Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooooo, super sprawa! Gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi:
Hanacku, nawet nie wiesz, jak się cieszę z dzieci Izy! No i 4 sunie!!! :multi::lol:Zawsze lubiłam, jak mi się rodziły dziewczynki.:lol::loveu:
Gratulacje!!!!!

Pzdr.
Bardzo dziekuje - tiez sie cecze

Posted

Tengusia napisał(a):
witaj powrocony Asiaczku :hand:

Jeszcze przez jakiś czas będę tak z doskoku, bo teraz muszę wysprzatać po remoncie mieszkanie, ale juz kontakt ze mną jest.:lol:

hanacek napisał(a):
Bardzo dziekuje - tiez sie cecze

Niech maluszki się zdrowo chowają!:loveu:

Pzdr.

Posted

ja powoli planuje jakis remont u siebie - a raczej "odswiezenie" mieszkania bo po 6 latach od wprowadzenia juz b wypadalo :)
co prawda przed narodzinami Madzi Przemo pomalowal sciany ale teraz mysle nad zmiana koloru + nowe karnisze + nowe firany i zaslony... hmm sporo rzeczy bym zmienila :)

Posted

Elitesse napisał(a):
ja powoli planuje jakis remont u siebie - a raczej "odswiezenie" mieszkania bo po 6 latach od wprowadzenia juz b wypadalo :)
co prawda przed narodzinami Madzi Przemo pomalowal sciany ale teraz mysle nad zmiana koloru + nowe karnisze + nowe firany i zaslony... hmm sporo rzeczy bym zmienila :)

Ha, uważaj, abys przy okazji wymiany karniszy, zasłon i firan nie wymieniła całych okien!:evil_lol: Tak, jak ja.... zaczęłam od klamek a skończyłam na wymianie drzwi z futrynami...
Dzisiaj juz zamówiłam komody do przedpokoju i komódkę do małego pokoju. Poniewaz nie znalazłam takiego niedużego stolika pod telewizor, to wiesz, co kupiłam - Taki wysoki stołek barowy. I będzie gites.
Problemy były nie z meblami jako takimi, ale z tym, że ja potrzebowałam meble w konkretnym kolorze - jasny buk i czerń. A te, co mi pasowały nie wszystkie były w odpowiednim kolorze. A jak juz był kolor - to nie było wymiarów. Eh, chce się zyc..!:diabloti:

agaciaaa napisał(a):
Mam nadzieję, że problemy z fotkami szybko miną i zobaczymy jeszcze dziś bobaski :loveu:

Zaraz zgram fotki na pen-drive i przejdę na inny komp. zobaczym., Jak to nic nie da, to chyba jednak przeslę je do Vectra i poprosze uprzejmie, coby je wstawiła. Bo pewnie juz nogami przebieracie, aby zobaczyc maluszki, prawda?
A, i dzisiaj rudo-biały piesek zaczął otwierać oczka. No, juz czas najwyższy!:lol:

Pzdr.

Posted

dbsst napisał(a):
czesc Asiu nie było mnie kilka chwil ale juz jestem :D

Debestko Kochana:loveu:, mnie nie było ponad 2 tygodnie - remont małęgo pokoju i przedpokoju... Ale juz kompy mam poinstalowane i usiłuję obłaskawić nową DGM. A szczególnie wstawianie fotek, bo mam ich sporo.... ludziska czekają, a tu djupa, nic nie wchodzi...:shake:

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
to ja trzymam :kciuki::kciuki: za powodzenie w operacji wstawiania zdjęć :)

gosiaja - a jak Ty wstawiasz teraz fotki? Możesz mi szczegółowo napisać?

Pzdr.

Posted

Asiu
Poprostu jak wybierzesz opcje, ze nie wstawiasz fotki z wlasnego kompa tylko z zaby, to pod paskiem w ktory wklejasz "kodzik" masz takie okienko z ptaszkiem.... wylacz ptaszka ;)

Posted

[quote name='deer_1987']ja sie nie znam na wstawianiu przez takie strony (photobucket czy jaka to?), ja mam swoja podstrone gdzie daje. ale mozesz tez mi wyslac na deer_1987@o2.pl to wstawie
Deer, Kochana, dzięki za pomoc. Na razie walczę moimi sposobami, ale jak nic nie wyda - będę chodziła po prośbie;)...

[quote name='Maks i Spark']Cześć Dżołanna :)
Fajnie, że masz już finisz remontu
Wygłaszcz maluchy :):):)
A.
Jasne!
Ale po remoncie, nie zapominaj, jest jeszcze sprzątanie...

[quote name='PANGEA']to ja cos ssprobuje wstawic
Taki test
Czesc Asiu:

Piękna ta droga... aż się chce wsiąść w autko i pooooojechac....

[quote name='PANGEA']hurrrraaaa Asiu
Udalo mi sie..... hip hip hurra
Gratuluję, bo ja nadal walczę i kombinuję...

[quote name='agaciaaa']Ja polecam photobucket do wstawiania fotek- można wstawiać do 60 fotek naraz, co dla mnie jest dużym plusem bo nie cierpię wgrywać każdej fotki osobno ;)
Ale tam sa chyba jakies ograniczenia/limity fotek itd... A ja tego nie lubię...

[quote name='PANGEA']Asiu
Poprostu jak wybierzesz opcje, ze nie wstawiasz fotki z wlasnego kompa tylko z zaby, to pod paskiem w ktory wklejasz "kodzik" masz takie okienko z ptaszkiem.... wylacz ptaszka ;)
PANGEA, napisz mi, proszę dokładnie, krok po kroku, jak to robisz. Albo może ja do Ciebie zadzwonię i razem przez to przejdziemy, co?

[quote name='Dojo']Hi Joanna, if you don't manage to put some photos inside DGM, I can link my gallery if you'd like to ;-)
Yes, please...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Deer, Kochana, dzięki za pomoc. Na razie walczę moimi sposobami, ale jak nic nie wyda - będę chodziła po prośbie;)...

PANGEA, napisz mi, proszę dokładnie, krok po kroku, jak to robisz. Albo może ja do Ciebie zadzwonię i razem przez to przejdziemy, co?

Ok!

Ale Asiaczku Pangea napisala bardzo wyraznie :( wyrazniej sie nie da :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale tam sa chyba jakies ograniczenia/limity fotek itd... A ja tego nie lubię...

Ja tez cały czas używam photobucketa i jestem bardzo zadowolona, w tym czasie na żadne limity nie natrafiałam, a już trochę z niego korzystam.
Od razu po załadowaniu jest kod do skopiowania i wklejenia na stronę.