Inkaa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Po pierwsze - gratuluje! :multi: Po drugie - czekam na fotki! :loveu: Quote
Tengusia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 GRATKI dla malusich Żelkowych kluseczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Uprzejmie donoszę, że remont u Asi idzie pełną parą, a Żelcia i maluchy mają się dobrze :lol: A. Quote
Błyskotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Uprzejmie donoszę, że remont u Asi idzie pełną parą, a Żelcia i maluchy mają się dobrze :lol: A. No to super :). Wracaj do nas Asiu szybko :). Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi: aż ciężko doczekać się fotek :loveu::loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]aż ciężko doczekać się fotek :loveu::loveu:[/FONT] ćwiczenie cierpliwości......:evil_lol:;) A. Quote
betel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czekamy na wielki come back:razz: Pozdrówka Quote
Daisunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 betel napisał(a):Czekamy na wielki come back:razz: Pozdrówka właśnie,czekamy na mnóstwo zdjęć :) Quote
pati1033 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 tez sie juz doczekac nie moge fotek maluszkow :loveu: Quote
jamnicze Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mam tylko nadzieję, że w tym remoncie aparat się gdzieś nie zapodział ;) Quote
PANGEA Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 jamnicze napisał(a):mam tylko nadzieję, że w tym remoncie aparat się gdzieś nie zapodział ;) narazie to w remoncie ale dogomanii to zapodzial sie gdzies watek Asiaczkow..... znowu musialam go szukac, bo linki nie dzialaja.... miejmy nadzieje, ze Asia tu trafi, oj zdziwi sie wygladem forum, oj zdziwi.... Asiu wracaj.... tesknimy za Toba.... Quote
bety Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 PANGEA napisał(a):narazie to w remoncie ale dogomanii to zapodzial sie gdzies watek Asiaczkow..... znowu musialam go szukac, bo linki nie dzialaja.... miejmy nadzieje, ze Asia tu trafi, oj zdziwi sie wygladem forum, oj zdziwi.... Asiu wracaj.... tesknimy za Toba.... U Asi nadal trwa remont, panowie mieli wczoraj skończyć ale jakoś Asia w to nie wierzyła. Maluchy rosną, Serek rozrabia. A Asię ostrzegłam, żeby się nie wystraszyła nowej dogo. Pzdr No w mordkę nie mogę zrobić opcji zaawansowanych żeby emotki wstawić. Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 No dokladnie ostrzegaj ja bo jak wroci to sie przestraszy... nie klikam w zaawansowana ale zeby edytowac to i 4 razy trzeba klikac.. zdjec nie da sie dodac normalnie :angryy: dodawanie postow to samo, po pare razy klikam na wyslij i nic sie nie dzieje :angryy: Quote
Bogarka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ja dotad albo nie mogłam napisac odpowiedzi albo nie mogłam wejsc do podforum. Zdjec nie próbowałam dodawac, ale pisze w okienku Szybka odpowiedz, które dotad mi nie działało Quote
gosiaja Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ja wczoraj wieczorem wogule nie mogłam wejść na dogo :angryy: Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 gosiaja napisał(a):ja wczoraj wieczorem wogule nie mogłam wejść na dogo :angryy: bo od wczoraj od chyba cos kolo 18 przestalo w ogole dzialac.. Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Już nie mogę się doczekać powrotu. Quote
jamnicze Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Asieńko czekamy na Ciebie i Twoje pociechy, pogoń tych od remontu i szybko do nas wracaj :) Quote
Kaya Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Napisałam posta i mi go wcieło, więc tylko napisze, ze cierpliwie czekam na zdjęcia maluszków : ) Quote
betka-sp Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rany...jaka kicha..........znaleść Asiaczków nie mogłam :mad::mad::mad::mad: /ale znalazłam w końcu emoty:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Asiu..wracaj i chwal sie maluszkami :multi::multi: Quote
Tengusia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 przylecialam ale widze ze foci jeszcze nie ma ... pozostaje posiedziec cichutko i poczekac z niecierpliwoscia Quote
Izabela124. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Asiu, dopiero weszłam na forum i mnie zatkało, takie zmiany:crazyeye: Gratuluję szczeniorków:multi: Czekamy na Ciebie i zdjęcia Quote
Honey Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzieki za donos :razz: Czekamy z utesknieniem na fotki Zelkowych maluchow! :loveu: I na te poremontowe tez :evil_lol: Quote
Recommended Posts