacery sa krótsze. Wszechobecna sól doprowadza mnie do łez... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dostałam informację i od Katrin i od Iny (nowa Właścicielka Ori vel Draco). Ori zaprzyjaxnił się z suczką Iny - Cyra (tez basenka). Bawia się świetnie, apetyt dopisuje. Ma zdjęcia, ale muszę ustalic, czy mogę te fotki wstawić tutaj. Ina troche obawiała się, jak jej suczka Cyra zareaguje na nowego przybysza. Okazało się, że sunia przyjęła go z "otwartymi łapkami":) Super wieści, prawda? W marcu, jak troche śnieg i mróz przystopuja, maja odbyc się pierwsze ćwiczenia wystawowe na dworzu. Bo w domu to ćwiczona była stójka. Ale wiadomo, ruch to trzeba poćwiczyc na dworzu... pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dzień Dobry Dzisiaj :) A wieści na prawdę super ! :) A co do Leszna, to nie wiem czy pani zauważyła u nas w wątku, niestety się nie zobaczymy :( Pozdrawiamy! Quote
shirkan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Asiu to niezłą ekipę na Rzeszów przygotowałaś:-). Mam nadzieję że uda Nam się tam spotkać i choć kilka zdań zamienić w ringowej krzątaninie. Quote
michal_unga Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Asiaczek'] No to 2 tygodnie pracy przed Wami:) Pzdr.[/QUOTE] A nawet mniej, bo mudiki wróca do nas najwcześniej w sobotę. Do tego dojdzie socjalizacja z Olą Quote
Alicja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Doczytałam że dobija was sól ....ja mam to szczęście ze na moim zadupiu nie stosuje sie soli tylko piasek ...za to już w Centrum u mamy zasolone na maxa ...Ozzy tylko do babci jak jedzie to biegusiem do domku z samochodu Quote
Asiaczek Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Paula&Goofi']Dzień Dobry Dzisiaj :) A wieści na prawdę super ! :) A co do Leszna, to nie wiem czy pani zauważyła u nas w wątku, niestety się nie zobaczymy :( Pozdrawiamy![/QUOTE] Tak, mówi się trudno. Jeszcze sporo wystaw przed nami:) [quote name='shirkan']Asiu to niezłą ekipę na Rzeszów przygotowałaś:-). Mam nadzieję że uda Nam się tam spotkać i choć kilka zdań zamienić w ringowej krzątaninie.[/QUOTE] Ty tez będziesz? O, jak fajnie!!! No to juz teraz nie wymigam się od upieczenia ciasta;) A ostatnio piekłam to ciasto "majonezowiec" i dodałam troszkę kakao i zabełtałam na wierzchu. Plus rodzynki - wyszło super, takie puchate. Inie i Janowi bardzo smakowało:) To może coś takie upichcę do Rz.? [quote name='michal_unga']A nawet mniej, bo mudiki wróca do nas najwcześniej w sobotę. Do tego dojdzie socjalizacja z Olą[/QUOTE] A, zapomniałam o socjalizacji z Olą. Pisałeś Ty albo Magda, że tego jeszcze nie ćwiczyliście...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Asiaczek']W marcu, jak troche śnieg i mróz przystopuja, maja odbyc się pierwsze ćwiczenia wystawowe na dworzu. Bo w domu to ćwiczona była stójka. Ale wiadomo, ruch to trzeba poćwiczyc na dworzu... pzdr.[/QUOTE] Oj tak, bieganie po domu to jakaś abstrakcja. Ciekawa jestem jak to wyjdzie w Rzeszowie :evil_lol: Quote
Saskja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A co to za "majonezowiec"? Przepis gdzies był? przegapiłam? Quote
Saskja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A co to za "majonezowiec"? Przepis gdzies był? przegapiłam? Quote
shirkan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Asiu brzmi przepysznie! Tak wybieram się z Demi,spróbujemy powalczyć o CWC bo lada moment minie 6 m-cy od jej pierwszego wniosku do "dorosłego championatu".A marzy mi się żeby go zamknąć przed jej drugimi urodzinami,a czy się uda to życie zweryfikuje. Strasznie się cieszę że zobaczę Serka:-). Oby Nas tylko nie zasypało zbytnio bo z Łodzi do Rzeszowa droga kiepska. To zaczynam odliczanie. Quote
Recommended Posts