Buszki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale przynajmniej posiedzicie razem... Ja też mam bezprzewodowy (teraz, bo stacjonarny mam popsuty), ale zasięg mam"znakomity". A, zapomniałam o Aminii; ona też jest zalogowana, prawda? pzdr. Taak.Aminia też jest,tylko dawno nic nie pisała:shake:. Quote
MMM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nie mogłam nie odpowiedzieć na apel o fotki, więc się zalogowałam ;) a to aktualne fotki: tu się śpi i śpi uszaty portrecik i śpi zmagania z wielką kością Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='NATKA']Witanko niedzielne :multi: Witaj, witaj. U nas niedziela nawet taka troszkę słoneczna jest.:lol: [quote name='Buszki']Taak.Aminia też jest,tylko dawno nic nie pisała:shake:. Hm, trudno. widocznie nie ma nic ciekawego do napisania/pokazania... [quote name='MMM']Nie mogłam nie odpowiedzieć na apel o fotki, więc się zalogowałam ;) a to aktualne fotki: tu się śpi i śpi uszaty portrecik i śpi zmagania z wielką kością Buszka, ja na Twoim miejscu juz dawno bym ukradła te fotki! Na stronę www hodowli - jak znalazł!:lol: [quote name='Buszki']Portrecik rewelka :loveu: !!! Mnie też się podoba. Bardzo ładna główka.:loveu: Pzdr. Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Juz pokoj posprzatany, czas wyniesc smieci i dalej sprzatac :D Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Juz pokoj posprzatany, czas wyniesc smieci i dalej sprzatac :D Jesteś niezmordowana! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/2642/dsc01292ci.jpg jaki fajny maluch:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS] ozdrawiamy ! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Kashdog Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/4671/img6905z.jpg :loveu: http://img444.imageshack.us/img444/9229/dsc01141s.jpg Te uszyska i ten wzrok :evil_lol: Quote
MMM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dzieki za miłe słowa. Cieszę się, że Maks Wam się podoba. Postaram się jeszcze jakieś fotki dorzucić. Quote
C&B Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To i ja się pochwalę że wyniosłam śmieci i zapakowałam zmywarkę :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Izabela124.']http://img17.imageshack.us/img17/2642/dsc01292ci.jpg jaki fajny maluch:loveu: W prawie dorosłym wydaniu widzę Maksa po raz pierwszy. I podoba mi się!:loveu: [quote name='dzasta']Asiaczku witamy się niedzielnie :multi: Noooo, jakos późno do nas dotarłaś... [quote name='agnethka']to ja się pochwalę, że pozmywałam naczynia - a nienawidze tego robić :evil_lol: A ja nastawiłam pranie i je nawet powiesiłam. No i zrobiłam porządek w jednej szafce z ubraniami. Ale ja to nawet lubię;) [quote name='Angelika_Roser'] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS] ozdrawiamy ![/FONT] Witaj! Z takimi pięknymi gifami możesz wchodzić kilka razy dziennie i witac się z nami!:lol: [quote name='Kashdog']http://img193.imageshack.us/img193/4671/img6905z.jpg :loveu: http://img444.imageshack.us/img444/9229/dsc01141s.jpg Te uszyska i ten wzrok :evil_lol: Ha, sama słodycz wychodzi przez te uszy i oczka:loveu: [quote name='MMM']Dzieki za miłe słowa. Cieszę się, że Maks Wam się podoba. Postaram się jeszcze jakieś fotki dorzucić. No to czekamy! Zawsze chętnie widzę moje dzieci-wnuki w tej Galerii. [quote name='C&B']To i ja się pochwalę że wyniosłam śmieci i zapakowałam zmywarkę :diabloti: Hm, chyba nie przebiję Ciebie. Ale mogę dodać, że zmywarki nie mam, ale smieci to wyniosłam raniutko, tuz po spacerach z psami. Pzdr. Quote
Honey Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a): Ja też mam bezprzewodowy (teraz, bo stacjonarny mam popsuty), ale zasięg mam"znakomity". pzdr. Asiaczku, to brzydkie uczucie, ale...cholernie Ci zazdroszcze !!! :oops::placz: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Vectra napisał(a):Asiu ,a co Ci się dzieje z kompem ? Pisząc skrótem - nie ma połączenia pomiędzy stacją a monitorem. Kolega twierdzi, że to "coś" z kartą graficzną. Albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano ma przyjść z inna kartą i sprawdzic. Bo może okazać się, że to jeszcze cos innego... I dlatego pracuje na netbooku. Honey napisał(a):Asiaczku, to brzydkie uczucie, ale...cholernie Ci zazdroszcze !!! :oops::placz: O tym, że zasięg jest "znakomity" mówi mój netbook. A sieć to "Liman". Tez się z tego ciesze, bo nie wyobrażam sobie braku kontaktu czy to mailowego czy DGM-niackiego. Jakos tak Internet wkradł się ciichaczem i mnie ubezwłasnowolnił...;) Pzdr. Pzdr. Quote
Honey Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a): O tym, że zasięg jest "znakomity" mówi mój netbook. A sieć to "Liman". Tez się z tego ciesze, bo nie wyobrażam sobie braku kontaktu czy to mailowego czy DGM-niackiego. Jakos tak Internet wkradł się ciichaczem i mnie ubezwłasnowolnił...;) Pzdr. O tym ubezwlasnowolnieniu, uzaleznieniu, czy jak tam to zwal to i ja cos moge powiedziec... :roll: A jako, ze mieszkam sobie uroczo w srodku lowiska, powinnam chyba zafundowac sobie odwyk, bo ani stalego lacza telefonicznego ani internetu nie mam :flaming: Wiec pozwol, ze Ci jeszcze troche pozazdroszcze :evil_lol: Quote
dadiii Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 hejka :) co tam słychać u asiaczkowej, psiej gromady?? :) no i u Ciebi oczywiście :D Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Honey napisał(a):O tym ubezwlasnowolnieniu, uzaleznieniu, czy jak tam to zwal to i ja cos moge powiedziec... :roll: A jako, ze mieszkam sobie uroczo w srodku lowiska, powinnam chyba zafundowac sobie odwyk, bo ani stalego lacza telefonicznego ani internetu nie mam :flaming: Wiec pozwol, ze Ci jeszcze troche pozazdroszcze :evil_lol: Jasne, zazdraszczaj!:lol: dadiii napisał(a):hejka :) co tam słychać u asiaczkowej, psiej gromady?? :) no i u Ciebi oczywiście :D Komp strajkuje, ale mamy b/przewodowy i jakoś dajemy radę!:lol: Co prawda trocchę wolniej nam to idzie, ale idzie i zaległości nadrabiam.:lol: Pzdr. Quote
betel Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 U mnie Eksplorer szwankuje , a Opery strasznie nie lubię:placz:. Buziaki dla Asiaczków:loveu: Quote
Iwa-R Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cześć Asiu, w końcu zobaczyłam zdjęcia Serka, kochany z niego łobuz. Ja co prawda na jakiś czas (już teraz) robię przerwy na wystawy, ale mam nadzieję, że jakoś tam się jeszcze spotkamy ;) Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 betel napisał(a):U mnie Eksplorer szwankuje , a Opery strasznie nie lubię:placz:. Buziaki dla Asiaczków:loveu: Ja korzystam z Mozilli i IE. Opery nigdy nie mialam, więc nie wiem... agnethka napisał(a):no to witaj w klubie - ja to już nałogowiec totalny jestem :oops: ale mieszkając w takim miejscu to nic dziwnego :diabloti: Ja mieszkam w W-wie i tez się sobie nie dziwię...:diabloti: agnethka napisał(a):Asiaczek podobno lubi koty ;) DŻEBSTER CHOMIK od lewej: NEMO, TARA, DORI to część naszych kociaków :razz: Ooooo,niezła gromadka! Dżebster - cudny nosek... Chomik - skąd takie imie? No i ten kolor! Chyba, że foto zmieniło... Nemo - czy on ma coś wspólnego z Chomikiem? Tara - czy to szyldkret? Dori - cała jest taka czarna? Iwa-R napisał(a):Cześć Asiu, w końcu zobaczyłam zdjęcia Serka, kochany z niego łobuz. Ja co prawda na jakiś czas (już teraz) robię przerwy na wystawy, ale mam nadzieję, że jakoś tam się jeszcze spotkamy ;) Pozdrawiam Iwa Ja tez liczę na Was! Ja mam przerwę do przyszłego roku. Pzdr. Quote
Izuuus Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To i do Asiaczków wpadamy się wieczornie przywitać. :hand: Quote
Recommended Posts