Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Niestety, dzisiaj żaba tez nie wpuszcza mnie na serwer. VPX - chała! Jak wrócę z wizyt w sklepach meblowych i po spacerach, to spróbuję na innym kompie. Może takie domowe "czary-mary" zadziałają...? A, zagłosujcie, proszę na naszą Koleżankę Korenia w konkursie MKCafe. Bardzo proszę! http://www.mkcafekonkurs.pl/ankieta.php?n=Korenia Pzdr. Quote
hanacek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Oooooo, super sprawa! Gratulacje!!!:multi::multi::multi::multi: Hanacku, nawet nie wiesz, jak się cieszę z dzieci Izy! No i 4 sunie!!! :multi::lol:Zawsze lubiłam, jak mi się rodziły dziewczynki.:lol::loveu: Gratulacje!!!!! Pzdr. Bardzo dziekuje - tiez sie cecze Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Tengusia napisał(a):witaj powrocony Asiaczku :hand: Jeszcze przez jakiś czas będę tak z doskoku, bo teraz muszę wysprzatać po remoncie mieszkanie, ale juz kontakt ze mną jest.:lol: hanacek napisał(a):Bardzo dziekuje - tiez sie cecze Niech maluszki się zdrowo chowają!:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja powoli planuje jakis remont u siebie - a raczej "odswiezenie" mieszkania bo po 6 latach od wprowadzenia juz b wypadalo :) co prawda przed narodzinami Madzi Przemo pomalowal sciany ale teraz mysle nad zmiana koloru + nowe karnisze + nowe firany i zaslony... hmm sporo rzeczy bym zmienila :) Quote
agaciaaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mam nadzieję, że problemy z fotkami szybko miną i zobaczymy jeszcze dziś bobaski :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Elitesse napisał(a):ja powoli planuje jakis remont u siebie - a raczej "odswiezenie" mieszkania bo po 6 latach od wprowadzenia juz b wypadalo :) co prawda przed narodzinami Madzi Przemo pomalowal sciany ale teraz mysle nad zmiana koloru + nowe karnisze + nowe firany i zaslony... hmm sporo rzeczy bym zmienila :) Ha, uważaj, abys przy okazji wymiany karniszy, zasłon i firan nie wymieniła całych okien!:evil_lol: Tak, jak ja.... zaczęłam od klamek a skończyłam na wymianie drzwi z futrynami... Dzisiaj juz zamówiłam komody do przedpokoju i komódkę do małego pokoju. Poniewaz nie znalazłam takiego niedużego stolika pod telewizor, to wiesz, co kupiłam - Taki wysoki stołek barowy. I będzie gites. Problemy były nie z meblami jako takimi, ale z tym, że ja potrzebowałam meble w konkretnym kolorze - jasny buk i czerń. A te, co mi pasowały nie wszystkie były w odpowiednim kolorze. A jak juz był kolor - to nie było wymiarów. Eh, chce się zyc..!:diabloti: agaciaaa napisał(a):Mam nadzieję, że problemy z fotkami szybko miną i zobaczymy jeszcze dziś bobaski :loveu: Zaraz zgram fotki na pen-drive i przejdę na inny komp. zobaczym., Jak to nic nie da, to chyba jednak przeslę je do Vectra i poprosze uprzejmie, coby je wstawiła. Bo pewnie juz nogami przebieracie, aby zobaczyc maluszki, prawda? A, i dzisiaj rudo-biały piesek zaczął otwierać oczka. No, juz czas najwyższy!:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 to ja trzymam :kciuki::kciuki: za powodzenie w operacji wstawiania zdjęć :) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Jedyne, co mogę na razie napisac, to to, że jeszcze raz sprawdziłam żabę i... nic. W takim razie nagrywam na pen-driva i lecę na drugi komp. Pzdr. Quote
dbsst Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 czesc Asiu nie było mnie kilka chwil ale juz jestem :D Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 dbsst napisał(a):czesc Asiu nie było mnie kilka chwil ale juz jestem :D Debestko Kochana:loveu:, mnie nie było ponad 2 tygodnie - remont małęgo pokoju i przedpokoju... Ale juz kompy mam poinstalowane i usiłuję obłaskawić nową DGM. A szczególnie wstawianie fotek, bo mam ich sporo.... ludziska czekają, a tu djupa, nic nie wchodzi...:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 gosiaja napisał(a):to ja trzymam :kciuki::kciuki: za powodzenie w operacji wstawiania zdjęć :) gosiaja - a jak Ty wstawiasz teraz fotki? Możesz mi szczegółowo napisać? Pzdr. Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Asiaczek']gosiaja - a jak Ty wstawiasz teraz fotki? Możesz mi szczegółowo napisać? Pzdr. nie masz tego linka do zdjecia zeby wstawic pomiedzy Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='deer_1987']nie masz tego linka do zdjecia zeby wstawic pomiedzy No włąśnie, nie mam... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Asiaczek']No włąśnie, nie mam... Pzdr. ja sie nie znam na wstawianiu przez takie strony (photobucket czy jaka to?), ja mam swoja podstrone gdzie daje. ale mozesz tez mi wyslac na deer_1987@o2.pl to wstawie Quote
M&S Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cześć Dżołanna :) Fajnie, że masz już finisz remontu Wygłaszcz maluchy :):):) A. Quote
PANGEA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 to ja cos ssprobuje wstawic Taki test Czesc Asiu: Quote
PANGEA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Asiaczek napisał(a):No włąśnie, nie mam... Pzdr. hurrrraaaa Asiu Udalo mi sie..... hip hip hurra Quote
agaciaaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja polecam photobucket do wstawiania fotek- można wstawiać do 60 fotek naraz, co dla mnie jest dużym plusem bo nie cierpię wgrywać każdej fotki osobno ;) Quote
PANGEA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Asiu Poprostu jak wybierzesz opcje, ze nie wstawiasz fotki z wlasnego kompa tylko z zaby, to pod paskiem w ktory wklejasz "kodzik" masz takie okienko z ptaszkiem.... wylacz ptaszka ;) Quote
Dojo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hi Joanna, if you don't manage to put some photos inside DGM, I can link my gallery if you'd like to ;-) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='deer_1987']ja sie nie znam na wstawianiu przez takie strony (photobucket czy jaka to?), ja mam swoja podstrone gdzie daje. ale mozesz tez mi wyslac na deer_1987@o2.pl to wstawie Deer, Kochana, dzięki za pomoc. Na razie walczę moimi sposobami, ale jak nic nie wyda - będę chodziła po prośbie;)... [quote name='Maks i Spark']Cześć Dżołanna :) Fajnie, że masz już finisz remontu Wygłaszcz maluchy :):):) A. Jasne! Ale po remoncie, nie zapominaj, jest jeszcze sprzątanie... [quote name='PANGEA']to ja cos ssprobuje wstawic Taki test Czesc Asiu: Piękna ta droga... aż się chce wsiąść w autko i pooooojechac.... [quote name='PANGEA']hurrrraaaa Asiu Udalo mi sie..... hip hip hurra Gratuluję, bo ja nadal walczę i kombinuję... [quote name='agaciaaa']Ja polecam photobucket do wstawiania fotek- można wstawiać do 60 fotek naraz, co dla mnie jest dużym plusem bo nie cierpię wgrywać każdej fotki osobno ;) Ale tam sa chyba jakies ograniczenia/limity fotek itd... A ja tego nie lubię... [quote name='PANGEA']Asiu Poprostu jak wybierzesz opcje, ze nie wstawiasz fotki z wlasnego kompa tylko z zaby, to pod paskiem w ktory wklejasz "kodzik" masz takie okienko z ptaszkiem.... wylacz ptaszka ;) PANGEA, napisz mi, proszę dokładnie, krok po kroku, jak to robisz. Albo może ja do Ciebie zadzwonię i razem przez to przejdziemy, co? [quote name='Dojo']Hi Joanna, if you don't manage to put some photos inside DGM, I can link my gallery if you'd like to ;-) Yes, please... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Deer, Kochana, dzięki za pomoc. Na razie walczę moimi sposobami, ale jak nic nie wyda - będę chodziła po prośbie;)... PANGEA, napisz mi, proszę dokładnie, krok po kroku, jak to robisz. Albo może ja do Ciebie zadzwonię i razem przez to przejdziemy, co? Ok! Ale Asiaczku Pangea napisala bardzo wyraznie :( wyrazniej sie nie da :( Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Prosze moze ci to pomoze Tego ptaszka odznacz! A link do zdjecia wklej w to zolte pole Quote
Zuza i Noddy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale tam sa chyba jakies ograniczenia/limity fotek itd... A ja tego nie lubię... Ja tez cały czas używam photobucketa i jestem bardzo zadowolona, w tym czasie na żadne limity nie natrafiałam, a już trochę z niego korzystam. Od razu po załadowaniu jest kod do skopiowania i wklejenia na stronę. Quote
Recommended Posts