Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 agaciaaa napisał(a):Gratulacje za grupę hodowlaną! :multi: Tego chyba nikt wcześniej nie pisał (albo ja przegapiłam). No i dla Serka też gratulacje, że sie tak dobrze spisał. Już nie mogę się doczekać, jak będziemy tu czytać o jego sukcesach wystawowych :) Zdjęcie bardzo fajne, czekam na więcej. O lokacie z Grupą hodowlaną - nikt nie pisał. Dzisiaj chcę pozgrywac zdjęcia, przejrzeć je, powysyłać i wstawić małe co nieco na Dogo. dzasta napisał(a):Gratulacje Asiaczku!!! Zwyczajowo wymietliście co mieliście, miasto zwiedziliście i zadowoleni do domku wracacie :) A ja już zrobiłam pierniczki później zdjęcia wstawię do Galerii :) Czekam na fotki smakowitości:) pati1033 napisał(a):sukcesow pierwszego dnia juz gratulowalam osobiscie- teraz gratuluje sukcesow z dnia drugiego :multi::multi::multi::multi: i po cichutku przypominam sie o zdjecia w wolnej chwilce :oops: Witaj, Pati, dzisiaj ppłd. zabieram się za fotki, OK? Pzdr. Quote
bety Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Kilka słów podsumowania Wilna. Wyniki z I dnia, sędzia:Jarmo VUORINEN/FIN JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl. otwarta - dosk.1, CAC, skończony CH.LT! (1/1) JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.championów - dosk.1, CAC, CACIB, BOB! (1/4) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - kl. młodziezy - dosk.2 (Maśka, niestety, miała na sobie conajmniej 1 kg za dużo;ale to i tak ładny wynik, prawda) (2/4) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) Grupa hodowlana (Juma, Jazzy, Maśka) - III miejsce!!! Drugi dzień, sędziaL Pierluigi BURATTI/IT JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.championów - dosk.1, CAC, CACIB, BOB!!! (1/4) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, Naj, Junior!!! (1/5) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) Skoro są już pełne wyniki to teraz spokojnie mogę napisać: No i fantastycznie, że podróż minęła spokojnie :) Pzdr Quote
NATKA Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Kilka słów podsumowania Wilna. Wyniki z I dnia, sędzia:Jarmo VUORINEN/FIN JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl. otwarta - dosk.1, CAC, skończony CH.LT! (1/1) JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.championów - dosk.1, CAC, CACIB, BOB! (1/4) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - kl. młodziezy - dosk.2 (Maśka, niestety, miała na sobie conajmniej 1 kg za dużo;ale to i tak ładny wynik, prawda) (2/4) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) Grupa hodowlana (Juma, Jazzy, Maśka) - III miejsce!!! Drugi dzień, sędziaL Pierluigi BURATTI/IT JAZZY BOY Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) JUMA MONGO Asiaczek FCI - kl.championów - dosk.1, CAC, CACIB, BOB!!! (1/4) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, Naj, Junior!!! (1/5) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - kl. otwarta - dosk.1, CAC, r.CACIB (1/1) Pzdr. Przyszłam się przywitać a tu takie wieści :multi::multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]GRATULACJE DLA PRECELKÓW!!! :thumbs: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='bety']Skoro są już pełne wyniki to teraz spokojnie mogę napisać: No i fantastycznie, że podróż minęła spokojnie :) Pzdr Dziękować! A, i mam dla Ciebie upragnione coś...:) [quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać a tu takie wieści :multi::multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]GRATULACJE DLA PRECELKÓW!!! :thumbs: [/FONT] Witaj i dziękuję za gratulacje! Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Gratulujemy sukcesów:) opłacało sie trzymać kciuki Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Oj, tak! I chyba mocniej były zaciśnięte w niedzielę (wiadomo, więcej luzu), bo Maśka dostała swojego juz drugiego CAJC'a litewskiego! Pzdr. Quote
jenis Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :multi:Gratulacje!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super zakonczony rok. Quote
bety Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Dziękować! A, i mam dla Ciebie upragnione coś...:) Pzdr ............ Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Błyskotka']Gratulacje :). Dziękuję, Kochana! [quote name='jenis']:multi:Gratulacje!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super zakonczony rok. O, tak! Nie za bardzo chciało mi się jechac na te wystawy, ale... pojechałam. I nie żałuję, z różnych powodów:) [quote name='bety'] Pzdr ............ Dzisiaj ppłd. zgram i zacznę rozsyłać:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Serdecznie gratuluję sukcesów :multi::multi::multi: Ale zaszaleliście! Nie mogę doczekać się fotek Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 No, jest tego trochę, musze na spokojnie je obejrzeć i dopiero potem wstawiać... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi:Brawo BaskiBoBaski i Asiaczku :multi:[/FONT] Quote
Elitesse Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 17 baskow to bardzo pokazna stawka !! :crazyeye: czekam na foty z niecierpliwoscia - sama od ponad miesiaca nie bylam na zadnym show to sobie chociaz popatrze :lol: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi:Brawo BaskiBoBaski i Asiaczku :multi:[/FONT] Dziękować! [quote name='Elitesse']17 baskow to bardzo pokazna stawka !! :crazyeye: czekam na foty z niecierpliwoscia - sama od ponad miesiaca nie bylam na zadnym show to sobie chociaz popatrze :lol: Ostatnie moje wystawy to wrzesień tego roku, potem długo, długo nic.... i w grudniu Wilno... Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ja chyba dopiero do Glogowa pojade i pierwsza polowa roku bedzie cienka wystawowo - Tess wlasnie dostala cieczke ... i w sylwestra jedziemy sie kryc :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Do Głogowa to może Buszki pojadą...? No to w Sylwka macie atrakcje zapewnione:) No i sex;) Pzdr. Quote
pati Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 i jak zwykle Asiaczki szaleją :multi: super wielkie brawa Quote
Anna Rapp Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witaj Asiaczku, Ale maluszki urosły! śliczne słodkie pyszczki. Prosiłas o zdjęcia Chikusi, ale...wciąż mam problem z wstawianiem zdjęć na dogo:shake: Prześlę na Twój prywatny e-mail za chwilkę. Z pozdrowieniami dla całego stadka :lol: Quote
Anna Rapp Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Asiaczku, Serdeczne gratulacje dla Ciebie i piesków. Wiem, że spełni się Twoje marzenie o BIS w konkurencji Najlepsza Grupa Hodowlana, było już III i II miejsce a teraz czas na to najwyższe podium, bo właśnie Twoje psy są najpiękniejsze i zasługują na BIS. Zdjęcia są, będe je wstawiała systematycznie. Fotki robiła Inga i Ktoś jeszcze. Temu Ktosiowi bardzo serdecznie dziękuję za pomoc, rozmowę i spotkanie. Czekam na zdjęcia z niecierpliwością, juz to jedno na zachętę pokazało Waszą piękność. Miłe towarzystwo, ciasto, rozmowy, prezenty, koniaczek(!), eh, chce się zyc! I to święta prawda...nie tylko chwile na ringu z pieskiem są celem naszych wystaw :) To wspólne " rodzinne " spotkania, opowieści, wymiana doświadczeń i wiedzy, dobre rady i miłe słowa i smakołyki, ho ho, Małgosia i Zygmunt Jakubas na jedną z Warszawskich Wystaw przywiezli SZARTLOTKĘ Z KARPIA, Karpia wędzonego - paluchy lizać!!! i tradycyjnie słodkości pieczyste Małgosi. A i naleweczką też się rozgrzewaliśmy to chyba w Częstochowie :) Aby wszyscy właściciele piesków potrafili tak się zjednać i miło spędzać czas na psich wystawach. Buziaki Asiaczku! Jeszcze raz wielkie gratulacje za sukcesy! Quote
Zuza i Noddy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Myślę, że wespól-w zespół damy radę, prawda? Oczywiście ;) Ogromne gratulacje za piękne wyniki z Wilna :multi: Czekam tez niecierpliwie na foteczki, a przy okazji taka oto karteczka od nas Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='pati']i jak zwykle Asiaczki szaleją :multi: super wielkie brawa Hahaha, można było jeszcze bardziej zaszaleć, ale... konkurencja była lepsza tego dnia;) [quote name='Anna Rapp']Witaj Asiaczku, Ale maluszki urosły! śliczne słodkie pyszczki. Prosiłas o zdjęcia Chikusi, ale...wciąż mam problem z wstawianiem zdjęć na dogo:shake: Prześlę na Twój prywatny e-mail za chwilkę. Z pozdrowieniami dla całego stadka :lol: OK, czekam na maila. [quote name='Anna Rapp']Asiaczku, Serdeczne gratulacje dla Ciebie i piesków. Wiem, że spełni się Twoje marzenie o BIS w konkurencji Najlepsza Grupa Hodowlana, było już III i II miejsce a teraz czas na to najwyższe podium, bo właśnie Twoje psy są najpiękniejsze i zasługują na BIS. Czekam na zdjęcia z niecierpliwością, juz to jedno na zachętę pokazało Waszą piękność. I to święta prawda...nie tylko chwile na ringu z pieskiem są celem naszych wystaw :) To wspólne " rodzinne " spotkania, opowieści, wymiana doświadczeń i wiedzy, dobre rady i miłe słowa i smakołyki, ho ho, Małgosia i Zygmunt Jakubas na jedną z Warszawskich Wystaw przywiezli SZARTLOTKĘ Z KARPIA, Karpia wędzonego - paluchy lizać!!! i tradycyjnie słodkości pieczyste Małgosi. A i naleweczką też się rozgrzewaliśmy to chyba w Częstochowie :) Aby wszyscy właściciele piesków potrafili tak się zjednać i miło spędzać czas na psich wystawach. Buziaki Asiaczku! Jeszcze raz wielkie gratulacje za sukcesy! Dzięki, Aniu! Szarlotka z karpia - nonono, Gosia zaszalała... [quote name='Zuza i Noddy']Oczywiście ;) Ogromne gratulacje za piękne wyniki z Wilna :multi: Czekam tez niecierpliwie na foteczki, a przy okazji taka oto karteczka od nas Dziekujemy za zyczenia i tez ślemy pozytywne myśli:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Do Głogowa to może Buszki pojadą...? Pzdr. Wieeelkie gratulacje! Dla Serka osobne gratki,za dzielną postawę :lol:. Do Głogowa,to my nawet na piechotę dojść możemy :evil_lol:.Tylko Buszi coś nie chce schudnąć :shake:. Ale Maksio ma być,więc na pewno się pojawię na wystawie. Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Buszki napisał(a):Wieeelkie gratulacje! Dla Serka osobne gratki,za dzielną postawę :lol:. Do Głogowa,to my nawet na piechotę dojść możemy :evil_lol:.Tylko Buszi coś nie chce schudnąć :shake:. Ale Maksio ma być,więc na pewno się pojawię na wystawie. O, i to się nazywa "dzielny zuszek"! aglądnij na wystawe, podtrzymaj na duchu Maksia i pozdrów ich od nas:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja jak zwykle spóźniona, ale lepiej późno niż wcale :) Gratuluje wyników z wystawy w Wilnie! Oby przyszły rok był tak dobry jak ten, a nawet jeszcze lepszy! Z tego co czytałam Wilno się spodobało? Czekam na resztę fotek i zapraszam do nas. :) Quote
Recommended Posts