betel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Widze ,Asiaczku że u Ciebie w domu huk roboty . Nic dziwnego ,że jesteś zagoniona .Pozdrowiam i trzymam kciuki za Twoją psią mamę. Powodzenia:loveu::loveu: Quote
betel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Buszki']A może zagadka? Kto wie co Buszi chce? To pewnie śledzik w occie:evil_lol: Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Asiaczek napisał(a): To proste. Weszłam 15 razy na I piętro i zakupy wtachane! Pzdr. TAAAK pewnie 15 razy z załadukiem, baaardzo to musi być proste i wcale niewymagające wysiłku :evil_lol: Podziwiam Cię za zapał do tego remontu ;) Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial]Asiaczku ...podziwiam ...my musimy położyć kafle w przedpokoju i kuchni , położyć panele w 2 przedpokoju i zrobić remoncik kuchni ... wzbraniam sie przed tym jak tylko moge :oops:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='betel']Widze ,Asiaczku że u Ciebie w domu huk roboty . Nic dziwnego ,że jesteś zagoniona .Pozdrowiam i trzymam kciuki za Twoją psią mamę. Powodzenia:loveu::loveu: Huk roboty to ja dopiero będe miała jutro rano, aby to wszystko wnieść do dużego pokoju a potem puste meble wynieść na klatkę schodową. dobrze, że mamy dłuuugi korytarz to wszystko tam sie zmieści... Co prawda fachowcy obiecali pomóc przy wynoszeniu mebli, ale odkręcić jakieś podstawki, przystawki, nadstawki, które Jacek ["] zrobił, tez wymaga czasu i cierpliwości. Dobrze tez, że mam już odłączony Jacka komputer, modemy video itp. [quote name='betel']To pewnie śledzik w occie:evil_lol: Nieeee, Buszki juz napisała, że za słoiczkiem z pieczarkami w occie były kotleciki... [quote name='NATKA']TAAAK pewnie 15 razy z załadukiem, baaardzo to musi być proste i wcale niewymagające wysiłku :evil_lol: Podziwiam Cię za zapał do tego remontu ;) No fakt. Zmachałam się, bo jeszcze w kurtce byłam i nie zdejmowałam jej, bo nie chciałam się przeziębić. A zapał mam, bo... muszę! Mieszkanie długo nie było remontowane - Jacek nie chciał uczestniczyć ani finansowo ani osobiście przy remoncie. To i ja nic nie robiłam. A teraz, kiedy i tak musze wszystko sama zrobić, to... robię! [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Asiaczku ...podziwiam ...my musimy położyć kafle w przedpokoju i kuchni , położyć panele w 2 przedpokoju i zrobić remoncik kuchni ... wzbraniam sie przed tym jak tylko moge :oops:[/FONT] Wiesz, u mnie ten remont to działa trochę jak odskocznia od dnia codziennego i moich problemów... Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 przyszlam powiedziec dobry wieczor :hand: ... zmeczona jestem :mdleje: Quote
shirkan Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja też mam nadzieję że już w styczniu dorwę się do tego rudo-białego cuda:lol:. Tylko muszę namówić mamę żeby została z pozostałymi dziewczynami (oby terminy się nie zbiegły). Miłego remontu i żeby efekt końcowy był wart tej ciężkiej pracy. Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Asiaczek'] Wiesz, u mnie ten remont to działa trochę jak odskocznia od dnia codziennego i moich problemów... Pzdr. [FONT=Arial]masz rację , takie zajęcie się czymś bardzo przyziemnym pomaga uciec myślami od tego co nas nęka ...a i satysfakcja potem będzie ogromna ;) [/FONT] Quote
jamnicze Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Remont jest brrrrr... ale za to potem jak jest przyjemnie w odświeżonym mieszkanku :p Quote
Saskja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I co Asiaczku, po remoncie będziesz kupować nową kuchenkę (kiedyś o tym "rozmawiałyśmy", pamiętasz?)? Quote
bonita Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witajcie Asiaczki Remont, no fajnie zawsze to jakieś zmiany, nowości :) Jak sie skończą to z przyjemnościa się na to popatrzy :loveu: ale roboty przy tym też niemało... My narazie wykańczamy, ale juz nie mogę się doczekać urzadzania:loveu: No i mysle skąd na to wszystko wytrzasnąć pieniądze:p qurde że też w totka nie mogę wygrać:p Pozdrowionka. Quote
Czoko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zaglądam czy Żelcia daje Asi trochę czasu i czy nie postanowiła dziś "być najważniejsza!" Quote
Savannah Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 po dlugiej nieobecnosci witamy z slonecznej acz mroźnej Anglii :) milego dnia Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam popołudniową porą :loveu: Jak remoncik i co u Żelki-brzuchatki???? Quote
Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Zmarł sędzia międzynarodowy Paweł SZEMRAJ... ["] Pzdr.['][']['] Widziałam dużo fotek rozrabiających basków:evil_lol: Quote
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Pozdrawiam w ten deszczowo- remontowy dzionek? Asiaczku współczuję, remont to fatalna sprawa, a potem jeszcze trzeba posprzatać. :cool3: STRASZNE. Pozdrówka:loveu: Quote
taxelina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wow spodziewal sie 10 stron do nadrobienia jak to bywa po jednym dniu tutaj a tu cisza w sumie.. Quote
Czoko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Krzyś wrócił do domu z próby muzycznej na Pradze zdrowy i bez laptopa i bez komórki... cóż lepsze to niż pobyt na OIOM... Quote
Korenia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Asiaczku mam nadzieję, że się nie obrazisz :oops: Bardzo proszę o zagłosowanie na Ulvhedinn w ankciecie dogomanii- pozycja ostatnia: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Magda ma szansę uzyskać pomoc, bardzo dużą pomoc w postaci karmy/żwirku/itp.. Stytuacja Ulvhedinn: Dług u weta - 4 tysiące, a koty dalej w klinice, na intensywnej teraipii(dług wzrósł w ostatnich dniach o prawie 2 tysiące, bo koty były w tragicznym stanie, więc chyba wynosi ponad 6 tysięcy...). W domu 'stado' kociaków, do tego 4 dorosłe (o ile się nie myle - tylko 4). 4 psy - wszystkie chore - łysy Grafi, pogryziony Chester(prawie bez pupy), Kra na wózku, i Piki po drutowaniu kręgosłupa, ok.20 myszy, które ktoś jej podrzucił na wycieraczke i do tego wszystkiego gołąb Ona jest sama, zarabia bardzo malutko, a żwirek to chyba idzie w tonach Do tego nie ma komputera, bo się popsuł... Magda ratuje te chore, brzydkie, stare, kalekie... te, którym nikt nie chce pomóc :-( Quote
moon_light Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a jaki kolor beda mialy nowe sciany? :) I jakie nowe kafle ? b. lubie ogladac przemiany wnętrz, choc sama nie mam do tego ani troche wyczucia :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 zagladam od wczoraj a tu ciiiisza :roll: ciekawe czy za sprawa remontu czy Zelinki brzucholinki ? Quote
NATKA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przyszłam się przywitać, a tu taka cisza u Asiaczków :niewiem: Quote
Darianna Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Asiazki zajęte... Może wieczorem znajdzie na nas chwilkę :) Quote
Recommended Posts