bety Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Elitesse']jak tam nowe mebelki ??[/QUOTE] No właśnie pokaż nam mebelki. Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Vectra']ja też mam dziś problemy różne ;) z przekazywaniem i odbieraniem ... czuje się fatalnie buuuuu[/QUOTE] O, witaj w klubie:) [quote name='ewka i haker']witamy dziś u was:)[/QUOTE] Witaj, witaj! [quote name='Elitesse']jak tam nowe mebelki ??[/QUOTE] Dzisiaj zostały przywiezione, ale nie wiem, kiedy zostaną zmontowane. Może jutro/pojutrze? W tej sprawie czekam na odp. mojego b.szwagra. [quote name='bety']No właśnie pokaż nam mebelki. Pzdr[/QUOTE] No nie mam jak . Mogę porobic foteczki mebli w kartonach;) Pzdr. Quote
bety Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']No nie mam jak . Mogę porobic foteczki mebli w kartonach;) Pzdr.[/QUOTE] Eeeeeeeeeeee rozczarowałam się. :roll: Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Ale za to mam fotki maluchów, grupowe... No i jak, reflektujesz? pzdr. Quote
MMM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Ciekawe, kto nakłaniał do ćwiczeń;) [/QUOTE] Witam Wielkie dzięki za wszystkie gratulacje. Chyba czas oficjalnie pochwalić mojego starszego syna, bo to on przygotowywał i wystawiał Maksa.:multi: No i koniecznie muszę zacytować z karty oceny "szczeniaczek pięknie prezentowany", żeby moje dziecko poczuło się docenione. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 O, jeeeeeee..... piękna sprawa. :) To znaczy, że debiut był planowo przygotowany. a to znaczy, że rośnie nam młode pokolenie "młodych wilczków" I to podwójne:) Pzdr. Quote
NATKA Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale za to mam fotki maluchów, grupowe... No i jak, reflektujesz? pzdr.[/QUOTE] Na takie focie to nawet ja chętna :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale za to mam fotki maluchów, grupowe... No i jak, reflektujesz? pzdr.[/QUOTE] Ja bardzo reflektuje :lol: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Zaraz będę próbowała wstawić. I dobrzy by było, aby się udało, o Jackowy komp. jest obłożony rzeczami i nie mam do niego dostępu:) Pzdr. Quote
pati1033 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to ja tez czekam na zdjecia :) a dzis pozwole sobie na troszke prywaty :oops: ale do mnie odkad jest nowe dogo nikt prawie nie zaglada- a tu tyle osob... Mam nadzieje, ze nie obrazi sie Pani :oops: kolezanka powiedziala mi, ze to dziala- wiec trzeba sprobowac... potrzebuje 25 osob, ktore klikna na ten link: http://zgarnij-doladowanie.pl/ref,mkZsB60sKH0b9Pu7K1CzA2FvUNjmn1K.html i niby ma mi to pomoc, w doladowaniu komorki za 25 zl... gdyby sie udalo, i dzialaloby to rzeczywiscie- byloby super :multi::multi::multi: wtedy i inni mogliby sprobowac :multi::multi::multi: z gory dziekuje za pomoc, i jesli sie uda- od razu dam znac czy dziala :) Quote
bety Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale za to mam fotki maluchów, grupowe... No i jak, reflektujesz? pzdr.[/QUOTE] Noooooooooo dobra w ostateczności mogę reflektować. :evil_lol:;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='pati1033']to ja tez czekam na zdjecia :) a dzis pozwole sobie na troszke prywaty :oops: ale do mnie odkad jest nowe dogo nikt prawie nie zaglada- a tu tyle osob... Mam nadzieje, ze nie obrazi sie Pani :oops: kolezanka powiedziala mi, ze to dziala- wiec trzeba sprobowac... potrzebuje 25 osob, ktore klikna na ten link: http://zgarnij-doladowanie.pl/ref,mkZsB60sKH0b9Pu7K1CzA2FvUNjmn1K.html i niby ma mi to pomoc, w doladowaniu komorki za 25 zl... gdyby sie udalo, i dzialaloby to rzeczywiscie- byloby super :multi::multi::multi: wtedy i inni mogliby sprobowac :multi::multi::multi: z gory dziekuje za pomoc, i jesli sie uda- od razu dam znac czy dziala :) Ja już kliknełam na ten link, gdy byłam dzisiaj u Ciebie. Daj znac, czy rzeczywiście doszedł Ci 1 pkt... [quote name='bety']Noooooooooo dobra w ostateczności mogę reflektować. :evil_lol:;) Pzdr No, niestety, dopiero jutro. Dzisiaj już nie dam rady odkopac kompa Jacka. A przyjdziecie w sobotę czy niedzielę? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Zamiast fotek - takie oto logiczne matematyczne rozumowanie. Że matematyka jest królową nauk, to wiemy wszyscy. Ale dopiero poniższe rozumowanie to tak naprawdę unaocznia Co to znaczy osiągnąć w życiu 100%? Wielu ludzi mówi, że daje z siebie ponad 100%, ale czy tak jest rzeczywiście? Co to znaczy osiągnąć 100% w życiu? Z pomocą przychodzi nam matematyka ; Jeżeli za A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z podstawimy: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 to: H-A-R-D-W-O-R-K (ciężka paca) 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% a K-N-O-W-L-E-D-G-E (wiedza) 11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96% ale, B-U-L-L-S-H-I-T (pieprzenie głupot) 2+21+12+12+19+8+9+20 = 103% zas A-S-S-K-I-S-S-I-N-G (włazidupstwo) 1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118%! Tak więc jedynym, popartym matematycznie, wnioskiem jest to, że chociaż ciężka praca i wiedza zbliża Cię do ideału, to tylko pieprzenie głupot i włażenie w dupę wyniosą Cię ponad przeciętność. zielona - dzięki!:) Pzdr. Quote
pati1033 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja już kliknełam na ten link, gdy byłam dzisiaj u Ciebie. Daj znac, czy rzeczywiście doszedł Ci 1 pkt... pzdr.[/QUOTE] no niby podzialalo :) juz 5 punktow mam :) dziekuje :loveu: ciekawe tylko, czy rzeczywiscie jak sie uzbiera 25 osob to doladowanie dostane... Quote
bety Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']A przyjdziecie w sobotę czy niedzielę? pzdr.[/QUOTE] A jak wolisz bo nam wsio rybka. Pzdr Quote
Korenia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 "Anegdotka" o matematyce - boska! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='pati1033']no niby podzialalo :) juz 5 punktow mam :) dziekuje :loveu: ciekawe tylko, czy rzeczywiscie jak sie uzbiera 25 osob to doladowanie dostane...[/QUOTE] Myślę, że ugrasz te 25 punktów. Rozsyłaj tę prośbę tutaj na DGM do zaprzyjaźnionych Galerii, może parę maili do koleżanek itp. [quote name='bety']A jak wolisz bo nam wsio rybka. Pzdr[/QUOTE] To może w niedzielę? Bo w sobote przyjeżdża Katrin i Ina z Niemiec. Katrin - właścicielka Dojo, a Ina - przyszła właścicielka ORI.:) [quote name='Korenia']"Anegdotka" o matematyce - boska! :evil_lol:[/QUOTE] Tez mi się spodobała:) Pzdr. Quote
Darianna Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ja też kliknęłam ;) i czekam na fotki maleństw :) Ostre mają ząbki? ;) Łażą już po domu? Quote
Saskja Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Asiaczku, to okropne, z tym włazidupstwem :-) Chyba zaraz wezmę kartkę i długopis, będę wymyślać coś, co da 100%, a nie będzie wymagało ani pieprzenia głupot, ani całowania komuś zadka :-) Quote
bety Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Asiaczek'] To może w niedzielę? Bo w sobote przyjeżdża Katrin i Ina z Niemiec. Katrin - właścicielka Dojo, a Ina - przyszła właścicielka ORI.:) [/QUOTE] Może być, tylko teraz pomyśl nad godziną. Pzdr Quote
NATKA Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Opowiastka matematyczna super :evil_lol: Czekam na focie maluszków :cool3:;) Quote
dzasta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Hahaha zagadka dobra !!! O to widzę że masz w weekend gości zagramanicznych i nie zagramanicznych :) My się z Ewą też musimy wybrać jakoś :) Quote
Bogarka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Gratuluje sukcesów wystawowych komu trzeba. Fajna ta opowiastka. i sznaucer tez. Quote
Buszki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Czy ktoś mnie poznaje? Może to zdjęcie ułatwi rozpoznanie :cool3:. Quote
Recommended Posts