jamnicze Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Kilka słów podsumowania Wilna. Wyniki z I dnia, sędzia:Jarmo VUORINEN/FIN JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl. otwarta - dosk.1, CAC, skończony CH.LT! (1/1) JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.championów - dosk.1, CAC, CACIB, BOB! (1/4) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - kl. młodziezy - dosk.2 (Maśka, niestety, miała na sobie conajmniej 1 kg za dużo;ale to i tak ładny wynik, prawda) (2/4) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) Grupa hodowlana (Juma, Jazzy, Maśka) - III miejsce!!! Drugi dzień, sędziaL Pierluigi BURATTI/IT JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.championów - dosk.1, CAC, CACIB, BOB!!! (1/4) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, Naj, Junior!!! (1/5) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) Pzdr. Jeszcze raz G R A T Y U L A C J E !!! PIĘKNE WYNIKI, WSZYSTKIE PIESKI SIĘ SPISAŁY :) To teraz czekam na zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='kaskaSz']Ja jak zwykle spóźniona, ale lepiej późno niż wcale :) Gratuluje wyników z wystawy w Wilnie! Oby przyszły rok był tak dobry jak ten, a nawet jeszcze lepszy! Z tego co czytałam Wilno się spodobało? Czekam na resztę fotek i zapraszam do nas. :) Nie, wcale nie jesteś spóźniona. W sam raz! [quote name='sabra']Gratuluję sukcesów w Wilnie !!! Witaj i dziekuję. Wiesz może, gdzie mogę wstawic stawkę podhalanów z Wilna? Wyników, niestety, nie znam, ale stawkę mogę podać;) [quote name='jamnicze']Jeszcze raz G R A T Y U L A C J E !!! PIĘKNE WYNIKI, WSZYSTKIE PIESKI SIĘ SPISAŁY :) To teraz czekam na zdjęcia :) Oj, trochę duzo tych fotek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Powinnam wyrobić się dzisiaj. Fotek z Wilna jest b.duzo i stąd, niestety, opóźnienie... pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Powinnam wyrobić się dzisiaj. Fotek z Wilna jest b.duzo i stąd, niestety, opóźnienie... pzdr.Ok, w takim razie poczekamy :) Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Hohoho, Elitessku, dziękujemy za piekne, firmowe zyczenia:) Pzdr. Quote
Szybowiec Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku składają Szybowce. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 O, juz zaczynają się życzenia świąteczno-noworoczne... Dziękujemy, Szybowcom:) Pzdr. Quote
NATKA Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dzień Doberek :multi: czekam grzecznie na te spóźnione foteczki ;) Quote
alive Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cześć Asiaczku! :cool3: Wpadam z życzeniami! Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 NATKA napisał(a):Dzień Doberek :multi: czekam grzecznie na te spóźnione foteczki ;) Juz mam część przygotowane... [quote name='alive']Cześć Asiaczku! :cool3: Wpadam z życzeniami! My tez życzymy dużo dobrego teraz i w Nowym Roku! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Na razie wstawię fotki z hotelu. Moje zmęczone zuszki - Dżezik i Ercia:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Cd. Maśka-Grubaśka;) Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 strasznie lubie takie basko - kulki :loveu: sznaucery az tak bardzo sie nie zwijaja, a Waciak to juz wogole najczesciej spi do gory kolami :lol: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Cd. Maśki. I Erka... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Elitesse napisał(a):strasznie lubie takie basko - kulki :loveu: sznaucery az tak bardzo sie nie zwijaja, a Waciak to juz wogole najczesciej spi do gory kolami :lol: Hahaha, fajne określenie "basko-kulki". Bedę je pamiętać:) Alez żaba ścina fotki z prawej strony... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja hostinguję przez photobucket i też ścina, to chyba wina dogomanii Życzenia od nas kliknij Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Hohoho, włos zrobiony i nawet Bobek się załapał na zyczenia:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Na tym zdjęciu widać, że psiulki faktycznie trochę zmęczone http://img17.imageshack.us/img17/1253/resizeofimg4997.jpg Nie ma jak porządnie się wyspać przed występami :) http://img31.imageshack.us/img31/2208/resizeofimg5025.jpg http://img9.imageshack.us/img9/8534/resizeofimg5004.jpg I jak Dżezik fajnie przy tym zezuje http://img9.imageshack.us/img9/1994/resizeofimg5015.jpg Quote
Recommended Posts