Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buszki napisał(a):
To ja się przywitam i od razu pochwalę...
Rano byłam z psami na łące i znalazłam maślaki :crazyeye:!Takie śliczne i maślate,w sam raz na sosik.

Maślate maślaki - super!
Ale ja jestem zawsze ofiarą grzybobrania i małokiedy jakies grzybki widzę. No, kurki to znam i nawet wiem, gdzie rosna, ale te inne, lepsze... ofiara ze mnie:diabloti:

Patisa napisał(a):
http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg
Cudo! Po prostu! :loveu::loveu::loveu:

Cudaczek-pokraczek-rozkraczek...

jbk napisał(a):
Pada? U nas leje... Białaski znowu czarne będą :(

Oj, marudo! Raz masz białe, raz czarne. Taka odmiana w kolorach...

bety napisał(a):
Wiem - fajnie będzie można dłużej pospać. :cool3:
Boks mnie nie interesuje, jak dla mnie to głupota takie nawalanie się po pyskach, :evil_lol: więc nie obstawiam. :diabloti:
Ja tez nie mogę, robię to wpisując kody A - w miejsce kropek po znaku równości wstawiasz nazwę koloru po angielsku i [size=...] A - w miejsce kropek po znaku równości wstawiasz cyferkę. A po między nawiasami oczywiście piszesz tekst - zamiast tej mojej pogrubionej literki A. Nawiasy mozna łączyć [size=...] A - i wtedy masz tekst i powiększony i pokolorowany.
Pzdr

Eh, za bardzo skomplikowane.Poczekam aż naprawią...

Saskja napisał(a):
Asiaczku, a nie znasz jakiegoś sposobu, żeby mój Jacuś też się dowiedział, że przesuwamy czas? Bo o 6 zaczynac dzień, jak dotychczas, to nie ma sprawy, ale o 5? :shake:

Hahaha, nie....
BTW - ja w normalnych układach zaczynam dzien od 5-tej...:evil_lol:

Zuza i Noddy napisał(a):
A nie krócej czasem :roll:

Nienienie. Jesienią zawsze zyskujemy godzinę, którą potem w marcu tracimy...

bety napisał(a):
Nie, przecież cofamy zegarek, czyli np: 3 w nocy zamienia nam się na 2 w nocy - więc mamy "teoretycznie" godzinę więcej.
Pzdr

Tak, zgadza się.

deer_1987 napisał(a):
Co tam slychac wieczorem?

Oj, mili Goście byli... rozstaliśmy się ok. 12.00 w nocy. Z tego wszystkiego nawet komputera nie zamknełam na noc...:cool3:
A dzisiaj spałam do 8.00 obecnego czasu...:evil_lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
a ja mogę :evil_lol:

Wybraniec jesteś!

Daja_ napisał(a):
wspaniale że cofamy czas!
mam godzinę więcej w nocy na naukę :placz:

...a ja na sen...

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:cool1:pogoń te Vectre :mad:[/FONT]

... a to czemu? Mnie tamsię z nia super rozmawia. A jeszcze były M&Sxz2 i tak sobie gadałysmy, gadałysmy, gadałyśmy..., że dopiero ok. północy zorientowałam się, że żadnych (no, prawie!) fotek nie zrobiłam... A miałam zakupy na stójk w wykonaniu Serka (debiut!)...:diabloti:

dbsst napisał(a):
chyba ci Vectra całą kawę juz wypiła :lol::diabloti::lol:

Co Ty! Kawy ci u nas dostatek, bo ja nie pijam, a to co kupione, to Goście musza wypić... Teraz żałuje, że jej od razu 2-3 kaw nie zrobiłam.,..:evil_lol:

jamnicze napisał(a):
:multi::multi::multi::loveu:
http://img194.imageshack.us/img194/5793/img4157m.jpg
Ja też mogę :cool3:

O, nastepna wybrana przez DGM...

C&B napisał(a):
No i ciekawe jak pójdzie Adamkowi...:diabloti: Pfff... ja też mogę :evil_lol:

No nie! Następna...

Vectra napisał(a):
dziękuje za pyszny obiadek , kawkę , ciasto , orzeszki , wspaniałe towarzystwo , Serka , Hipcię i reszte basków - których nie rozpoznam , ucałuj kotki jeszcze raz :diabloti:

Kotki w nocy odreagowywały wizytę. Cała czwórka przyszła pod kocyk i chciała się naparzac z Serkiem. Ale Wahzirek połozył temu bezeceństwu kres... I tak oto noc upłynęla nam spokojnie. Aż do godz. 8.00 obecnego czasu...:evil_lol:

Unbelievable napisał(a):
bo to jakiś rekin szablozębny jest :diabloti:
dzięki za informację o zmienie czasu, bo nie wiedziałam :siara:

Przypomnienie nie kosztuje - na zdrowie!

Vectra napisał(a):
pudełeczko już działa :)

Niemozliwe:crazyeye:... A co to za sztuczka, co nie chciała mnie działac?

Czoko napisał(a):
Doczytalam kto to jest Zulika bo też miałam zadać identyczne pytanie:oops:

Zulika była juz Gościem w tej Galerii. Ale jakoś tak przemknęła i potem cisza. Czekałam na papiery, których do tej pory nie mam...:angryy:

Pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
tu miały być podobno jakieś fotki, tak Vectra u siebie pisała :diabloti:

Będa dzisiaj, jak pójde na giełdę komputerową i kupię czytnik kart...

Basia&Safi napisał(a):
no własnie :eviltong:

Będą, będą, Vectra nic nie skłamała...

Pusiakowa napisał(a):
heeej.:) troszke nas ne bylo.:oops:
http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg ale slodziak:loveu:

No tak. A ja do Was staram się w miare systematycznie chodzić...

pzdr.

Posted

Witajcie Asiaczki :multi: Jak miło, że awaria kompa już opanowana i znowu możemy podziwiać fotki basków :p

http://img12.imageshack.us/img12/166/img4117z.jpg one są genialne z tym piętrowym spaniem :lol:

http://img88.imageshack.us/img88/5224/img4175c.jpg spory już ten Żelkowy brzuszek :p

http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg miny serka są świetne, ale i pozycje nie gorsze! :evil_lol: :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Witajcie Asiaczki :multi: Jak miło, że awaria kompa już opanowana i znowu możemy podziwiać fotki basków :p
http://img12.imageshack.us/img12/166/img4117z.jpg one są genialne z tym piętrowym spaniem :lol:
http://img88.imageshack.us/img88/5224/img4175c.jpg spory już ten Żelkowy brzuszek :p
http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg miny serka są świetne, ale i pozycje nie gorsze! :evil_lol: :loveu:

Z tym opanowaniem kompa to tak nie do końca. Obecnie pisze na kompie Jacka["], część psotów pisze na netbooku,a moja stacja pojechała do naprawy. I jest OK. Ale poczekam, jak stacja zadziała z monitorem. Bo nie było łączności... Mysle, że w najbliższym tygodniu sprawa będzie wyjaśniona.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z tym opanowaniem kompa to tak nie do końca. Obecnie pisze na kompie Jacka["], część psotów pisze na netbooku,a moja stacja pojechała do naprawy. I jest OK. Ale poczekam, jak stacja zadziała z monitorem. Bo nie było łączności... Mysle, że w najbliższym tygodniu sprawa będzie wyjaśniona.

Pzdr.

Ale opanowana na tyle, że fotki udało się wstawić ;) Trzymam kciuki, żeby już wszystko w 100% udało się naprawić!

Posted

Elitesse napisał(a):
co Twoj tato wymienil ?

Nic :lol: awaria polegała na wysunięciu się ze slotu , karty grafiki , bo nie była przykręcona na śrubkę .. i padła bateria podtrzymująca pamięć biosu :cool3:
Jak tylko wyszłam od rodziców , zdążyłam dojechać do domu , dać psom jeść i tato zadzwonił z info , że komputer -śmiga , biega , lata , hula ...

Niemniej , tato potestuje ten sprzęcik , kilka dni , co by popatrzeć , że wsio dziala jak należy ... i wpadam na kawe jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: do Serka - fryzjera :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
....:evil_lol: :evil_lol: do Serka - fryzjera :multi:

Czyżby Ciebie też próbował "oskalpować"? ;):evil_lol::evil_lol:;)
Pzdr

Posted

Elitesse napisał(a):
co Twoj tato wymienil ?

Też jestemciekawa,coto było...

NATKA napisał(a):
Witanko niedzielne :multi:
Asiaczku co Ty im tu obiecywałaś że one tak uważnie słuchają ;)
http://img132.imageshack.us/i/img4190x.jpg/
te wasze obstawianki z Adamkiem trafne bo strasznie Gołota od niego oberwał :evil_lol:

Pewnie jakiegoś smaczka... Ponieważ baski to żarłoki, to im wystarczy dac 2-3 razy smaczka, a potem fotografia wychodzi super, bo one wiedza, że zaraz, za momencik dostanącoś dobrego do gęboszy. Odruch Pawłowa działa jak najbardziej!:evil_lol:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]poszłaś już na te giełde :roll::razz:[/FONT]

Pojechałam z Serkiem na kolanach (autobus) a potem PRZYSZŁAM do domu na piechote z Serkiem drepczącym obok. Mały zadziorek padł i dłuuugo spał, ja tez zdrzemnęłam się na fotelu. :oops:

dbsst napisał(a):
czy juz jestes po sniadaniu :p

Po śniadaniu - jak najbardziej. Teraz jem obiadek. To, co zostało po wczorajszych gosciach...:evil_lol:

Vectra napisał(a):
Nic :lol: awaria polegała na wysunięciu się ze slotu , karty grafiki , bo nie była przykręcona na śrubkę .. i padła bateria podtrzymująca pamięć biosu :cool3:
Jak tylko wyszłam od rodziców , zdążyłam dojechać do domu , dać psom jeść i tato zadzwonił z info , że komputer -śmiga , biega , lata , hula ...

Niemniej , tato potestuje ten sprzęcik , kilka dni , co by popatrzeć , że wsio dziala jak należy ... i wpadam na kawe jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: do Serka - fryzjera :multi:

Uuuu, Mądry Tatuś! Ja to nawet nie wiem, co to jest slot....
A w czwartek rezerwuję czas. Co prawda rano o 10.45 mam wizyte u neurologa, ale myslę, że jakoś damy rade.:lol:

bety napisał(a):
Czyżby Ciebie też próbował "oskalpować"? ;):evil_lol::evil_lol:;)
Pzdr

Jakie oskalpował? Serek chciał po prostu V. uczesać, bo - jak sama stwierdziła - połozyła się spać z mokrymi włosami i... reszte sobie sami dośpiewajcie.:diabloti::evil_lol:

Pzdr.

Posted

NATKA napisał(a):
Witanko niedzielne :multi:
te wasze obstawianki z Adamkiem trafne bo strasznie Gołota od niego oberwał :evil_lol:

Ha, ja zaraz po wyjsciu Gości zajrzałam do netu, aby dowiedziec się, jak potoczyła się walka. I wyszło na nasze!

Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Witanko!
Przeglądałam poprzednie strony w poszukiwaniu fotek, ale nic nie znalazłam. Szkoda, że może w następny weekend coś będzie?
Pzdr.

kaskaSz - czasami trzeba poczytac troszkę postów... Gdybys to zrobiła, to wiedziałabyś, że mój czytnik kart zastrajkował i stąd brak fotek. Ale już kupiłam drugi i za chwilę będe próbowała zgrac zdjęcia . I potem powstawiam.:lol:

Pzdr.

Posted

hejka :)
ile foot :) wszystkie psiaki sa sliczne :loveu:
ale Serek !! boski jest do tego jego miny bomba :loveu:
brzusiata tez niczego sobie :) wyglada okazale nawet bardzo :) kiedy beda u Ciebie male ? ^^

Posted

Cześć :)

Dzieki za miłe spotkanko :p Serek jak na baska przystało nadaje sie do walk psów....:evil_lol:
Żelka ma suuuper brzusio, taki cieplutki, grubiutki :lol:

Widzę, że Koty zrewanżowały sie Serkowi za czułe uścicki....:mad:, jakie mądre zwierzaczki ;)

Miłego wieczoru

A.

Posted

Daja_ napisał(a):
Gimmie some photo... gimmie gimmie some photo :eviltong::evil_lol:

Już zgrane. Zaaz wstawiam.

dadiii napisał(a):
hejka :)
ile foot :) wszystkie psiaki sa sliczne :loveu:
ale Serek !! boski jest do tego jego miny bomba :loveu:
brzusiata tez niczego sobie :) wyglada okazale nawet bardzo :) kiedy beda u Ciebie male ? ^^

Około połowy listopada.

Maks i Spark napisał(a):
Cześć :)
Dzieki za miłe spotkanko :p Serek jak na baska przystało nadaje sie do walk psów....:evil_lol:
Żelka ma suuuper brzusio, taki cieplutki, grubiutki :lol:
Widzę, że Koty zrewanżowały sie Serkowi za czułe uścicki....:mad:, jakie mądre zwierzaczki ;)
Miłego wieczoru
A.

Serek zapatrzył się pewnie w Sajdunię:evil_lol:...

Pzdr.