Asiaczek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Poświata napisał(a):Bardzo chętnie :), niech no tylko dzieci wyleczę, to z przyjemnościa się wyrwę z domu :multi: . OK. Czekam na sygnał. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 dbsst napisał(a):Rozumiem ze nie dosc ze mnie znajdziesz w e wtorek to mnie jeszcze wysciskasz ;) :lol: :evil_lol: :lol: :cool3: :lol: Znajdę, wyściskam, nakarmię, napoję, zasłodzę i ... sama już nie wiem, co zrobię!:lol: Pzdr. Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Asiaczku matko ale sypnęło tytułami jak u nas sniegiem :multi: [SIZE="7"]olbrzymie gratulacje Quote
weihaiwej Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Asiaczek!!! Serdecznie gratuluję Ci tak udanej wystawy! Gapa ze mnie, bo nie byłam pewna, czy Ty to Ty:oops: , później nie mogłam Cię znaleźć, potem byłam w powystawienniczym stresie, a że droga do domu daleka, pojechałam tracąc okazję, aby Cię poznać. No nic, będą następne wystawy! Pozdrawiam serdecznie :D Quote
Asiaczek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dzięki. Ja też byłam w stresie i za bardzo nie rozglądałam się za znajomymi. :oops: A najbliższe plany to Championy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Kilka zdjęć z konkurencji hodowlanych: Najlepsza hodowla basenji 2006: Konkurencja "Najlepszy Reproduktor" - II miejsce Konkurencja "Najlepsza Suka Hodowlana" - I miejsce Konkurencja "Najlepsza Para Hodowlana" - I miejsce (tut. Wybór Najlepszej Pary Hodowlanej w Rasie) A co to za podglądanie, co? Wszystkie zdjęcia są autorstwa młodej koleżanki z DGM - PUENTA Imszar - serdeczne dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Gwoli wyjaśnienia: zdjęcia były bardzo ciemne (hala!), ale coś tam udało się wyciągnąć, co prawda kosztem ostrości. Ale trudno. Ja cieszę się, że są jakiekolwiek zdjęcia! PUENTA Imszar, choć zmęczona, dała z siebie wszystko! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 A oto wyniki z Wystawy Championów w Lesznie (26.02.2006 r.), sędzia Erwin Deutscher/Austria: Abotere's ADUNBI (Gusio) - doskonały 1, CWC, Najlepszy Pies w Rasie, Zwycięzca Rasy! Ale się cieszymy!!! I kilka zdjęć (autor: K. Gierczak) Ten siwy pan z prawej strony to sędzia E. Deutscher. Super ujęcie, prawda? Gusio to ten z lewej strony:)) Pzdr. Quote
Poświata Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 GRATULACJE:multi: :multi: :multi: przypominam, że mam w domu wolną półeczkę :evil_lol: . ps. choróbsko nadal nas trzyma, Konrad do soboty jeszcze mial temperaturę, teraz Gabi na antybiotyku, a ja ledwo nogami powłóczę. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Ja też "zarażona"; już drugi tydzień mam afonię i - cholibka - nie mogę z tego wyjść. A co najgorsze - nie mogę spokojnie i normalnie pogadać...! Pzdr. Quote
Patka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 wielkie gratulacje !!! [SIZE=4] idziecie jak burza to będzi dobry rok :multi: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Czy nas jeszcze pamiętacie? Od lewej: JUST FOR YOU Asiaczek, JELLY JOSHREEN Asiaczek, JAZZY BOY Asiaczek. Pzdr. Quote
Poświata Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Hejka, (bo)baski :loveu: !!! Czy one jeszcze są u Ciebie, czy fotki z szuflady wyciągasz? Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Asiaczek GRATUUUUUUUUUUUULACJE :multi: :multi: :multi: Quote
agabass Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy nas jeszcze pamiętacie? Od lewej: JUST FOR YOU Asiaczek, JELLY JOSHREEN Asiaczek, JAZZY BOY Asiaczek. Pzdr. cudne maluszki kofane i jakie już wielgachne Quote
Mi. Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy nas jeszcze pamiętacie? Od lewej: JUST FOR YOU Asiaczek, JELLY JOSHREEN Asiaczek, JAZZY BOY Asiaczek. Pzdr. cuuuuuuda , a jak wy e rozróżniacie??? :crazyeye: Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 *luthien* napisał(a):cuuuuuuda , a jak wy e rozróżniacie??? :crazyeye: każda mortadelka jest inna naprawde i szybko te różnice się zauważa Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Poświata - one jeszcze są... Co do rozróżniania - różnią się bielą na łapkach, kryzami, no i jeden z nich ma strzałke na głowce... Spoko. Mamusia czuwa!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Rodzeństwo... Pozowanie do zdjęcia (prawie jak do legitymacji szkolnej lub paszportu, prawda? Pzdr. Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jazzik i Żelka niezła parka a gdzie największy rozrabiaka i śpiewak mokotowski no gdzie? Quote
Recommended Posts