taxelina Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Vectra napisał(a):to ja Cię tu mam , możesz mi na pw podać - taką szwedzką stronę z ogłoszeniami - psy , koty tam są - szlag by zgubiłam linka :angryy: http://blocket.se i wybierasz region a potem djur -> hund dla psa itd Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 tulasy napisał(a):Witaj Asiu! Naoglądałam się zdjęć "baskowych i kotowych".Widziałam tez Manię obleganą przez zgraję baskową. Gratuluję sukcesów w Wilnie i pozdrawiam serdecznie Basia Dzięki! Czoko napisał(a):Gratuluję sukcesów Asiaczków i Gosi!:multi: Dzięki w moim imieniu... AMIŚKA napisał(a):a dlaczego pręgusków nie bedzie??:razz: WIELKIE GRATULCJE ZA WILEŃSKI BIS DLA SYNKA ASIACZKOWEGO:multi::multi: Chyba za słabe geny pręgowane są. Ale zawsze mogę się mylić, prawda?;) deer_1987 napisał(a):basenji za 10 tys kr na sprzedaz :D moze hodowla znana ci ;) Nie, nie znam tej hodowli. A 10 tys. kr o ile na polskie? Vectra napisał(a): dla Asiaczka GRATULACJE :multi: :multi: :multi: plan taki , że mogę być w sobotę dopiero .... na Mokotowie a ten nooo , kompek już do odbioru gotowy czeka , sprawny :lol: w standardowym serwisie komp. za taką "awarie" to by policzyli jak za zborze :evil_lol: domniemam , że by wmyślili wymianę karty graficznej , płyty głównej z procesorem -bo z tym się nic nie da zrobić :cool3: wiec nie dawajcie się nabijać w butelkę :evil_lol: ja kiedyś w ramach walki z nudą i chęcią poznania głupoty ludzkiej ... dzwoniłam po różnych serwisach i warsztatach samochodowych .. z zapytaniem , czy wymienią mi świece żarowe w fordzie transicie :cool3: na 10 takich rzemieślników , tylko bodaj dwóch panów , powiedziało mi że nie wymienią , bo transit w dieslu nie ma świec żarowych :diabloti: co jest zgodne z prawdą :p ale w 8 bez problemu , głupiej naiwnej babie by wymienili :evil_lol: OK. Może być w sobotę. Rano czy ppłd.? Bo ja z rańca to chciałam na cmentarz pojechać, zapalic świeczkę na grobie Jacka["] na Bródnie, a w niedzielę - to Wólka - groby Mamy, Dziadków i Pradziadków. Pzdr. Quote
Vectra Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 po południu , myślę że jak ostatnio ;) no ceny psów w Szwecji , biorąc pod uwagę psów w typie - są imponujące :) dlatego może nie ma ich AŻ tak dużo ? Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 deer_1987 napisał(a):prawie 4 tys zl poro. Vectra napisał(a):po południu , myślę że jak ostatnio ;) Czyli wstępnie 17-ta, tak? Pzdr. Quote
M&S Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cześć wieczorowo :) nareszcie mam chwilkę, żeby do Ciebie zajrzeć :lol: A. Quote
Mudik Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 To się pochwalimy braciszek Delika załozył Mudikowe Forum. Zapraszamy! http://mudi.forumbb.eu/index.php Quote
taxelina Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No drogie sa tu psy do 20 tys kr (9 tys zl) np.. nie wiem jak ludzi stac :P Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Mudik napisał(a):To się pochwalimy braciszek Delika załozył Mudikowe Forum. Zapraszamy! http://mudi.forumbb.eu/index.php Hohoho, doczekaliście sie swojego forum, brawo!!! deer_1987 napisał(a):No drogie sa tu psy do 20 tys kr (9 tys zl) np.. nie wiem jak ludzi stac :P Zapewniam Cię, że i w PL sa psy kupione za taka albo nawet wyższą cenę... Pzdr. Quote
pati Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 deer_1987 napisał(a):No drogie sa tu psy do 20 tys kr (9 tys zl) np.. nie wiem jak ludzi stac :P Sa rasy , ktore sa droższe , inne tańsze. W mojej za szczeniaka dobrej klasy trzeba dać minimum 1000Euro . Jak ja szukałam swojego żadna hodowla niżej nie zeszła Quote
Daja_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Sosnowiec przesyła pozdrowienia z rana! ;) Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 gosiaja napisał(a):Miłego dzionka życzę :) Wzajemnie! pati napisał(a):Sa rasy , ktore sa droższe , inne tańsze. W mojej za szczeniaka dobrej klasy trzeba dać minimum 1000Euro . Jak ja szukałam swojego żadna hodowla niżej nie zeszła O, rany, nawet nie wiedziałam, że pudliszonki sa takie drogie...:crazyeye: Maks i Spark napisał(a):Cześć Aśki :lol::lol: A. Hejka! Daja_ napisał(a):Sosnowiec przesyła pozdrowienia z rana! ;) Mazowsze wita Śląsk!:lol: Błyskotka napisał(a):Witam :). Miłego dnia :). I wzajemnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Mam przygotowane fotko Tygryska z lata, jak pływała na łódce. ale wstawię je chyba dopiero ppłd. Teraz schodze do piwnicy posprzątac, potem spacery, potemm wizyta u weta, troszkę czasu wolnego i o 20.00 przychodzi Pan, który ma stwierdzic, co się da zrobić z moja szafą w przedpokoju. To szafa od podłogi do sufitu, ma 2 lustrzane sskrzydła, która juz totalnie rozjeździły szyny... i właśnie z tym trzeba cos zrobić. A, i jedna tafla lustrzana jest pęknięta.... Może coś wymysli... Pzdr. Quote
M&S Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam przygotowane fotko Tygryska z lata, jak pływała na łódce. ale wstawię je chyba dopiero ppłd. Teraz schodze do piwnicy posprzątac, potem spacery, potemm wizyta u weta, troszkę czasu wolnego i o 20.00 przychodzi Pan, który ma stwierdzic, co się da zrobić z moja szafą w przedpokoju. To szafa od podłogi do sufitu, ma 2 lustrzane sskrzydła, która juz totalnie rozjeździły szyny... i właśnie z tym trzeba cos zrobić. A, i jedna tafla lustrzana jest pęknięta.... Może coś wymysli... Pzdr. No to masz co robić, a szyny może da się wymienić na nowe.... A. Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):No to masz co robić, a szyny może da się wymienić na nowe.... A. Wiesz, szafa byla robiona ... hohoho i jeszcze dawniej! Stara technika przesuwania się skrzydeł... Obecnie, sa naprawdę super rozwiązania tego problemu, np. na cokoliku itp. Liczę na inwencję faceta, bo to taki "dłubek" i od lat specjalizuje sie właśnie w tego typu szafach. BTW - czy ktoś zna dobrego fachowca od malowania, wykańczania...? Pzdr. Quote
NATKA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przyszłam szybciutko powiedzieć dzień dobry i przesłać pozdrowionka no i oczywiście zaoczne głaski dla precelków ;) a szczególnie dla Żelki brzuszatki :loveu: ps. przyjde jeszcze popołudniem na zdjęcia łódkowe :cool1: Quote
AMIŚKA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, szafa byla robiona ... hohoho i jeszcze dawniej! Stara technika przesuwania się skrzydeł... Obecnie, sa naprawdę super rozwiązania tego problemu, np. na cokoliku itp. Liczę na inwencję faceta, bo to taki "dłubek" i od lat specjalizuje sie właśnie w tego typu szafach. BTW - czy ktoś zna dobrego fachowca od malowania, wykańczania...? Pzdr. ASIACZKU JA ZNAM TAKICH!!!!:razz::multi: Malują super ,jak leci :p i..wykańczają porzadnie:diabloti: jak ida spać, to nareszcie masz świety spokój...:multi::multi: i dopiero jestes szczesliwa mam trójeczke , moge pozyczyc ale w sumie po co , niedługo bedziesz miała swoje stadko fachowców od malowania i..wykańczania!!! Quote
taxelina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to milego dnia zycze!! ja na razie wrocilam z wycieczki, jade do sklepu odebrac pare rzeczy i moge sie cieszyc potem dniem z psami w domu i zaczac uczyc klikera :D Quote
Daja_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Asiaczek'] Mazowsze wita Śląsk!:lol:[/QUOTE] Jaki Śląsk !:-o Toż to Zagłębie Dąbrowskie ! :cool3: Quote
Recommended Posts