Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Buszki napisał(a):To ja się przywitam i od razu pochwalę... Rano byłam z psami na łące i znalazłam maślaki :crazyeye:!Takie śliczne i maślate,w sam raz na sosik. Maślate maślaki - super! Ale ja jestem zawsze ofiarą grzybobrania i małokiedy jakies grzybki widzę. No, kurki to znam i nawet wiem, gdzie rosna, ale te inne, lepsze... ofiara ze mnie:diabloti: Patisa napisał(a):http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg Cudo! Po prostu! :loveu::loveu::loveu: Cudaczek-pokraczek-rozkraczek... jbk napisał(a):Pada? U nas leje... Białaski znowu czarne będą :( Oj, marudo! Raz masz białe, raz czarne. Taka odmiana w kolorach... bety napisał(a):Wiem - fajnie będzie można dłużej pospać. :cool3: Boks mnie nie interesuje, jak dla mnie to głupota takie nawalanie się po pyskach, :evil_lol: więc nie obstawiam. :diabloti: Ja tez nie mogę, robię to wpisując kody A - w miejsce kropek po znaku równości wstawiasz nazwę koloru po angielsku i [size=...] A - w miejsce kropek po znaku równości wstawiasz cyferkę. A po między nawiasami oczywiście piszesz tekst - zamiast tej mojej pogrubionej literki A. Nawiasy mozna łączyć [size=...] A - i wtedy masz tekst i powiększony i pokolorowany. Pzdr Eh, za bardzo skomplikowane.Poczekam aż naprawią... Saskja napisał(a):Asiaczku, a nie znasz jakiegoś sposobu, żeby mój Jacuś też się dowiedział, że przesuwamy czas? Bo o 6 zaczynac dzień, jak dotychczas, to nie ma sprawy, ale o 5? :shake: Hahaha, nie.... BTW - ja w normalnych układach zaczynam dzien od 5-tej...:evil_lol: Zuza i Noddy napisał(a):A nie krócej czasem :roll: Nienienie. Jesienią zawsze zyskujemy godzinę, którą potem w marcu tracimy... bety napisał(a):Nie, przecież cofamy zegarek, czyli np: 3 w nocy zamienia nam się na 2 w nocy - więc mamy "teoretycznie" godzinę więcej. Pzdr Tak, zgadza się. deer_1987 napisał(a):Co tam slychac wieczorem? Oj, mili Goście byli... rozstaliśmy się ok. 12.00 w nocy. Z tego wszystkiego nawet komputera nie zamknełam na noc...:cool3: A dzisiaj spałam do 8.00 obecnego czasu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Pusiakowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 heeej.:) troszke nas ne bylo.:oops: http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg ale slodziak:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):a ja mogę :evil_lol: Wybraniec jesteś! Daja_ napisał(a):wspaniale że cofamy czas! mam godzinę więcej w nocy na naukę :placz: ...a ja na sen... Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:pogoń te Vectre :mad:[/FONT] ... a to czemu? Mnie tamsię z nia super rozmawia. A jeszcze były M&Sxz2 i tak sobie gadałysmy, gadałysmy, gadałyśmy..., że dopiero ok. północy zorientowałam się, że żadnych (no, prawie!) fotek nie zrobiłam... A miałam zakupy na stójk w wykonaniu Serka (debiut!)...:diabloti: dbsst napisał(a):chyba ci Vectra całą kawę juz wypiła :lol::diabloti::lol: Co Ty! Kawy ci u nas dostatek, bo ja nie pijam, a to co kupione, to Goście musza wypić... Teraz żałuje, że jej od razu 2-3 kaw nie zrobiłam.,..:evil_lol: jamnicze napisał(a)::multi::multi::multi::loveu: http://img194.imageshack.us/img194/5793/img4157m.jpg Ja też mogę :cool3: O, nastepna wybrana przez DGM... C&B napisał(a):No i ciekawe jak pójdzie Adamkowi...:diabloti: Pfff... ja też mogę :evil_lol: No nie! Następna... Vectra napisał(a):dziękuje za pyszny obiadek , kawkę , ciasto , orzeszki , wspaniałe towarzystwo , Serka , Hipcię i reszte basków - których nie rozpoznam , ucałuj kotki jeszcze raz :diabloti: Kotki w nocy odreagowywały wizytę. Cała czwórka przyszła pod kocyk i chciała się naparzac z Serkiem. Ale Wahzirek połozył temu bezeceństwu kres... I tak oto noc upłynęla nam spokojnie. Aż do godz. 8.00 obecnego czasu...:evil_lol: Unbelievable napisał(a):bo to jakiś rekin szablozębny jest :diabloti: dzięki za informację o zmienie czasu, bo nie wiedziałam :siara: Przypomnienie nie kosztuje - na zdrowie! Vectra napisał(a):pudełeczko już działa :) Niemozliwe:crazyeye:... A co to za sztuczka, co nie chciała mnie działac? Czoko napisał(a):Doczytalam kto to jest Zulika bo też miałam zadać identyczne pytanie:oops: Zulika była juz Gościem w tej Galerii. Ale jakoś tak przemknęła i potem cisza. Czekałam na papiery, których do tej pory nie mam...:angryy: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Darianna napisał(a):tu miały być podobno jakieś fotki, tak Vectra u siebie pisała :diabloti: Będa dzisiaj, jak pójde na giełdę komputerową i kupię czytnik kart... Basia&Safi napisał(a):no własnie :eviltong: Będą, będą, Vectra nic nie skłamała... Pusiakowa napisał(a):heeej.:) troszke nas ne bylo.:oops: http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg ale slodziak:loveu: No tak. A ja do Was staram się w miare systematycznie chodzić... pzdr. Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witajcie Asiaczki :multi: Jak miło, że awaria kompa już opanowana i znowu możemy podziwiać fotki basków :p http://img12.imageshack.us/img12/166/img4117z.jpg one są genialne z tym piętrowym spaniem :lol: http://img88.imageshack.us/img88/5224/img4175c.jpg spory już ten Żelkowy brzuszek :p http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg miny serka są świetne, ale i pozycje nie gorsze! :evil_lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 agaciaaa napisał(a):Witajcie Asiaczki :multi: Jak miło, że awaria kompa już opanowana i znowu możemy podziwiać fotki basków :p http://img12.imageshack.us/img12/166/img4117z.jpg one są genialne z tym piętrowym spaniem :lol: http://img88.imageshack.us/img88/5224/img4175c.jpg spory już ten Żelkowy brzuszek :p http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg miny serka są świetne, ale i pozycje nie gorsze! :evil_lol: :loveu: Z tym opanowaniem kompa to tak nie do końca. Obecnie pisze na kompie Jacka["], część psotów pisze na netbooku,a moja stacja pojechała do naprawy. I jest OK. Ale poczekam, jak stacja zadziała z monitorem. Bo nie było łączności... Mysle, że w najbliższym tygodniu sprawa będzie wyjaśniona. Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg O SEREK już zadomowiony:lol:, i zadowolony:p a ŻELKA puchata:lol: fajny ma ten brzusio:loveu: a ruch w brzusiu juz zaczyna się??? Pozdrowionka z deszczowego SZCZECINA:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Tak. Fajny. Jeszcze nic nie widze, ale się nie przyglądam za bardzo. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Z tym opanowaniem kompa to tak nie do końca. Obecnie pisze na kompie Jacka["], część psotów pisze na netbooku,a moja stacja pojechała do naprawy. I jest OK. Ale poczekam, jak stacja zadziała z monitorem. Bo nie było łączności... Mysle, że w najbliższym tygodniu sprawa będzie wyjaśniona. Pzdr. Ale opanowana na tyle, że fotki udało się wstawić ;) Trzymam kciuki, żeby już wszystko w 100% udało się naprawić! Quote
Elitesse Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Vectra napisał(a):pudełeczko już działa :) co Twoj tato wymienil ? Quote
NATKA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witanko niedzielne :multi: Asiaczku co Ty im tu obiecywałaś że one tak uważnie słuchają ;) http://img132.imageshack.us/i/img4190x.jpg/ te wasze obstawianki z Adamkiem trafne bo strasznie Gołota od niego oberwał :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [FONT=Arial]poszłaś już na te giełde :roll::razz:[/FONT] Quote
Vectra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Elitesse napisał(a):co Twoj tato wymienil ? Nic :lol: awaria polegała na wysunięciu się ze slotu , karty grafiki , bo nie była przykręcona na śrubkę .. i padła bateria podtrzymująca pamięć biosu :cool3: Jak tylko wyszłam od rodziców , zdążyłam dojechać do domu , dać psom jeść i tato zadzwonił z info , że komputer -śmiga , biega , lata , hula ... Niemniej , tato potestuje ten sprzęcik , kilka dni , co by popatrzeć , że wsio dziala jak należy ... i wpadam na kawe jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: do Serka - fryzjera :multi: Quote
bety Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Vectra napisał(a):....:evil_lol: :evil_lol: do Serka - fryzjera :multi: Czyżby Ciebie też próbował "oskalpować"? ;):evil_lol::evil_lol:;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Elitesse napisał(a):co Twoj tato wymienil ? Też jestemciekawa,coto było... NATKA napisał(a):Witanko niedzielne :multi: Asiaczku co Ty im tu obiecywałaś że one tak uważnie słuchają ;) http://img132.imageshack.us/i/img4190x.jpg/ te wasze obstawianki z Adamkiem trafne bo strasznie Gołota od niego oberwał :evil_lol: Pewnie jakiegoś smaczka... Ponieważ baski to żarłoki, to im wystarczy dac 2-3 razy smaczka, a potem fotografia wychodzi super, bo one wiedza, że zaraz, za momencik dostanącoś dobrego do gęboszy. Odruch Pawłowa działa jak najbardziej!:evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]poszłaś już na te giełde :roll::razz:[/FONT] Pojechałam z Serkiem na kolanach (autobus) a potem PRZYSZŁAM do domu na piechote z Serkiem drepczącym obok. Mały zadziorek padł i dłuuugo spał, ja tez zdrzemnęłam się na fotelu. :oops: dbsst napisał(a):czy juz jestes po sniadaniu :p Po śniadaniu - jak najbardziej. Teraz jem obiadek. To, co zostało po wczorajszych gosciach...:evil_lol: Vectra napisał(a):Nic :lol: awaria polegała na wysunięciu się ze slotu , karty grafiki , bo nie była przykręcona na śrubkę .. i padła bateria podtrzymująca pamięć biosu :cool3: Jak tylko wyszłam od rodziców , zdążyłam dojechać do domu , dać psom jeść i tato zadzwonił z info , że komputer -śmiga , biega , lata , hula ... Niemniej , tato potestuje ten sprzęcik , kilka dni , co by popatrzeć , że wsio dziala jak należy ... i wpadam na kawe jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: do Serka - fryzjera :multi: Uuuu, Mądry Tatuś! Ja to nawet nie wiem, co to jest slot.... A w czwartek rezerwuję czas. Co prawda rano o 10.45 mam wizyte u neurologa, ale myslę, że jakoś damy rade.:lol: bety napisał(a):Czyżby Ciebie też próbował "oskalpować"? ;):evil_lol::evil_lol:;) Pzdr Jakie oskalpował? Serek chciał po prostu V. uczesać, bo - jak sama stwierdziła - połozyła się spać z mokrymi włosami i... reszte sobie sami dośpiewajcie.:diabloti::evil_lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witanko! Przeglądałam poprzednie strony w poszukiwaniu fotek, ale nic nie znalazłam. Szkoda, że może w następny weekend coś będzie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 NATKA napisał(a):Witanko niedzielne :multi: te wasze obstawianki z Adamkiem trafne bo strasznie Gołota od niego oberwał :evil_lol: Ha, ja zaraz po wyjsciu Gości zajrzałam do netu, aby dowiedziec się, jak potoczyła się walka. I wyszło na nasze! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 kaskaSz napisał(a):Witanko! Przeglądałam poprzednie strony w poszukiwaniu fotek, ale nic nie znalazłam. Szkoda, że może w następny weekend coś będzie? Pzdr. kaskaSz - czasami trzeba poczytac troszkę postów... Gdybys to zrobiła, to wiedziałabyś, że mój czytnik kart zastrajkował i stąd brak fotek. Ale już kupiłam drugi i za chwilę będe próbowała zgrac zdjęcia . I potem powstawiam.:lol: Pzdr. Quote
Daja_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gimmie some photo... gimmie gimmie some photo :eviltong::evil_lol: Quote
dadiii Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 hejka :) ile foot :) wszystkie psiaki sa sliczne :loveu: ale Serek !! boski jest do tego jego miny bomba :loveu: brzusiata tez niczego sobie :) wyglada okazale nawet bardzo :) kiedy beda u Ciebie male ? ^^ Quote
M&S Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cześć :) Dzieki za miłe spotkanko :p Serek jak na baska przystało nadaje sie do walk psów....:evil_lol: Żelka ma suuuper brzusio, taki cieplutki, grubiutki :lol: Widzę, że Koty zrewanżowały sie Serkowi za czułe uścicki....:mad:, jakie mądre zwierzaczki ;) Miłego wieczoru A. Quote
bianka19 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cześć Wam. :) Piękne foty:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Daja_ napisał(a):Gimmie some photo... gimmie gimmie some photo :eviltong::evil_lol: Już zgrane. Zaaz wstawiam. dadiii napisał(a):hejka :) ile foot :) wszystkie psiaki sa sliczne :loveu: ale Serek !! boski jest do tego jego miny bomba :loveu: brzusiata tez niczego sobie :) wyglada okazale nawet bardzo :) kiedy beda u Ciebie male ? ^^ Około połowy listopada. Maks i Spark napisał(a):Cześć :) Dzieki za miłe spotkanko :p Serek jak na baska przystało nadaje sie do walk psów....:evil_lol: Żelka ma suuuper brzusio, taki cieplutki, grubiutki :lol: Widzę, że Koty zrewanżowały sie Serkowi za czułe uścicki....:mad:, jakie mądre zwierzaczki ;) Miłego wieczoru A. Serek zapatrzył się pewnie w Sajdunię:evil_lol:... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 bianka19 napisał(a):Cześć Wam. :) Piękne foty:loveu::loveu: Które? Pzdr. Quote
Recommended Posts