Mudik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Asiaczek napisał(a): Do mnie się tez nie odezwała w/s strzyżenia/trymowania Larki... A fakt, mogłaś tak pomyśleć, że będzie Poświata, bo ona tez mieszka w P.L. i tez ma sznaucera... No ja tez tak myślałam,że o Larę chodzi. Buszki napisał(a):Pewnie,że widać!Po krawatkach :evil_lol:. A coś z hali jeszcze wyszło? Bo do robienia zdjęć,to faktycznie nie było warunków :shake:. Ale pięknie kawaler wyrósł :-) Quote
Buszki Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ale pięknie kawaler wyrósł :-)[/QUOTE] Maksio, wyrośnięty to był od urodzenia :evil_lol:.Teraz,to po prostu kawaler :evil_lol::evil_lol:.Piękny kawaler :loveu:. Asiaczku!!! A gdzie są jakieś świeżutkie zdjęcia mojej małej Oli-Pręgoli? Bo się strasznie stęskniłam :placz:. Quote
jamnicze Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 pięknie BBWADDENEk rośnie :) Fajnie tak oglądać wnuki, może mi sie kiedys też uda doczekać sajdusiowych następców ;) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Buszki']Już poprawiłam :oops:.[/QUOTE] Nie ma sprawy... [quote name='deer_1987']Zabiegana.. ale jestem ;)[/QUOTE] Ja dzisiaj tez zabiegana i jutro też! A, jutro przywożą mi między 11 a 13 juz wszystkie zamówione meble!!!!!! Dzisiaj musze przygotowac miejsca, umyc jeszcze raz podłogi itp. [quote name='Mudik']No ja tez tak myślałam,że o Larę chodzi. Ale pięknie kawaler wyrósł :-)[/QUOTE] Maksiu jest chyba wyższy od Buszki...? [quote name='jamnicze']pięknie BBWADDENEk rośnie :) Fajnie tak oglądać wnuki, może mi sie kiedys też uda doczekać sajdusiowych następców ;)[/QUOTE] Doczekasz się, doczekasz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Buszki'] Asiaczku!!! A gdzie są jakieś świeżutkie zdjęcia mojej małej Oli-Pręgoli? Bo się strasznie stęskniłam :placz:.[/QUOTE] Byszki, mam niedzielne fotki maluszków, ale... czas, czas, czas... Jedynie mogę napisac, że oczka juz całkiem otwarte, uszka zaczynają stawać, ogonki tez wędruja w góre i juz się trochę zakręcają, no i maleństwa już coraz pewniej stają na swoich łapeńkach:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zgadza się,Maksiu jest wyższy od mamusi.Ale on od zawsze jest najwięksiejszy,a Buszi jest drobna.To znaczy była drobna zanim jej się przytyło,teraz jest tylko niska :evil_lol:. Czekam niecierpliwie na foteczki maluszków. Quote
MMM Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Asiaczek'] Maksiu jest chyba wyższy od Buszki...? [/QUOTE] Na moje oko to on był wyższy od wszystkich wystawianych koleżanek, może dlatego, że facet :evil_lol: no ale był też najmłodszy Quote
MMM Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 no i tak na dobranoc Maks jeszcze przed oceną Buszi w trakcie oceny i Maks w trakcie oceny -"proszę daj medal" i już sjesta Quote
MMM Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 właśnie znalazłam zdjęcie Maksa w dziale wystawy, Nowa Ruda, str 15 ale się chłopaki załapali na fotkę ;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Buszki']Zgadza się,Maksiu jest wyższy od mamusi.Ale on od zawsze jest najwięksiejszy,a Buszi jest drobna.To znaczy była drobna zanim jej się przytyło,teraz jest tylko niska :evil_lol:. Czekam niecierpliwie na foteczki maluszków.[/QUOTE] Tak mi się też i wydawało, że Buszka jakas taka krągława była na tej wystawie. A, Gosiu, pazurki trzeba ciachnąć! [quote name='MMM']Na moje oko to on był wyższy od wszystkich wystawianych koleżanek, może dlatego, że facet :evil_lol: no ale był też najmłodszy[/QUOTE] Noooo, szykuje nam się kawał chłopaka! [quote name='MMM']właśnie znalazłam zdjęcie Maksa w dziale wystawy, Nowa Ruda, str 15 ale się chłopaki załapali na fotkę ;)[/QUOTE] Trzeba było skopiowac fotkę i wstawić tutaj. Albo chociaz link. No nic. Przejdę się do Nowej Rudy i zerknę na tę fotkę:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Fajnie Maks się prezentuje :) miziajki dla niego Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Ja chyba ślepa jestem, bo nigdzie nie widziałam żadne4go baska... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jak to nie bylo? http://i2.fmix.pl/fmi2609/34b246bf0006d3d94b1d4f2a/zdjecie.jpg Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 A to ja tej fotki nie widziałam; pewnie źle szukałam... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']A to ja tej fotki nie widziałam; pewnie źle szukałam... Pzdr.[/QUOTE] Strona 15 watku wystawy nowa ruda :D tak jak dziewczyna pisala ;) Quote
Kaya Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Za każdym razem kiedy pisze posta coś się zacina, więc mam nadzieje że z innego komputera chociaż ten sie wklei :/ Gratulacje dla Buszki i Maksa! Mały wspaniale wkroczył na ringi : ) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Kaya']Za każdym razem kiedy pisze posta coś się zacina, więc mam nadzieje że z innego komputera chociaż ten sie wklei :/ Gratulacje dla Buszki i Maksa! Mały wspaniale wkroczył na ringi : )[/QUOTE] Fakt. Ciekawe, kto nakłaniał do ćwiczeń;) [quote name='NATKA']Witanko :hand:[/QUOTE] Cześć, cześć! pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Cześć, ale nie rozumiem, dlaczego mi diabełkujesz...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 A, że to niby taka przenośnia, tak? ciężko u mnie dzisiaj z rozumieniem słowa pisanego... pzr. Quote
Vectra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ja też mam dziś problemy różne ;) z przekazywaniem i odbieraniem ... czuje się fatalnie buuuuu Quote
Recommended Posts