Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki super dowcip dostałam od jednej z naszych koleżanek. :lol:

Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:
- Czym się tak martwisz ?
- A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce,
kasy brak... Ogólnie lipa.
- Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK.

> Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi:

> - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ?

> - Nigdy nie kochałam się z nikim...

> - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ?

> - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej
> zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.

> - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to
przeszkadzać.

> - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.

> Romek Polański
>
>
>
> POZDRAWIAM
> ....................................ROMAN NIC LEPSZEGO NIE MOGLES WYMYŚLEĆ

Dobre, co?:evil_lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale z Wami to cięzkoo się umówić...

Pzdr.

....Trochę ciężko, zostają weekendy :cool1:

Dowcip przedni :evil_lol:

A.

Posted

Buszki napisał(a):
No to wszyscy już wiemy jak to było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .Biedny Romuś,nikt mu nie wierzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Zaraz łzę nad jego losem uronię :mad:

A.

Posted

Buszki napisał(a):
Ja mam to samo.Mogę poczytać,ale nie pisać :shake: (czasami mi się uda coś skrobnąć).To jak lizanie cukierka przez papierek :evil_lol:.
Skoro jednak udało mi się dzisiaj ujawnić,to wszystkich pozdrawiam :lol:.

bety napisał(a):
Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll:
Pzdr

buuuu co z ta dogo... wszystkie linki do watkow si epozmienialy i niegdzie trafic nei moge :-(:shake:

Witam wszystkich w mglisty wieczor

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Na jutro mam w sumie najmniej lekcji zadanych z całego tygodnia, wiec od razu mnie straszny leń bierze i nawet do jednego zadania się zebrać nie mogę :evil_lol:
Hm, znam to z autopsji.... jeszcze pamiętam, jak chodziłam do szkoly...

[quote name='deer_1987']Wiem i rozumiem to doskonale!!
Mamie przekawalam to z pw i sle pozdrowienia i bedzie zbierac!
OK. Może w listopadzie będzie aktualne nasze spotkanie? Zobaczymy.

[quote name='PANGEA']buuuu co z ta dogo... wszystkie linki do watkow si epozmienialy i niegdzie trafic nei moge :-(:shake:
Witam wszystkich w mglisty wieczor
PANGEA - bo nie jest ważne co u innych, ważne do u ASIACZKÓW!:diabloti:

pZDR.

Posted

A co do losów biednego Romeczka, to ja tam nie będę użalać się nad jego losem. Gdyby to przytrafiło się jakiemuś robotnikowi, to raczej nikt by nie staną w jego obronie, prawda? A jeżeli dziewczynka wtedy miała 12-13 lat to byl to gwałt i tyle i nie mają tu nic do rzeczy osiągnięcia artystyczne pana Romka.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co do losów biednego Romeczka, to ja tam nie będę użalać się nad jego losem. Gdyby to przytrafiło się jakiemuś robotnikowi, to raczej nikt by nie staną w jego obronie, prawda? A jeżeli dziewczynka wtedy miała 12-13 lat to byl to gwałt i tyle i nie mają tu nic do rzeczy osiągnięcia artystyczne pana Romka.

Pzdr.

ta dziewczyna nie była już wtedy dziewicą :diabloti:
i miała chłopaka wcześniej.

najpierw czytałam to w fakcie więc uznałam że to kolejna głupota potem w angorze, potem gdzieś w tv widziałam...
więc..to chyba prawda xD

Posted

[quote name='Asiaczek']

PANGEA - bo nie jest ważne co u innych, ważne do u ASIACZKÓW!:diabloti:

pZDR.

oczywiscie masz racje Asiu
A co do Pana Romka
To nie chodzi raczej o obzidliwosc czynu ale o czas jaki uplynal..... Wyobraz sobie. Ta nieletnie ma teraz ponad 40... sama ma dzieci i..... jak ma utrzymac jakikolwiek autorytet u wlasnych dzieci, gdy wszystkie media opowiadaja, ze to nie byl jej pierwsdzy raz, sama chciala, baaaa mamusia ( czyli babcia ) to pochwalala..... Paranoja.... ale do takiej paranoi tylko amerykanie potrafia doprowadzac wszystko.......
Polak, ktory przewijajac wlasna corke umyl ja nadal siedzi .................

Posted

[quote name='agnethka']
A kto tu kogo napiernicza...?

[quote name='Daja_']ta dziewczyna nie była już wtedy dziewicą :diabloti:
i miała chłopaka wcześniej.

najpierw czytałam to w fakcie więc uznałam że to kolejna głupota potem w angorze, potem gdzieś w tv widziałam...
więc..to chyba prawda xD
To, czy była dziewicą czy nie, to nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest to, że doszło do zbliżenia dorosłego faceta i nieletniej. U nas, w polskim prawie karnym, też jest karalne i ma swój paragraf.
Co innego przedawnienie. Ale fakt pozostaje faktem. To po prostu obrzydliwe.
Dalibyscie przyzwolenie na takie coś, gdyby w grę wchodziły Wasze córki /synowie? I jakie znaczenie miałby fakt, że ten obcy facet to znany rezyser...?

[quote name='PANGEA']oczywiscie masz racje Asiu
A co do Pana Romka
To nie chodzi raczej o obzidliwosc czynu ale o czas jaki uplynal..... Wyobraz sobie. Ta nieletnie ma teraz ponad 40... sama ma dzieci i..... jak ma utrzymac jakikolwiek autorytet u wlasnych dzieci, gdy wszystkie media opowiadaja, ze to nie byl jej pierwsdzy raz, sama chciala, baaaa mamusia ( czyli babcia ) to pochwalala..... Paranoja.... ale do takiej paranoi tylko amerykanie potrafia doprowadzac wszystko.......
Polak, ktory przewijajac wlasna corke umyl ja nadal siedzi .................
I tak źle i tak niedobrze, co?

[quote name='Daja_']tylko czemu teraz kurcze się odezwało wszystko :shake:
po parunastu latach:shake:
NOooo, minęlo troche więcejniż paręnaście lat...

Pzdr.

Posted

pati napisał(a):
powiedzcie mi kochane jak wasze baski znoszą zime? czy chcą wychodzic na dwór? czy może mają jakieś sweterki etc

Moje nie maja wyjścia - musza wychodzić i basta. W mroźne dni te spacerki sa jednak krótsze.
Sweterków żadnych dla psów nie posiadam...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

a mnie to tam w sumie Pan Roman obchodzi tyle co ostatni.. no :diabloti:

Szkoda tylko,że co raz częściej gdy jakiś obcokrajowiec się pyta z jakiego państwa się jest,to się zaraz obraca na pięcie :angryy:
właśnie przez takie rzeczy :angryy:

i w ogóle nie jesteśmy już traktowani poważnie :shake:
zresztą czy kiedyś byliśmy :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moje nie maja wyjścia - musza wychodzić i basta. W mroźne dni te spacerki sa jednak krótsze.
Sweterków żadnych dla psów nie posiadam...:evil_lol:

Pzdr.

Kicha na dwór chodzic nie chce . W domu trzęsie dupką więc dostała sweterek a na wielkie mrozy polarek z kapturem :cool3:

Posted

[quote name='pati']Kicha na dwór chodzic nie chce . W domu trzęsie dupką więc dostała sweterek a na wielkie mrozy polarek z kapturem :cool3:

polarek z kapturem to musi świetnie wyglądać :)

a ja mam takie zdjęcie może stare ale co tam

Posted

[quote name='Asiaczek']
Oj, nie wiem, nie wiem. Ja ostatnio mam tyle dodatkowych spraw do załatwienia, mieszkanie mi się sypie.... a ja z tymi problemami sama...
Pzdr.

dasz radę! :cool1:

[quote name='Asiaczek']Taki super dowcip dostałam od jednej z naszych koleżanek. :lol:

Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:
- Czym się tak martwisz ?
- A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce,
kasy brak... Ogólnie lipa.
- Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK.

> Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi:

> - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ?

> - Nigdy nie kochałam się z nikim...

> - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ?

> - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej
> zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.

> - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to
przeszkadzać.

> - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.

> Romek Polański
>
>
>
> POZDRAWIAM
> ....................................ROMAN NIC LEPSZEGO NIE MOGLES WYMYŚLEĆ

Dobre, co?:evil_lol:

Pzdr.

hahahhaha biedny Romuś teraz go brzuszek boli i ma dołek :shake::mad:

a mi się ostatnio to podobało :diabloti:

witamy deszczowo :roll:

A Vectra ma mistrza we wpraszaniu się :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: