C&B Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No to ja też na Adamka, ma mnie nie zawieść, bo ja nawet 5 fot nie mam:evil_lol: Quote
M&S Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Po pierwsze - dzisiaj w nocy zmieniamy czas! Ja o tym dowiedziałam się z gazet... BTW - nadal nie moge uzywac kolorów w tekscie i nie mogę ani powiększać ani zmieniać czcionki... Pzdr. Tak zmieniamy czas i o 5.00 po południu będzie cieeeemno :placz: Ja też nie mogę kolorować, zwiększać.....do bani taki interes :diabloti: A. Quote
Asiaczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Elitesse napisał(a):ja stawiam na Adamka :loveu: Asiu kto to jest ZULIKA ?? :crazyeye: ZULIKA to Abotere's ZULIka, która dostałamod Jennifer G. ["] w tym roku wiosną. Ale nie mam jej papierów, sa problemy. Napisałam do holenderskiego Związku i czekam na odp. Iza. napisał(a):Jak dobrze, że zaglądam do Twojej galerii, bo bym nie widziała :shake::evil_lol: I ja na Adamka stawiam ;) 2:1 dla Adamka dbsst napisał(a):czyli, ze Serek nie trafi do mnie nie nie nei :-(:diabloti: mam nadzieję, że Adamek wygra - przegrana będzie rysą na jego młodej karierze :shake: Adamek Adamek Adamek - zresztą ty fajny chłopak jestes :cool3: 3:1 dla Adamka... C&B napisał(a):No to ja też na Adamka, ma mnie nie zawieść, bo ja nawet 5 fot nie mam:evil_lol: 4:1 dla Adamka... Maks i Spark napisał(a):Tak zmieniamy czas i o 5.00 po południu będzie cieeeemno :placz: Ja też nie mogę kolorować, zwiększać.....do bani taki interes :diabloti: A. Aniu, a kto Ci naopowiadał, że Dogomania to interes... ?! To przecież darmocha...:diabloti: Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 kurde nie będę oryginalna też stawiam na Adamka i muszę iść z psami a pada :( Quote
Buszki Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To ja się przywitam i od razu pochwalę... Rano byłam z psami na łące i znalazłam maślaki :crazyeye:!Takie śliczne i maślate,w sam raz na sosik. Quote
Patisa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg Cudo! Po prostu! :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gosiaja napisał(a):kurde nie będę oryginalna też stawiam na Adamka i muszę iść z psami a pada :( Pada? U nas leje... Białaski znowu czarne będą :( Quote
bety Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Asiaczek napisał(a): Po pierwsze - dzisiaj w nocy zmieniamy czas! Ja o tym dowiedziałam się z gazet.... Wiem - fajnie będzie można dłużej pospać. :cool3: Asiaczek napisał(a): Po drugie - jak typujecie wynik walki bokserskiej Adamek vs Gołota? Ja stawiam na młodośc i Adamka. Boks mnie nie interesuje, jak dla mnie to głupota takie nawalanie się po pyskach, :evil_lol: więc nie obstawiam. :diabloti: Asiaczek napisał(a): BTW - nadal nie moge uzywac kolorów w tekscie i nie mogę ani powiększać ani zmieniać czcionki... Ja tez nie mogę, robię to wpisując kody A - w miejsce kropek po znaku równości wstawiasz nazwę koloru po angielsku i [size=...] A - w miejsce kropek po znaku równości wstawiasz cyferkę. A po między nawiasami oczywiście piszesz tekst - zamiast tej mojej pogrubionej literki A. Nawiasy mozna łączyć [size=...] A - i wtedy masz tekst i powiększony i pokolorowany. Pzdr Quote
Saskja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Asiaczku, a nie znasz jakiegoś sposobu, żeby mój Jacuś też się dowiedział, że przesuwamy czas? Bo o 6 zaczynac dzień, jak dotychczas, to nie ma sprawy, ale o 5? :shake: Quote
Zuza i Noddy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bety napisał(a):Wiem - fajnie będzie można dłużej pospać. :cool3: Pzdr A nie krócej czasem :roll: Quote
bety Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A nie krócej czasem :roll: Nie, przecież cofamy zegarek, czyli np: 3 w nocy zamienia nam się na 2 w nocy - więc mamy "teoretycznie" godzinę więcej. Pzdr Quote
Zuza i Noddy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bety napisał(a):Nie, przecież cofamy zegarek, czyli np: 3 w nocy zamienia nam się na 2 w nocy - więc mamy "teoretycznie" godzinę więcej. Pzdr To dobrze, że się dowiedziałam, bo mama myślała dobrze, ale się pomyliła i powiedziała mi odwrotnie :lol: Quote
Iza. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Maks i Spark napisał(a): Ja też nie mogę kolorować, zwiększać.....do bani taki interes :diabloti: . a ja mogę :evil_lol: Quote
Daja_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 wspaniale że cofamy czas! mam godzinę więcej w nocy na naukę :placz: Quote
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Arial]:cool1:pogoń te Vectre :mad:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 chyba ci Vectra całą kawę juz wypiła :lol::diabloti::lol: Quote
jamnicze Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :multi::multi::multi::loveu: http://img194.imageshack.us/img194/5793/img4157m.jpg Ja też mogę :cool3: Quote
C&B Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No i ciekawe jak pójdzie Adamkowi...:diabloti: Pfff... ja też mogę :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dziękuje za pyszny obiadek , kawkę , ciasto , orzeszki , wspaniałe towarzystwo , Serka , Hipcię i reszte basków - których nie rozpoznam , ucałuj kotki jeszcze raz :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Asiaczek napisał(a): A wiesz, że nawet nie zauwazyłam? Ale jesli juz to ma byc delfinek, to jakis taki rogaty wychodzi...:cool3: bo to jakiś rekin szablozębny jest :diabloti: dzięki za informację o zmienie czasu, bo nie wiedziałam :siara: Quote
Czoko Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Doczytalam kto to jest Zulika bo też miałam zadać identyczne pytanie:oops: Quote
Darianna Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tu miały być podobno jakieś fotki, tak Vectra u siebie pisała :diabloti: Quote
Recommended Posts