Frytela Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Gratulujemy maluchów!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Gratuluję i ja bardzo gorąco!!!! :loveu::multi: Quote
Hiro Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Śliczne dzieciaki!Gratulujemy Jenis i Asiaczku!Życzymy dużo zdrowia i szczęścia bobaskam))))))) Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='ewka i haker']łeeeee szkoda Ale liczę na spotkanie w przyszłym roku!:lol: [quote name='sylrwia']jenis i Asiackzu gratulacje :loveu: Dziękujemy! [quote name='Elitesse']gratuluje maluszkow !! :Cool!::Cool!: Dziękujemy! [quote name='Frytela']Gratulujemy maluchów!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu: Dziękujemy! [quote name='Russellka']Gratuluję i ja bardzo gorąco!!!! :loveu::multi: O, dawno nie widziana na DGM Russellka zawitała do nas! Dziękujemy! [quote name='Hiro']Śliczne dzieciaki!Gratulujemy Jenis i Asiaczku!Życzymy dużo zdrowia i szczęścia bobaskam))))))) Dziekujemy! Liczę, że jenis będzie nas zasypywała fotkami maluszków tutaj i w swojej Galerii. Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Gratulacje dla Gusia i Afry takie słodkie maluszki :) Quote
Czoko Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Gratuluję Maluszków! O oczekiwaniu na Serka czytałam na bieżąco. Chocula też była przyczyną naszych okresowych problemów technicznych. Myślałam właśnie o tym "za miesiąc" Quote
Dojo Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :multi: Hurraaaay!!! Congratulations to the puppies Jenis and Joanna! Oh I like that brindle girl :loveu: Still have to wait another 4 weeks for Jelly & Dojo puppies :cool3: Hugs! Katrin Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 gosiaja napisał(a):Gratulacje dla Gusia i Afry takie słodkie maluszki :) Szkoda, że tylko 3...;) Czoko napisał(a):Gratuluję Maluszków! O oczekiwaniu na Serka czytałam na bieżąco. Chocula też była przyczyną naszych okresowych problemów technicznych. Myślałam właśnie o tym "za miesiąc" Mam tylko nadzieję, że więcej takich wpadek nie będzie. Komputer, w moim przypadku, to dosyć ważne narzędzie pracy... Dojo napisał(a)::multi: Hurraaaay!!! Congratulations to the puppies Jenis and Joanna! Oh I like that brindle girl :loveu: Still have to wait another 4 weeks for Jelly & Dojo puppies :cool3: Hugs! Katrin This brindle girl is my favourite; she will stay in Poland. So, I think about her shows...;):cool3::lol: Błyskotka napisał(a):Gratuluję maluchów :). Dzięki, dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cd. fotek Serka. Tym razem Serek z towarzystwie przyszywanego wujka - Wahzirka.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Szkoda, że tylko 3...;) Pzdr. ale jakie słodkie :lol: [quote name='Asiaczek'] Mam tylko nadzieję, że więcej takich wpadek nie będzie. Komputer, w moim przypadku, to dosyć ważne narzędzie pracy... Pzdr. szczeniaki mają swoje prawa :diabloti: i gryzonie większe też jaka słodka minka serka http://img504.imageshack.us/img504/1338/resizeofimg4088jpga.jpg Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cd, Serek nadal w towarzystwie Wahzirka. Z wujkiem Sonikiem... Z ciocią Erką. Kosteczka... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Cambel&Megi']cudne kluseczki...gratulacje! :) Bardzo jestem ciekawa, jak te kluseczki będą zamieniać się w kluski a potem w kluchy....:evil_lol: [quote name='gosiaja']ale jakie słodkie :lol: szczeniaki mają swoje prawa :diabloti: i gryzonie większe też jaka słodka minka serka http://img504.imageshack.us/img504/1338/resizeofimg4088jpga.jpg Ja biorę na to poprawkę, ale teraz, aby naprawić przewód, to... muszę odsuwać regały od ściany. Bo ten pogryziony kabel do wymiany, leci właśnie tamtędy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cd. Serek na kolankach A tutaj - dla odmiany - z Wahzirkiem i Hipcią.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Vectra']powtórzę się - Serek jest słodziutki :) a ja się pod tym podpiszę; a już szczególnie w duecie z wujkiem Wahzirkiem!:loveu: http://img245.imageshack.us/img245/8170/resizeofimg4104.jpg Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nadal Wazi i Hipcia - zmęczeni wyczynami Serka...:evil_lol: A Serek - nieustająco zaprasza do zabawy... Eeee, nikt nie chce się ze mną bawić... idę spać!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Vectra']powtórzę się - Serek jest słodziutki :) Mam już następne foteczki tego Słodziachy...:evil_lol: [quote name='agnethka']mmmmmmmmmm............. Twarożek, aż się głodna zrobiłam :cool3: Ja w czasie wstawiania fotek Serka zjadłam dużą malinówkę... [quote name='Cambel&Megi']a ja się pod tym podpiszę; a już szczególnie w duecie z wujkiem Wahzirkiem!:loveu: http://img245.imageshack.us/img245/8170/resizeofimg4104.jpg Ha, juz Was Serek kupił!:diabloti: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img94.imageshack.us/img94/7273/resizeofimg4101jpga.jpg Ja też jestem już kupiona tym wzrokiem :D Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='deer_1987']Fajnie chlopaki razem wygladaja :D Z ciotkami też wygląda super! Ale fotki wstawię później... [quote name='Paula&Goofi']http://img94.imageshack.us/img94/7273/resizeofimg4101jpga.jpg Ja też jestem już kupiona tym wzrokiem :D Hahaha, Następna! Pzdr. Quote
bety Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Nadal Wazi i Hipcia - zmęczeni wyczynami Serka...:evil_lol: Nie dziwię im się :cool3:, na własnej skórze poczułam niespożytą energię Serka i jego kompletny brak respektu przed wszelakim karceniem (czy to psim czy to ludzkim). :diabloti::evil_lol::diabloti: Kawał z niego łobuziaka i to jakiego słodkiego przy tym. :loveu::loveu::loveu: Pzdr Quote
Recommended Posts