Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Few days to go till the puppies arrive :multi: Joanna, I'd be really happy if you could send a new photo of Jelly when your computer is working again.

At the moment I'm training Dojo to stay in a flight box :razz: because I'll fly with Dojo to Helsinki in november :multi:

Hugs!
Katrin

Posted

dadiii napisał(a):
jak to które?? xD
według mnie wszystkie ^^ :loveu: :loveu:

Ot, cffaniara...

NATKA napisał(a):
Dobry wieczorek ;)
zaoczne głaski dla bandy precelkowych ogonków :loveu:

O, jak ładnie powiedziane.:lol:

Izabela124. napisał(a):
Jeśli chcesz to prześlij mi fotki na maila to chętnie wstawię, no chyba, że i przesyłać nie możesz

Iza, dzięki za chęc pomocy, ale ja mam wszystkie fotki zgrane na kompa stacjonarnego. I na razie nie mogę ich stamtad eydostac.
A co do netbooka - to nie mam mozliwości wgrania nowych fotek na tego malucha.
Czekam na laptoka i dzisiaj będę dzwonić po pomoc do znajomych w/s kompa.

Dojo napisał(a):
Witam!

Few days to go till the puppies arrive :multi: Joanna, I'd be really happy if you could send a new photo of Jelly when your computer is working again.

At the moment I'm training Dojo to stay in a flight box :razz: because I'll fly with Dojo to Helsinki in november :multi:

Hugs!
Katrin

I'll take my fingers crossed for the show in November!:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Iza, dzięki za chęc pomocy, ale ja mam wszystkie fotki zgrane na kompa stacjonarnego. I na razie nie mogę ich stamtad eydostac.
A co do netbooka - to nie mam mozliwości wgrania nowych fotek na tego malucha.
Czekam na laptoka i dzisiaj będę dzwonić po pomoc do znajomych w/s kompa.
Pzdr.
W takim razie szkoda
Poczekamy;)

Posted

[quote name='Asiaczek']

Ha, byłoby cudnie, gdyby wyhodowano rasę basenji miniatura. Jakie z nich byłyby słodziachy!:loveu: I do tego kieszonkowe...

Pzdr.

OOO takie by mnie tez zainteresowały:eviltong::multi::multi:
basiaczki mini -to jest to!!!!

[quote name='Asiaczek']Aaaaaa, zapomniałam napisac, że Serek wogóle nie zareagował na śnieg i wiatr! Na spacerku zrobił swoje i chciał biegać i zaczepial Wahzirka. Zuch chłopak!!!:multi:

Niestety, nadal opuszcza ogonek, jak usłyszy szczekanie innych psów... Czasami udaje mi się go zagadać i odwrócić uwagę od szczekania, ale nie zawsze. Czeka nas sporo pracy z tym problemem...

Pzdr.

Moja MEGULINKA była taka ;)
ale chodzilam z nią do parku,
koło stadionu Pogoni..
jak były mecze albo koncerty muzyki młodziezowej...
po kilku takich wypadach/wielkich zabawach /:lol:
przestała reagować:lol::lol:

Posted

[quote name='AMIŚKA']OOO takie by mnie tez zainteresowały:eviltong::multi::multi:
basiaczki mini -to jest to!!!!
Moja MEGULINKA była taka ;)
ale chodzilam z nią do parku,
koło stadionu Pogoni..
jak były mecze albo koncerty muzyki młodziezowej...
po kilku takich wypadach/wielkich zabawach /:lol:
przestała reagować:lol::lol:
Ja też staram się duzo chodzic z Serkiem i wydaje mi się, że jest lepiej. Poza tym Gusio-pręgusio, jak był mały, to też opusczał ogonek. A przyjechał do nas tez w wieku 3 miesięcy. Teraz na spacerkach to ogonek jest cały czas pięknie zwinięty.:lol:
Myślę, że damy radę.

[quote name='agaciaaa']To czekamy (nie)cierpliwie na naprawę komputera ;)
Ponieważ nie wiem, co mu dolega, to nie wiem, kiedy będzie naprawiony. Jak na razie mam same porazki w/s pomocy. ale mam tez jeszcze kilka osób, do których mogę zadzwonić. Może ktos zdecyduje się pomóc. Jak nie, to wtedy telefon do serwisu komputerowego i... po sprawie.

[quote name='Izabela124.']W takim razie szkoda
Poczekamy;)
Ale zaglądaj do mnie. Moż uda mi się namówić parę osób do wstawienia fotek u mnie w Galerii

[quote name='bianka19']Siemka Wam :)

Dawno nas tu nie było :oops:
No.... dawno.

Pzdr.

Posted

Moja Prośba.

Z uwagi na awarię kompa, bardzo proszę:
zielona
jamnicze
Buszki
gosiaja
jenis
Dusia3
Dojo (if you have some photos of basenjis or other - insert this photos in this Gallery, please)
i każdą osobę, która ma fotki basków lub może takowe posiadać lub całkiem inne foteczki

- o wstawianie fotek basków i nie tylko do mojej Galerii. Niech ta Galeria żyje, proszę...

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Iza - przepraszam, ale usuń te fotki z mojej Galerii. To nie sa moi przyjaciele, jak by wskazywala nazwa mojej galerii. Bardzo prosze i bardzo pzepraszam za kłopot....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iza - przepraszam, ale usuń te fotki z mojej Galerii. To nie sa moi przyjaciele, jak by wskazywala nazwa mojej galerii. Bardzo prosze i bardzo pzepraszam za kłopot....

Pzdr.Ok, już usuwam ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Moja Prośba.

Z uwagi na awarię kompa, bardzo proszę:
zielona
jamnicze
Buszki
gosiaja
jenis
Dusia3
Dojo (if you have some photos of basenjis or other - insert this photos in this Gallery, please)
i każdą osobę, która ma fotki basków lub może takowe posiadać lub całkiem inne foteczki

- o wstawianie fotek basków i nie tylko do mojej Galerii. Niech ta Galeria żyje, proszę...

Pzdr.

Pzdr.

A kociska? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

I'll take my fingers crossed for the show in November!:lol:

Pzdr.

I don't go to the show in Helsinki ;), I'll fly to Helsinki with Dojo for mating :lol:

Posted

Frytela napisał(a):
A kociska? :evil_lol::evil_lol:
Też mogą być! Wiesz, ze uwielbiam koty!!!:loveu:

Elitesse napisał(a):
ehh moj Przemo by ci bardzo chetnie pomogl - bo tym sie wlasnie zajmuje ale cos troszke daleko mieszkasz :placz:

Już jestem po telefonicznej rozmowie z P. Wiem, co dalej mam robić.
I bardzo, bardzo dziękuję!

Dojo napisał(a):
I don't go to the show in Helsinki ;), I'll fly to Helsinki with Dojo for mating :lol:

Oooooo, super!!!

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Też mogą być! Wiesz, ze uwielbiam koty!!!:loveu:

pzdr.

A no wiem wiem :cool3::cool3:

Więc jak cos wygrzebie, a napewno tego dokonam to wrzuce, kociska łobuzy :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Już jestem po telefonicznej rozmowie z P. Wiem, co dalej mam robić.
I bardzo, bardzo dziękuję!

pzdr.

dzwon smialo jak masz jakie komputerowe pytania
przez tel niewiele sie da zrobic niestety :( szukalam kogos z Wawy kto na jutro do Brna jedzie ale nikogo nie wynalazlam a Poznan dopiero za 3 tygodnie bo by ktos nam podrzucil twojego PC

Przemo naprawia komputery i to przewaznie takie ktore wrocily z serwisu z diagnoza ze nic nie jest :diabloti::diabloti:
czasem sie zastanawiam co za ludzie pracuja w sklepach i serwisach komputerowych :shake:

Posted

Elitesse napisał(a):
bo by ktos nam podrzucil twojego PC

a skąd dokąd trzeba kompa trzeba przewieżć? z Wawy do Wrocka? jade za tydzien na weekend ta trasą wiec jesli chodzi o kompa Asi zawsze pomoge ;)

Posted

[quote name='Frytela']A no wiem wiem :cool3::cool3:

Więc jak cos wygrzebie, a napewno tego dokonam to wrzuce, kociska łobuzy :)
Super, już teraz się cieszę!:multi:

[quote name='Elitesse']dzwon smialo jak masz jakie komputerowe pytania
przez tel niewiele sie da zrobic niestety :( szukalam kogos z Wawy kto na jutro do Brna jedzie ale nikogo nie wynalazlam a Poznan dopiero za 3 tygodnie bo by ktos nam podrzucil twojego PC

Przemo naprawia komputery i to przewaznie takie ktore wrocily z serwisu z diagnoza ze nic nie jest :diabloti::diabloti:
czasem sie zastanawiam co za ludzie pracuja w sklepach i serwisach komputerowych :shake:
Poczekajmy na razie do poniedziałku. Zobaczymy, co wyjdzie dzisiaj.
Rzeczywiście, szkoda, że nie mieszkacie bliżej...

[quote name='pati']a skąd dokąd trzeba kompa trzeba przewieżć? z Wawy do Wrocka? jade za tydzien na weekend ta trasą wiec jesli chodzi o kompa Asi zawsze pomoge ;)
Pati, Kochanie, dzięki za chęci, ale poczekajmy jeszcze dzisiaj-jutro. Może coś się wyjaśni...

Pzdr.