Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 A, zapomniałam napisac,że rodowód Serka jest już w nostryfikacji. Byłam z nim dzisiaj na Sekcji i wszyscy go chwalili za charakter. Pewnie nie było czego innego do chwalenia...:cool3: Ciesze się, że tak dzielnie zniósł macanie, całowanie, ustawianie i ine takie karesy ze strony obecnych...:evil_lol: Porobiłam pare fotek na rękach u M&S. Młody dzielnie zniósł podróż tramwajami do Oddziału.Troche popiskiwał, ale w końcu się poddał i poszedł spać w tramwaju na moich kolanach. W domu - od razu na tapczanik i lulu... Oj, bedzie ciężko wyprowadzić go na wieczorno-nocne siusianie...:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Asiaczek napisał(a):NO, chyba że urodzisz jakies monstrum/mutanta. To wtedy masz rację... Ja jednak twierdzę, że po TAKICH Rodzicach na świecie pojawi się mądre, odpowiedzialne, zdyscyplinowane, grzeczne, śliczne... itp.blebleble dziecko o imieniu Jasiek. Tak właśnie twierdzę! I tenże Jasiek będzie najlepiej wiedział, że ma do dyspozycji tylko 2 mleczarenki i więcej ssię od matki nie da wydoiC. No, chyba, że w dorosłym wieku będzie chodziło o kaskę...:diabloti: Pzdr. buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahha nie wiem co odpowiedzieć hahahahaha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a Serek dzielny chłopak :multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahhahahahha nie wiem co odpowiedzieć hahahahaha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a Serek dzielny chłopak :multi::multi::multi::multi: Tak, dzisiaj Serek spisał się na medal! O, a może Twój Jasiek będzie podobny do mojego Serka? Chyba bedzie,bo: - na pewno w tak młodym wieku będzie popiskiwał, - tez będzie poruszał się na czterech, - będzie przechodził wymianę ząbków, - po męczącym dniu szybko bedzie szedł spać, a czesto będzie spał na Twoich kolanach, - czasami:evil_lol: będzie załatwiał się na dworzu. choć tutaj parę słów wyjaśnienia; Serek juz złapał, że ku robimy na dworze, ale z siu jeszcze czasami nie wytrzymuje i chodzi do kociej kuwety. Jasiek zamiast kociej kuwety bedzie miał pampersa... - oba chłopaki maja/będą miec pikuraski, - w pewnym wieku hormony im będą urywac te, no... nabiał. To na razie tyle obserwacji. Jak chcesz, to jeszcze możesz coś dopisac... Pzdr. Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, dzisiaj Serek spisał się na medal! O, a może Twój Jasiek będzie podobny do mojego Serka? Chyba bedzie,bo: - na pewno w tak młodym wieku będzie popiskiwał, - tez będzie poruszał się na czterech, - będzie przechodził wymianę ząbków, - po męczącym dniu szybko bedzie szedł spać, a czesto będzie spał na Twoich kolanach, - czasami:evil_lol: będzie załatwiał się na dworzu. choć tutaj parę słów wyjaśnienia; Serek juz złapał, że ku robimy na dworze, ale z siu jeszcze czasami nie wytrzymuje i chodzi do kociej kuwety. Jasiek zamiast kociej kuwety bedzie miał pampersa... - oba chłopaki maja/będą miec pikuraski, - w pewnym wieku hormony im będą urywac te, no... nabiał. To na razie tyle obserwacji. Jak chcesz, to jeszcze możesz coś dopisac... Pzdr. buuuuuuhahahahahah to teraz wsiadaj w metro i sprzątaj mój zasikany narożnik hahahahahah :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wiesz co Ty masz lepsiejsze doświadczenie to ja Ci Jachola spakuje i wyślę w Styczniu :cool1: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 dbsst napisał(a):buuuuuuhahahahahah to teraz wsiadaj w metro i sprzątaj mój zasikany narożnik hahahahahah :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: wiesz co Ty masz lepsiejsze doświadczenie to ja Ci Jachola spakuje i wyślę w Styczniu :cool1: Debe Kochana, a ktoż ci zasikał narożnik? Któż to nie strzymał?!:evil_lol: Oj,chyba znam sprawce...:lol: Dawaj Jaśka w styczniu i po bólu.A sobie zrób drugie; wiesz, to tylko chwila przyjemności.:evil_lol:.. Pzdr. Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Debe Kochana, a ktoż ci zasikał narożnik? Któż to nie strzymał?!:evil_lol: Oj,chyba znam sprawce...:lol: Dawaj Jaśka w styczniu i po bólu.A sobie zrób drugie; wiesz, to tylko chwila przyjemności.:evil_lol:.. Pzdr. kurna nie wiem ktoś kto nie nadaje na tych samych falach co jego zwieracze :roll::diabloti: hahah ja mogę być w ciąży non stop więc szykuj się na przesyłkę odbiorę Jachola przy 18tce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż wszyscy mówią, że nie dotrzymam stycznia więc może na Gwiazdkę zrobie Ci prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daja_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jedna ma dzieciaka... druga będzie mieć... eh kobiety,jak ja wam zazdroszczę :shake::eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 dbsst napisał(a):kurna nie wiem ktoś kto nie nadaje na tych samych falach co jego zwieracze :roll::diabloti: hahah ja mogę być w ciąży non stop więc szykuj się na przesyłkę odbiorę Jachola przy 18tce ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż wszyscy mówią, że nie dotrzymam stycznia więc może na Gwiazdkę zrobie Ci prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra, może byc i na Gwiazdkę! Ale niech to będzie I albo II dzień Świąt, OK? Wigilię mam juz zajętą... Daja_ napisał(a):jedna ma dzieciaka... druga będzie mieć... eh kobiety,jak ja wam zazdroszczę :shake::eviltong: No, masz czego! Ja się nie narobiłam a w grudniu mogę miec cudownego Jaśka. I on bedzie mój, mój, mój... bo nie ta matka, co urodziła, ale ta, co wychowała... tralalala... Pzdr. Quote
Daja_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Dobra, może byc i na Gwiazdkę! Ale niech to będzie I albo II dzień Świąt, OK? Wigilię mam juz zajętą... No, masz czego! Ja się nie narobiłam a w grudniu mogę miec cudownego Jaśka. I on bedzie mój, mój, mój... bo nie ta matka, co urodziła, ale ta, co wychowała... tralalala... Pzdr. "Słyszę" dumę w tym "głosie" :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 No, dobra. Koniec z tym żłobkiem dla jeszczenienarodonych, zwieraczami, pieluchomajtkami... Daję fotki Serka. Rozkraczek-pokraczek:loveu: Proces chowania sie pod prześcieradło... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Daja_ napisał(a):"Słyszę" dumę w tym "głosie" :diabloti: A pewnie. Powtórzę raz jeszcze:mieć dziecko po TAKICH Rodzicach to sama przyjemność...:p pzdr. Quote
Daja_ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 o mamoooo jaka pokarkaaa :evil_lol: http://img194.imageshack.us/img194/909/img4158x.jpg Boskie minyy !!! Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cd. Fariczek:loveu: Fariczek ze zwichrowanym uchem... Erka i Dżezik - tyły... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Cd. Fariczek i Żelka. Farik usiłował się dokopac do sąsiadki z dołu, mojej nieulubionej. Eh, głupolek nie wiedział, co czyni...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 I ostatnie juz fotki w tej serii. Żelka i Farik. Felka i Dżezik I dobranoc! Pzdr. Quote
Vectra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Asiu , koło 16 , po znaczy , Ci pasuje ? jutro :) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 OK. Od 16-tej jestem w domu. Mieszkania nr 10.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cześć :) to..... :eviltong::eviltong: http://img11.imageshack.us/i/img4201p.jpg/ Uprzejmie donoszę, że osobiście wczoraj molestowałyśmy Twarożek :loveu::loveu:, pyszny :multi: te uchole mokry nochal, skóóóórka na dwa Serki, tylko na kanapeczce rozsmarować. Słodki malec i tyle, jak kiedyś zginie, to wiadomo, gdzie szukać ;):lol: A. Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Dobra, może byc i na Gwiazdkę! Ale niech to będzie I albo II dzień Świąt, OK? Wigilię mam juz zajętą... No, masz czego! Ja się nie narobiłam a w grudniu mogę miec cudownego Jaśka. I on bedzie mój, mój, mój... bo nie ta matka, co urodziła, ale ta, co wychowała... tralalala... Pzdr. hahahahahhahahahahaha bosh a jak mi się zachce wcześniej to korek ma wsadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przemawia przez Cię prawdziwa matka prawdziwsza niż ja hahahahhahah Asiaczek napisał(a):A pewnie. Powtórzę raz jeszcze:mieć dziecko po TAKICH Rodzicach to sama przyjemność...:p pzdr. KCM :loveu: Powiem tak a dasz mi Serka co tak słodko zerka :cool3: niezły z niego modlello :cool1: całuski dla brzuchacza przesyłamy :cool3: no i Witam w ten piękny jesienny dzien gospodynię wątku :cool1: Quote
taxelina Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/7914/img4174km.jpg jakiegos smaka chce`? Quote
Asiaczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć :) to..... :eviltong::eviltong: http://img11.imageshack.us/i/img4201p.jpg/ Uprzejmie donoszę, że osobiście wczoraj molestowałyśmy Twarożek :loveu::loveu:, pyszny :multi: te uchole mokry nochal, skóóóórka na dwa Serki, tylko na kanapeczce rozsmarować. Słodki malec i tyle, jak kiedyś zginie, to wiadomo, gdzie szukać ;):lol: A. Potwierdzam. Serek siedział na kolanach u 2xM&S jak zaczarowany. Generalnie wczoraj to on był CAŁY zaczarowany, tyle ciotek, wujków, kazdy głaszcze, cmoka, smaczki daja... dbsst napisał(a):hahahahahhahahahahaha bosh a jak mi się zachce wcześniej to korek ma wsadzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przemawia przez Cię prawdziwa matka prawdziwsza niż ja hahahahhahah KCM :loveu: Powiem tak a dasz mi Serka co tak słodko zerka :cool3: niezły z niego modlello :cool1: całuski dla brzuchacza przesyłamy :cool3: no i Witam w ten piękny jesienny dzien gospodynię wątku :cool1: NIE! Ja che i Jaska i Serka. Nie wiesz, że dzieci razem sie lepiej chowają? JA wiem i to ja będę dla niego matką najprawdziwsza, hahaha... deer_1987 napisał(a):http://img11.imageshack.us/img11/7914/img4174km.jpg jakiegos smaka chce`? Nie, one tak często sprawdzają, co tam na szafkach w kuchni jest. a może cos lezy troche bliżej końca szafki i można sie poczęstowac...? pzr. Quote
Asiaczek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 A tak wogóle to 2 sprawy, Kochani. Po pierwsze - dzisiaj w nocy zmieniamy czas! Ja o tym dowiedziałam się z gazet... Po drugie - jak typujecie wynik walki bokserskiej Adamek vs Gołota? Ja stawiam na młodośc i Adamka. W radio usłyszałam taki komentarz: Wygra Gołota, bo... Adamek jak zobaczy Gołotę na ringu to peknie ze smiechu... Ten, który dobrze wytypuje, wstawia 20 fotek do swojej Galerii! Ha, więc dobrze przemyslcie swoje typy...:diabloti: BTW - nadal nie moge uzywac kolorów w tekscie i nie mogę ani powiększać ani zmieniać czcionki... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ja stawiam na Adamka :loveu: Asiu kto to jest ZULIKA ?? :crazyeye: Quote
Iza. Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Asiaczek napisał(a): Po pierwsze - dzisiaj w nocy zmieniamy czas! Ja o tym dowiedziałam się z gazet... Po drugie - jak typujecie wynik walki bokserskiej Adamek vs Gołota? Ja stawiam na młodośc i Adamka. Pzdr. Jak dobrze, że zaglądam do Twojej galerii, bo bym nie widziała :shake::evil_lol: I ja na Adamka stawiam ;) Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 czyli, ze Serek nie trafi do mnie nie nie nei :-(:diabloti: mam nadzieję, że Adamek wygra - przegrana będzie rysą na jego młodej karierze :shake: Adamek Adamek Adamek - zresztą ty fajny chłopak jestes :cool3: Quote
Recommended Posts