Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):a pokażesz choinkę nie chce mi się robić fotek, ale przekopiuję z wątku bazarkowego, OK? http://images36.fotosik.pl/118/66000a66bc2c5323.jpg Zuza i Noddy napisał(a):http://img138.imageshack.us/img138/7017/resizeofimg5246.jpg Czyżby to z Ofcia-Tofcia taki gryzoń był?:evil_lol: http://img51.imageshack.us/img51/9619/resizeofimg5262.jpg A tutaj jakie niewiniątko jeśli się tylko nie mylę :lol: Bingo! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/7409/resizeofimg5248.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img189.imageshack.us/img189/8659/resizeofimg5251.jpg Pańcia zabierz mnie, one mnie męczą :evil_lol: Quote
gosiaja Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 dziewczyny chyba się nie wyspały z taką ilością basków w łóżku Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):nie chce mi się robić fotek, ale przekopiuję z wątku bazarkowego, OK? http://images36.fotosik.pl/118/66000a66bc2c5323.jpg Bingo! Pzdr. fajna :-o:cool3::p Quote
Dojo Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Great, new photos of the puppies and finally the ones from Ina and me with the crazy pack in the bed :-D We really enjoyed that. And Joanna...no, not 1 dog for each of us in this night. The 2 girls slept in my bed ;-) Just wanted to tell that Dojo's girlfriend in Berlin has 5 puppies. Born today. And I have some nice new photos from Dojo. I will post them next week. Hugs! Katrin Quote
Zuza i Noddy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dojo Congratulation from Dojo's new puppies. And I can't wait new photos from Dojo ;) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Izabela124. napisał(a): Pańcia zabierz mnie, one mnie męczą :evil_lol: A mnie się wydaje, że maluchom takie męczeństwo się podobało... gosiaja napisał(a):dziewczyny chyba się nie wyspały z taką ilością basków w łóżku Rano wstały tak koło 7.00 i nie narzekały:) Elitesse napisał(a):ile tu fotek :crazyeye::crazyeye: Ha, mam jeszcze ok. 25 fotek maluchów i właśnie przed chwilą Inga przysłała mi fotki z Wilna: część jest z wystawy a część z domu u Ingi pt. "Jak Serek męczył Jumcie":) dbsst napisał(a):fajna :-o:cool3::p Mnie tez się b.podoba. Dlatego wzięłam zamówiłam 2 w kolorze złotym. Można tez byłow zrebrnym - co komu się podoba:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Dojo napisał(a):Great, new photos of the puppies and finally the ones from Ina and me with the crazy pack in the bed :-D We really enjoyed that. And Joanna...no, not 1 dog for each of us in this night. The 2 girls slept in my bed ;-) Just wanted to tell that Dojo's girlfriend in Berlin has 5 puppies. Born today. And I have some nice new photos from Dojo. I will post them next week. Hugs! Katrin O, new Dojo's photos! I'll wait too... And really 2 girls slept with you...? black-manor napisał(a):Dojo- Cassanova :P Ha, w tym roku to rzeczywiście ma/miał chłopak wzięcie:) Witaj, cieszę się, że do nas zawitałaś:) Pzdr. Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 złoto jest super :ylsuper: z przerażeniem patrzę że coraz więcej dodatków złotych mam w domu :scream7: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 dbsst napisał(a):psik psik psik A czemu mi tu psikasz spreyem w aerozolu, co? Graficiarka jedna! dbsst napisał(a):złoto jest super :ylsuper: z przerażeniem patrzę że coraz więcej dodatków złotych mam w domu :scream7: Ja po prostu lubię złoto i stąd domowa przewaga (zdecydowana!) koloru złotego nad zrebrnym... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Asiaczek napisał(a):A czemu mi tu psikasz spreyem w aerozolu, co? Graficiarka jedna! dostałam czkawki i musiałam jakoś zasprejować taki sam post :P Asiaczek napisał(a): Ja po prostu lubię złoto i stąd domowa przewaga (zdecydowana!) koloru złotego nad zrebrnym... lubimy złoto bo my..............................złote dziewczyny haha cześć Duże i małe Baski wywijaski :D Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Dobry sposób na zakrycie zdublowanego postu;) Baski-Wywijaski - super! Sa już tegoroczne Precelki a teraz jeszcze Wywijaski:) Do Szpilki to ciężej dobrac określenie. Jest "Szpilka-Piłka, Boksia-Koksia (bo ona taka napakowana)... co jeszcze? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Kilka fotek basków-Wywijasków i spadam na cmentarz. Wiatr taki, że majtki z ..... ściąga, ale co mi tam. Idę! Wczoraj - deszcz, dzisiaj - wiatr, a jutro - ...? Pzdr. Quote
Tengusia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dobrze ze dzis juz drugi dzien swiat bo nie wiem gdzie mi sie cale to jedzenie miesci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzialam fotaski sesyjke lozkowa i male baski wszystkie focie sliczniaste :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Dobry sposób na zakrycie zdublowanego postu;) Baski-Wywijaski - super! Sa już tegoroczne Precelki a teraz jeszcze Wywijaski:) Do Szpilki to ciężej dobrac określenie. Jest "Szpilka-Piłka, Boksia-Koksia (bo ona taka napakowana)... co jeszcze? Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak miło, że mój rym przypadł do gustu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do Szpilki to faktycznie koksa ale ma mózg taki jak zapalony koksiarz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bety Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Odmeldowuję się - w TVP2 leci właśnie Wasabi - Hubert Zawodowiec. Nie moge przejść obojętnie obok tego filmu, uwielbiam J. Reno w tej roli:) Pzdr. Ha, ha to ten sam film oglądałyśmy - też go lubię. Asiaczek napisał(a):Kilka fotek basków-Wywijasków i spadam na cmentarz. Wiatr taki, że majtki z ..... ściąga, ale co mi tam. Idę! Wczoraj - deszcz, dzisiaj - wiatr, a jutro - ...? O patrz my też dziś cmentarz odwiedziłyśmy - wywiało nas równo i jeszcze dwa przystanki na piechotę szłyśmy do domu. Hm, a co to za znęcanie się nad naszym ulubieńcem :mad::mad::mad::mad: http://img189.imageshack.us/img189/8659/resizeofimg5251.jpg Pzdr ps - nie mam tego katalogu z maila :shake: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Tengusia napisał(a):dobrze ze dzis juz drugi dzien swiat bo nie wiem gdzie mi sie cale to jedzenie miesci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzialam fotaski sesyjke lozkowa i male baski wszystkie focie sliczniaste :loveu::loveu::loveu: ...jeszcze jutro tez musisz zmieścić jakieś resztki jedzeniowe... dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak miło, że mój rym przypadł do gustu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do Szpilki to faktycznie koksa ale ma mózg taki jak zapalony koksiarz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koksiarz - kosiarz... bety napisał(a):Ha, ha to ten sam film oglądałyśmy - też go lubię. O patrz my też dziś cmentarz odwiedziłyśmy - wywiało nas równo i jeszcze dwa przystanki na piechotę szłyśmy do domu. Hm, a co to za znęcanie się nad naszym ulubieńcem :mad::mad::mad::mad: ps - nie mam tego katalogu z maila :shake: A mnie się wydawało, że byłyscie na cmentarzu jakos przed świętami i dlatego znowu do Was nie zadzwoniłam... Eh, gapiszon ze mnie... Ale dzisiaj to trudno byłoby nam się spotkac, bo ja najpierw pojechałam na Bródno i potem na Wólkę. Zajęło mi to 4 godziny. Tez mnie wywiało... Sprawa z katalogiiem już sfinalizowana. Elitesse podała mi te dane. Ale dzięki za chęci:) Pzdr. Quote
bety Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Asiaczek napisał(a): A mnie się wydawało, że byłyscie na cmentarzu jakos przed świętami i dlatego znowu do Was nie zadzwoniłam... Eh, gapiszon ze mnie... Ale dzisiaj to trudno byłoby nam się spotkac, bo ja najpierw pojechałam na Bródno i potem na Wólkę. Zajęło mi to 4 godziny. Tez mnie wywiało... Sprawa z katalogiiem już sfinalizowana. Elitesse podała mi te dane. Ale dzięki za chęci:) Pzdr. Tak byłyśmy ze dwa tygodnie przed świętami, ale w święta nie możemy nie być. No gapy to obie jesteśmy - a co za problem z Bródna do nas a potem razem na Wólkę. :lol:;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 bety - do trzech razy sztuka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 bety - a może wpadniecie jutro do mnie, co? Na popołudniowa herbatkę prosto z Anglii... Pzdr. Quote
Recommended Posts