Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A, zapomniałam napisac,że rodowód Serka jest już w nostryfikacji.
Byłam z nim dzisiaj na Sekcji i wszyscy go chwalili za charakter. Pewnie nie było czego innego do chwalenia...:cool3: Ciesze się, że tak dzielnie zniósł macanie, całowanie, ustawianie i ine takie karesy ze strony obecnych...:evil_lol:

Porobiłam pare fotek na rękach u M&S.

Młody dzielnie zniósł podróż tramwajami do Oddziału.Troche popiskiwał, ale w końcu się poddał i poszedł spać w tramwaju na moich kolanach. W domu - od razu na tapczanik i lulu... Oj, bedzie ciężko wyprowadzić go na wieczorno-nocne siusianie...:lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
NO, chyba że urodzisz jakies monstrum/mutanta. To wtedy masz rację... Ja jednak twierdzę, że po TAKICH Rodzicach na świecie pojawi się mądre, odpowiedzialne, zdyscyplinowane, grzeczne, śliczne... itp.blebleble dziecko o imieniu Jasiek. Tak właśnie twierdzę! I tenże Jasiek będzie najlepiej wiedział, że ma do dyspozycji tylko 2 mleczarenki i więcej ssię od matki nie da wydoiC. No, chyba, że w dorosłym wieku będzie chodziło o kaskę...:diabloti:

Pzdr.

buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahha nie wiem co odpowiedzieć hahahahaha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a Serek dzielny chłopak :multi::multi::multi::multi:

Posted

dbsst napisał(a):
buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahha nie wiem co odpowiedzieć hahahahaha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a Serek dzielny chłopak :multi::multi::multi::multi:

Tak, dzisiaj Serek spisał się na medal!
O, a może Twój Jasiek będzie podobny do mojego Serka? Chyba bedzie,bo:
- na pewno w tak młodym wieku będzie popiskiwał,
- tez będzie poruszał się na czterech,
- będzie przechodził wymianę ząbków,
- po męczącym dniu szybko bedzie szedł spać, a czesto będzie spał na Twoich kolanach,
- czasami:evil_lol: będzie załatwiał się na dworzu. choć tutaj parę słów wyjaśnienia; Serek juz złapał, że ku robimy na dworze, ale z siu jeszcze czasami nie wytrzymuje i chodzi do kociej kuwety. Jasiek zamiast kociej kuwety bedzie miał pampersa...
- oba chłopaki maja/będą miec pikuraski,
- w pewnym wieku hormony im będą urywac te, no... nabiał.

To na razie tyle obserwacji. Jak chcesz, to jeszcze możesz coś dopisac...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, dzisiaj Serek spisał się na medal!
O, a może Twój Jasiek będzie podobny do mojego Serka? Chyba bedzie,bo:
- na pewno w tak młodym wieku będzie popiskiwał,
- tez będzie poruszał się na czterech,
- będzie przechodził wymianę ząbków,
- po męczącym dniu szybko bedzie szedł spać, a czesto będzie spał na Twoich kolanach,
- czasami:evil_lol: będzie załatwiał się na dworzu. choć tutaj parę słów wyjaśnienia; Serek juz złapał, że ku robimy na dworze, ale z siu jeszcze czasami nie wytrzymuje i chodzi do kociej kuwety. Jasiek zamiast kociej kuwety bedzie miał pampersa...
- oba chłopaki maja/będą miec pikuraski,
- w pewnym wieku hormony im będą urywac te, no... nabiał.

To na razie tyle obserwacji. Jak chcesz, to jeszcze możesz coś dopisac...

Pzdr.

buuuuuuhahahahahah to teraz wsiadaj w metro i sprzątaj mój zasikany narożnik hahahahahah :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

wiesz co Ty masz lepsiejsze doświadczenie to ja Ci Jachola spakuje i wyślę w Styczniu :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
buuuuuuhahahahahah to teraz wsiadaj w metro i sprzątaj mój zasikany narożnik hahahahahah :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

wiesz co Ty masz lepsiejsze doświadczenie to ja Ci Jachola spakuje i wyślę w Styczniu :cool1:

Debe Kochana, a ktoż ci zasikał narożnik? Któż to nie strzymał?!:evil_lol: Oj,chyba znam sprawce...:lol:

Dawaj Jaśka w styczniu i po bólu.A sobie zrób drugie; wiesz, to tylko chwila przyjemności.:evil_lol:..

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Debe Kochana, a ktoż ci zasikał narożnik? Któż to nie strzymał?!:evil_lol: Oj,chyba znam sprawce...:lol:

Dawaj Jaśka w styczniu i po bólu.A sobie zrób drugie; wiesz, to tylko chwila przyjemności.:evil_lol:..

Pzdr.

kurna nie wiem ktoś kto nie nadaje na tych samych falach co jego zwieracze :roll::diabloti:

hahah ja mogę być w ciąży non stop więc szykuj się na przesyłkę odbiorę Jachola przy 18tce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chociaż wszyscy mówią, że nie dotrzymam stycznia więc może na Gwiazdkę zrobie Ci prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
kurna nie wiem ktoś kto nie nadaje na tych samych falach co jego zwieracze :roll::diabloti:
hahah ja mogę być w ciąży non stop więc szykuj się na przesyłkę odbiorę Jachola przy 18tce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chociaż wszyscy mówią, że nie dotrzymam stycznia więc może na Gwiazdkę zrobie Ci prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra, może byc i na Gwiazdkę! Ale niech to będzie I albo II dzień Świąt, OK? Wigilię mam juz zajętą...

Daja_ napisał(a):
jedna ma dzieciaka...
druga będzie mieć...
eh kobiety,jak ja wam zazdroszczę :shake::eviltong:

No, masz czego!
Ja się nie narobiłam a w grudniu mogę miec cudownego Jaśka. I on bedzie mój, mój, mój... bo nie ta matka, co urodziła, ale ta, co wychowała... tralalala...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobra, może byc i na Gwiazdkę! Ale niech to będzie I albo II dzień Świąt, OK? Wigilię mam juz zajętą...
No, masz czego!
Ja się nie narobiłam a w grudniu mogę miec cudownego Jaśka. I on bedzie mój, mój, mój... bo nie ta matka, co urodziła, ale ta, co wychowała... tralalala...

Pzdr.

"Słyszę" dumę w tym "głosie" :diabloti:

Posted

No, dobra. Koniec z tym żłobkiem dla jeszczenienarodonych, zwieraczami, pieluchomajtkami...
Daję fotki Serka.

Rozkraczek-pokraczek:loveu:

Proces chowania sie pod prześcieradło...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No, masz czego!

Pzdr.

hahahahahhahahahahaha bosh a jak mi się zachce wcześniej to korek ma wsadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przemawia przez Cię prawdziwa matka prawdziwsza niż ja hahahahhahah

Asiaczek napisał(a):
A pewnie. Powtórzę raz jeszcze:mieć dziecko po TAKICH Rodzicach to sama przyjemność...:p

pzdr.

KCM :loveu:

Powiem tak a dasz mi Serka co tak słodko zerka :cool3: niezły z niego modlello :cool1:

całuski dla brzuchacza przesyłamy :cool3:
no i Witam w ten piękny jesienny dzien gospodynię wątku :cool1:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć :)

to.....
:eviltong::eviltong:
http://img11.imageshack.us/i/img4201p.jpg/

Uprzejmie donoszę, że osobiście wczoraj molestowałyśmy Twarożek :loveu::loveu:, pyszny :multi: te uchole mokry nochal, skóóóórka na dwa Serki, tylko na kanapeczce rozsmarować. Słodki malec i tyle, jak kiedyś zginie, to wiadomo, gdzie szukać ;):lol:
A.

Potwierdzam. Serek siedział na kolanach u 2xM&S jak zaczarowany. Generalnie wczoraj to on był CAŁY zaczarowany, tyle ciotek, wujków, kazdy głaszcze, cmoka, smaczki daja...

dbsst napisał(a):
hahahahahhahahahahaha bosh a jak mi się zachce wcześniej to korek ma wsadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
przemawia przez Cię prawdziwa matka prawdziwsza niż ja hahahahhahah
KCM :loveu:
Powiem tak a dasz mi Serka co tak słodko zerka :cool3: niezły z niego modlello :cool1:
całuski dla brzuchacza przesyłamy :cool3:
no i Witam w ten piękny jesienny dzien gospodynię wątku :cool1:

NIE! Ja che i Jaska i Serka. Nie wiesz, że dzieci razem sie lepiej chowają? JA wiem i to ja będę dla niego matką najprawdziwsza, hahaha...

deer_1987 napisał(a):

Nie, one tak często sprawdzają, co tam na szafkach w kuchni jest. a może cos lezy troche bliżej końca szafki i można sie poczęstowac...?

pzr.

Posted

A tak wogóle to 2 sprawy, Kochani.

Po pierwsze - dzisiaj w nocy zmieniamy czas! Ja o tym dowiedziałam się z gazet...

Po drugie - jak typujecie wynik walki bokserskiej Adamek vs Gołota?
Ja stawiam na młodośc i Adamka.

W radio usłyszałam taki komentarz:
Wygra Gołota, bo... Adamek jak zobaczy Gołotę na ringu to peknie ze smiechu...

Ten, który dobrze wytypuje, wstawia 20 fotek do swojej Galerii! Ha, więc dobrze przemyslcie swoje typy...:diabloti:

BTW - nadal nie moge uzywac kolorów w tekscie i nie mogę ani powiększać ani zmieniać czcionki...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Po pierwsze - dzisiaj w nocy zmieniamy czas! Ja o tym dowiedziałam się z gazet...

Po drugie - jak typujecie wynik walki bokserskiej Adamek vs Gołota?
Ja stawiam na młodośc i Adamka.

Pzdr.

Jak dobrze, że zaglądam do Twojej galerii, bo bym nie widziała :shake::evil_lol:

I ja na Adamka stawiam ;)

Posted

czyli, ze Serek nie trafi do mnie nie nie nei :-(:diabloti:

mam nadzieję, że Adamek wygra - przegrana będzie rysą na jego młodej karierze :shake:

Adamek Adamek Adamek - zresztą ty fajny chłopak jestes :cool3: