shirkan Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. I jest szansa, że mały rudzielec pojawi się na wystawach. chociaż ta szansa jest jeszcze mała:) Pzdr. To świetna wiadomość! Trzymam kciuki aby jego nowa rodzina zechciała spróbować swoich i małego Rudego sił na wystawach,a potem połknęła bakcyla i zasiliła grono "Nas nieuleczalnie chorych".. Quote
Zuza i Noddy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Melduję, ze Ofcio właśnie smacznie chrapie. W pierwszych chwilach w samochodzie był poddenerwowany, ale później już tyko spał, podziwiam go że tyle wytrzymał. W domu praktycznie od razu czuł się jak u siebie, wciągnął porcje jedzonka, ślicznie się załatwił, pozaczepiał trochę Nodka, a teraz znowu padł. Jeszce dzisiaj jakąś jedną fotkę wstawię, bo tyle udało mi się zrobić, bo baterie rozładowane. Quote
Florka_xyz Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Super zdjecia maluchow :) Fajnie ze Ofi juz w nowym, kochajacym domku! Trzymam za Wasz duet kcuki na wystawach ;-) Quote
Patisa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://img44.imageshack.us/img44/3671/resizeofimg5440.jpg są CUDOWNE!:loveu: A te ich wielgaśne uszyska po prostu zwalają z nóg :lol: Dzięki za odwiedziny, pomimo mojej długiej nieobecności ;) Quote
Zuza i Noddy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [FONT="] To jeszcze zanim usnął. [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ale śliczne ciekawskie buziaczki :loveu: http://img44.imageshack.us/img44/3671/resizeofimg5440.jpg Quote
Patisa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/Obraz002.jpg Genialny jest, haha, :) Quote
Patisa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/Obraz002.jpg Genialny jest, haha, :) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='shirkan']To świetna wiadomość! Trzymam kciuki aby jego nowa rodzina zechciała spróbować swoich i małego Rudego sił na wystawach,a potem połknęła bakcyla i zasiliła grono "Nas nieuleczalnie chorych".. Sie zobaczy. Nic na siłę:) [quote name='Zuza i Noddy']Melduję, ze Ofcio właśnie smacznie chrapie. W pierwszych chwilach w samochodzie był poddenerwowany, ale później już tyko spał, podziwiam go że tyle wytrzymał. W domu praktycznie od razu czuł się jak u siebie, wciągnął porcje jedzonka, ślicznie się załatwił, pozaczepiał trochę Nodka, a teraz znowu padł. Jeszce dzisiaj jakąś jedną fotkę wstawię, bo tyle udało mi się zrobić, bo baterie rozładowane. Czyli pierwsze "koty" już za Wami. Super! Rozumiem, że w samochodzie nie było żadnych sensacji brzuszkowych...? [quote name='Patisa']http://img44.imageshack.us/img44/3671/resizeofimg5440.jpg są CUDOWNE!:loveu: A te ich wielgaśne uszyska po prostu zwalają z nóg :lol: Dzięki za odwiedziny, pomimo mojej długiej nieobecności ;) Wiesz, kierowała mna po prostu babska ciekawośc, co tam się u Was dzieje;) [quote name='Zuza i Noddy'][FONT="] To jeszcze zanim usnął. [/FONT] Podejrzewam, że pojemniczek (plastikowy) może zbyt długo nie wytrzymac ząbków Ofi, no, ale bądźmy dobrej mysli:) [quote name='Alicja']ale śliczne ciekawskie buziaczki :loveu: http://img44.imageshack.us/img44/3671/resizeofimg5440.jpg Jakoś udało mi się skupic ich uwagę na aparacie:) [quote name='Darianna']O.... Ofi trafił do Zuzi? :) Tak, tak! A ja z tego powodu baaaardzo się cieszę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Patisa']http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/Obraz002.jpg Genialny jest, haha, :) Przede wszystki, na razie, jest po prostu smieszny:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 A ja się dzisiaj wybieram razem z koleżanką na "Ciacho". Liczę na dobrą zabawę (taką mam nadzieję)! Wieczorkiem napiszę o moich wrażeniach:) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja się dzisiaj wybieram razem z koleżanką na "Ciacho". Liczę na dobrą zabawę (taką mam nadzieję)! Wieczorkiem napiszę o moich wrażeniach:) Pzdr. My wczoraj byliśmy.Tak się uśmiałam,że aż popłakałam :evil_lol:. Właśnie miałam napisać,że Szepsi-Ola śpi słodko :loveu:,ale już nie śpi tylko mnie podgryza :roll:. Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Asiaczek napisał(a): Czyli pierwsze "koty" już za Wami. Super! Rozumiem, że w samochodzie nie było żadnych sensacji brzuszkowych...? Podejrzewam, że pojemniczek (plastikowy) może zbyt długo nie wytrzymac ząbków Ofi, no, ale bądźmy dobrej mysli:) Tak, tak! A ja z tego powodu baaaardzo się cieszę:) Pzdr. Można powiedzieć, ze obyło się bez sensacji, bo na samym początku zwymiotował tak malusio, ze nie było się czym martwić. Później smacznie sobie chrapał całą drogę ;) Oj na pewno długo nie wytrzyma, ale fajnie mu się na razie na tym pachnącym kocyku śpi. A my jeszcze bardziej się cieszymy :multi: Quote
dzasta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale się cieszę że maluchy trafiły w DGM rączki i że będziemy je mogli podziwiać :) Quote
ewelinabuck Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 sliczne szczeniaczki szczegolnie pregusek :):):):) przyszlismy sie przywitac ale nie bede wszystkiego przegladac bo bysmy mieli duzoooooooooo do nadrabiania:D Quote
Kaya Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zuza to zakładaj małemu galerie i czekam na fotki z nowego domu :P Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Kaya']Zuza to zakładaj małemu galerie i czekam na fotki z nowego domu :P Myślę, ze będzie miał galerie razem z Nodkiem http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-czyli-po-prostu-Noddy Troszkę zakurzona :oops: Quote
Darianna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To idź odkurzać :D I nowe foty wklejać, bo ani się obejrzymy a mały basek-bobasek wyrośnie :D Quote
Pusiakowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Bry ! :) . u nas fotki, bo chciałaś. :D:D Quote
Cerber Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ehh no u nas wszystko do remontu razem z niektórymi meblami, a właściwie to wszystkimi... jedynie mój mały pokój jest okej, 4 lata temu zrobiony jeszcze przez moją mamę... ależ boskie zdjęcia na sofie, rozpływam się!!! matko taka zgraja maluchów, a tak słodko śpią :] Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Buszki']My wczoraj byliśmy.Tak się uśmiałam,że aż popłakałam :evil_lol:. Właśnie miałam napisać,że Szepsi-Ola śpi słodko :loveu:,ale już nie śpi tylko mnie podgryza :roll:. Ja też się usmiałam, ale mam jeszcze niedosyt. Jak dla mnie to film taki jakby niedorobiony, pewne watki zaczęte i... nic dalej... [quote name='Zuza i Noddy']Można powiedzieć, ze obyło się bez sensacji, bo na samym początku zwymiotował tak malusio, ze nie było się czym martwić. Później smacznie sobie chrapał całą drogę ;) Oj na pewno długo nie wytrzyma, ale fajnie mu się na razie na tym pachnącym kocyku śpi. A my jeszcze bardziej się cieszymy :multi: A jak dalsze zapoznawanie z Noddim i pozostałymi psami? [quote name='dzasta']Ale się cieszę że maluchy trafiły w DGM rączki i że będziemy je mogli podziwiać :) Jezeli chodzi o Ofika-Tofika - to na pewno będzie o nim głośno. A to za sprawa Zuzki, która - jestem tego pewna - porzadnie przygotuje Maluszka na wystawy:) [quote name='ewelinabuck']sliczne szczeniaczki szczegolnie pregusek :):):):) przyszlismy sie przywitac ale nie bede wszystkiego przegladac bo bysmy mieli duzoooooooooo do nadrabiania:D Oj, bo masz po prostu duuuuzo zaległości. Nie masz czasu tutaj wpadac i dlatego. [quote name='Kaya']Zuza to zakładaj małemu galerie i czekam na fotki z nowego domu :P Zuzka juz ma Galerię, ale jest ona nieuzywana...;) Poza tym, zawsze może, a wręcz nawet powinna, od czasu do czasu zaglądac tutaj i wstawiać fotki Tofika:) [quote name='Zuza i Noddy']Myślę, ze będzie miał galerie razem z Nodkiem http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-czyli-po-prostu-Noddy Troszkę zakurzona :oops: Zakurzona - to raz. Ale i tytuł trzeba zmienić:) [quote name='Darianna']To idź odkurzać :D I nowe foty wklejać, bo ani się obejrzymy a mały basek-bobasek wyrośnie :D No właśnie. Z dnia na dzień rosną, zmieniają się i szkoda by było to przegapić. [quote name='Pusiakowa']Bry ! :) . u nas fotki, bo chciałaś. :D:D Zajrzę do Was, Kochana, na pewno! [quote name='Cerber']ehh no u nas wszystko do remontu razem z niektórymi meblami, a właściwie to wszystkimi... jedynie mój mały pokój jest okej, 4 lata temu zrobiony jeszcze przez moją mamę... ależ boskie zdjęcia na sofie, rozpływam się!!! matko taka zgraja maluchów, a tak słodko śpią :] Sama wiesz najlepiej, że spokojny pies to pies zmęczony, prawda? Masz w domu takie wulkany energii, no może Cerber już trochę odstje od Mandalki, ale gdy chcesz spokoju, to najpierw trzeba myśleć o porządnym wybieganiu psu, prawda? pzdr. Quote
Florka_xyz Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witamy sie w niedzielne popoludnie :) Fajnie ze Zuzia z Ofim bedzie szalec :) a tym bardzej ze na wystawach ca baby :) Juz sie nie moge doczekac pregusków na wystawie :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Asiaczek']JA jak dalsze zapoznawanie z Noddim i pozostałymi psami? Jezeli chodzi o Ofika-Tofika - to na pewno będzie o nim głośno. A to za sprawa Zuzki, która - jestem tego pewna - porzadnie przygotuje Maluszka na wystawy:) Zuzka juz ma Galerię, ale jest ona nieuzywana...;) Poza tym, zawsze może, a wręcz nawet powinna, od czasu do czasu zaglądac tutaj i wstawiać fotki Tofika:) Zakurzona - to raz. Ale i tytuł trzeba zmienić:) pzdr. Co do relacji Ofi inne psiaki to na razie ma styczność tylko z Noddym, który raczej go omija, a nawet i warknąć potrafi jak mały go za bardzo do zabawy zaprasza. Ofi natomiast takie warknięcia uznaje za jeszcze większe zaproszenie i nic sobie z tego nie robi :evil_lol: Według zaleceń cały czas ćwiczymy i musimy się ostro za ringówkę wziąć, żeby zdążyć :cool3: Galeria używana tylko dość rzadko, ale najbliższym czasie postaram się to zmienić i ją zaktualizować ;) I realizując jeszcze przykazanie o wstawianiu fotek to następne, Ofcia znużyła nauka ze mną biologii :lol: To jeszcze tak z ostatniej chwili, Ofcio własnie morduje swojego pluszowego renifera :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, tak. I jest szansa, że mały rudzielec pojawi się na wystawach. chociaż ta szansa jest jeszcze mała:) OO malusi ASIACZEK rudzielczyk do Łódzi pojechał..:razz: i szanasa na wystawianie jest..:lol: Fajnie!!:multi: Pzdr. [quote name='Zuza i Noddy']Melduję, ze Ofcio właśnie smacznie chrapie. W pierwszych chwilach w samochodzie był poddenerwowany, ale później już tyko spał, podziwiam go że tyle wytrzymał. W domu praktycznie od razu czuł się jak u siebie, wciągnął porcje jedzonka, ślicznie się załatwił, pozaczepiał trochę Nodka, a teraz znowu padł. Jeszce dzisiaj jakąś jedną fotkę wstawię, bo tyle udało mi się zrobić, bo baterie rozładowane. Asiaczek OFCIO tez w swom domku:lol:, dobrze ,że jego foty beda często..:lol::lol: [quote name='Buszki']My wczoraj byliśmy.Tak się uśmiałam,że aż popłakałam :evil_lol:. Właśnie miałam napisać,że Szepsi-Ola śpi słodko :loveu:,ale już nie śpi tylko mnie podgryza :roll:. Asiaczkowa OLCIA też juz panuje w swoim domeczku:multi::multi: Rozjechały sie Twoje baski a ostatni pręgusek??? Jeszcze w domeczku duupkę grzeje??:lol::lol: To dobrze ,bo ma kto z Serkiem się bawić:lol::lol: A na ten film CIACHO tez wybieram się.. :multi: a daawno w kinie już nie byłam...:lol::lol: Quote
Recommended Posts