.ania Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witaj Asiaczku niestety dopiero dziś mogę napisać u Ciebie w galerii...ale cały czas byłam myślami z Tobą. Bardzo mi przykro... [*]:-( Los jest okrutny i zawsze najbardziej dotyka tych, którzy nie zasługują na cierpienie... Mimo to wiem, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słońce:calus: Gratuluję sucesów w Bratysławie, po raz kolejny udowodniłaś, że Asiaczki są w światowej czołówce basenji, to chyba marzenie każdego prwadziwego hodowcy. Brawo! A Serek...:loveu: CUDOWNY (tfu tfu tfu) iiii wszystko jasne ;) Mam nadzieję, że w końcu uda mi się z Wami spotkać na jakimś spacerze. Zaciskam kciuki za Żelkę. Trzymaj się! Quote
Darianna Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Spóźnione gratulacje ode mnie i dwóch rudych podrostków :D Quote
AMIŚKA Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 GRATULUJĘ BRATYSŁAWY!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Vectra']obawiam się , że przy mooich leniwych psach, nie nadążyła bym wymieniać .. by cykać z bliska i z daaaaaaaaaleka ;) :evil_lol: Serek jest śliczny , zdradź tajemnicę ile ten królewicz sobie liczy miesięcy :p Bo widzę , że reszta psiarni , przyjęła nowego lokatora super i nie potraktowała jak deser Serka :cool3: Taaaa,leniwe te Twoje championy...:diabloti: [quote name='Maks i Spark']Hello :) łał, ale camembert :loveu: pychota Imageshack - kwiecie2007022ur1.jpg Ooo, ostry serek :evil_lol: Imageshack - resizeofimg4097jpga A. Hahaha, to i camemberta się doczekalismy...:lol: [quote name='NATKA']Witam serdecznie, ależ tu się cudo ujawniło Imageshack - resizeofimg4106jpgb Oj, cudaczek z niego i cudeńko w jednym... [quote name='agnethka']cudny Twarożek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W Australii widać mają śliczne pieski ;) Ja tam widzę na fotach kilka cudnych staffików (a i niektóre są w rodowodach naszych psic :loveu: )...ale szkoda, że to tak daleko... Ja tam się nie przestraszyłam tej odległości... [quote name='panienkabubu']Asiu, czy Twoje pieski są dzisiaj w Bratysławie? Moje pieski - tak. Ale mnie nie było... [quote name='Czoko']Oglądam Serka i oglądam a cały czas się zastanawiam jakiej jest wielkości w stosunku do dorosłych Basków! Świetne jest ujęcie bardzo groźnego Serka! No, jest zdecydowanie mniejszy o samców, ale np. przy Hipce jest prawie róny z nią... Obawiam się, aby nie był przerośnięty... za bardzo... [quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-12.jpg ja obstawiam, że Saidi jest po lewej :razz: tzn z prawej strony jamnicze ;) Serek robi przesłodkie minki :loveu: http://img23.imageshack.us/img23/2994/resizeofimg4073.jpg i ten kropkowany brzusio :loveu: Ja też takobstawiam, ale niech się jamnicze wypowie... [quote name='Zuza i Noddy']Przesłodki jest, napatrzeć się na niego nie mogę. Ja tez, ja tez, a mam go pod ręką, bo Serka jest pełno w całym domu...:diabloti: [quote name='Anna Rapp']Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam __________________ Aniu - dzięki! OPbecnie komputer nadal jest niesprawny, ale mam zrobione tzw. obejście przy pomocy modemu do Internetu bezprzewodowego. A to dzięki mojemu bratu ciotecznemu, który u mnie nocuje po pogrzebie Jacka. Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Asiaczek']T Ja też takobstawiam, ale niech się jamnicze wypowie... Pzdr. I macie rację dziewczyny :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Ania Rapp Agnethka Cambel&Megi immortal alicja Angelika Roser M&S Darianna Dojo Kashdog bonita pati1033 Czoko AMIŚKA gosiaja Hiro Saskja dzasta Zuza i Noddy jenis deer_1987 Błyskotka - niestety, nie było mnie; moje baski zostały pięknie zaprezentowane przez profesjonalna handlerkę z Litwy - Godę.:lol: Kaya Izabela124 Natka Panienkabubu .ania - bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa o występie Asiaczków na Światowej Wystawie Psów. Niestety, z wiadomych przyczyn nie mogłam byc obecna, ale dzięki pomocy życzliwych mi osób - Asiaczki zostały pięknie zaprezentowane przez Godę J. z Litwy. Dla przypomnienia - wyniki: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.4 (na 9 zgłoszonych). JUMA MONGO Asiaczek FCI- dosk.2, r.CAC (na 8 zgłoszonych) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.3 (na 5 zgłoszonych). Sędzia był z Francji Medard Ringuet Jacques. Bardzo dziękuję za zyczliwość i pomoc na łamach mojej Galerii: Aneta...i...bouvier bety Goda Jurgilaite Inga Sulte Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Pusiakowa']witamy sie. My też, po prawie 3-dniowej przerwie... [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry Asiu :) A. No, najbardziej stresujące dni juz za mną... Teraz trzeba nauczyć się myśleć i mówić w liczbie pojedynczej... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyszlam się dziś z Tobą przywitać ... wczoraj byłam serduchem z i Myslami z Tobą :buziak:[/FONT] My tez witamy! I dziękujemy za pamięć... [quote name='.ania']Witaj Asiaczku niestety dopiero dziś mogę napisać u Ciebie w galerii...ale cały czas byłam myślami z Tobą. Bardzo mi przykro... :-( Los jest okrutny i zawsze najbardziej dotyka tych, którzy nie zasługują na cierpienie... Mimo to wiem, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słońce:calus: Gratuluję sucesów w Bratysławie, po raz kolejny udowodniłaś, że Asiaczki są w światowej czołówce basenji, to chyba marzenie każdego prwadziwego hodowcy. Brawo! A Serek...:loveu: CUDOWNY (tfu tfu tfu) iiii wszystko jasne ;) Mam nadzieję, że w końcu uda mi się z Wami spotkać na jakimś spacerze. Zaciskam kciuki za Żelkę. Trzymaj się! Witaj .Aniu. Cieszę się, że znalazłaś czas dla nas. No i wywołalaś temat Żelki. Juz niedługo przyćmi on nawet temat Serka...:lol: [quote name='jamnicze']I macie rację dziewczyny :cool3: O, ma się to oko!;) Pzdr. Quote
taxelina Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ja tez pisalam dziekuje a nie wymienilas mnie :P Zartuje ;) Quote
jenis Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mnie też nie wymieniłaś:placz:Ale ja oczywiscie żartuje.Fajnie że jesteś.Ściskam mocno. Quote
Vectra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Gratuluje bardzo !!!! jak coś z kompem , to służę pomocą ;) Quote
bety Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Bardzo dziękuję za zyczliwość i pomoc na łamach mojej Galerii: Aneta...i...bouvier bety Goda Jurgilaite Inga Sulte Pzdr. Nie masz za co mi dziękować, to ja dziękuję wiesz za co :lol: Pzdr Quote
cavallo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Asiaczku, ogromnie gratuluję!! :loveu: Uwielbiam Twoje baski bobaski :loveu: A Serunio rewelacyjny!! :cool3: Quote
Czoko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Asiu czy mi się wydaje czy coś mylę ale kiedyś wydawało mi się że wkrótce dowiemy się czy i kiedy na Kogoś czekamy? Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Vectra']Gratuluje bardzo !!!! jak coś z kompem , to służę pomocą ;) [FONT=Arial]potwierdzam :p Vectra mną telefonicznie kierowala w razie potrzeby i wsio potem grało a ja naprawde komputerowy kiepszczak jestem ;)[/FONT] Quote
zielona Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Było dużo basków.A oto wyniki: [FONT=Tahoma]Basenji Breed judge Medard Ringuet Jacques, France [/FONT] [FONT=Arial]Best Of Breed - BOB[/FONT] [FONT=Arial]3637[/FONT] [FONT=Arial]CH C-QUEST´S ECHO OF ELDORADO Owner / majiteľ: Baaser Noel[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, CACIB, BOB[/FONT] [FONT=Arial]World Winner / Svetový víťaz - Dog / Pes[/FONT] [FONT=Arial]3637[/FONT] [FONT=Arial]CH C-QUEST´S ECHO OF ELDORADO Owner / majiteľ: Baaser Noel[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, CACIB, BOB[/FONT] [FONT=Arial]World Winner / Svetový víťaz - Bitch / Suka[/FONT] [FONT=Arial]3664[/FONT] [FONT=Arial]HANNAH EKIBONDO Owner / majiteľ: Miklišová Miroslava[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, CACIB[/FONT] [FONT=Arial]Junior World Winner / Svetový víťaz mladých - Dog / Pes - Best Junior[/FONT] [FONT=Arial]3616[/FONT] [FONT=Arial]SHEN DE LUX MASTER OF MY HEART Owner / majiteľ: Golovkina E.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAJC[/FONT] [FONT=Arial]Junior World Winner / Svetový víťaz mladých - Bitch / Suka[/FONT] [FONT=Arial]3658[/FONT] [FONT=Arial]SHEN DE LUX MY LOLLIPAP Owner / majiteľ: Makarchuk S.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAJC[/FONT] [FONT=Arial]DOGS/PSI: 33[/FONT] [FONT=Arial]Junior class / trieda mladých[/FONT] [FONT=Arial]3616[/FONT] [FONT=Arial]SHEN DE LUX MASTER OF MY HEART Owner / majiteľ: Golovkina E.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAJC, Junior World Winner - Best Junior[/FONT] [FONT=Arial]3615[/FONT] [FONT=Arial]JIMMY CLIFF MUTABARUGA´S Owner / majiteľ: Miklišová Miroslava[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2[/FONT] [FONT=Arial]3620[/FONT] [FONT=Arial]ZAHLEKA ZANZKRIT Owner / majiteľ: Friebert Miroslav[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3613[/FONT] [FONT=Arial]FARAOLAND IL DIVO Owner / majiteľ: Heilmann Erika[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3614[/FONT] [FONT=Arial]FARAOLAND REGRES A MI Owner / majiteľ: Heilmann Erika[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3617[/FONT] [FONT=Arial]TIM SPIRIT BORN TO VIN Owner / majiteľ: Kanygina M.[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3612[/FONT] [FONT=Arial]ARAMIS ADENIKE BELONGO Owner / majiteľ: Ferková Alena[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3618[/FONT] [FONT=Arial]ZAHLEKA EMILE EMILION Owner / majiteľ: Adolfsson Yvonne[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3619[/FONT] [FONT=Arial]ZAHLEKA MERRIC MERLOT Owner / majiteľ: Andersen Rebecka[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Intermediate class / trieda stredná[/FONT] [FONT=Arial] 3626[/FONT] [FONT=Arial]TIM SPIRIT SILVER RAIN Owner / majiteľ: Trofimova T.A[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC[/FONT] [FONT=Arial]3623[/FONT] [FONT=Arial]KAZOR-JOKUBA´S AMERICAN TREASURE Owner / majiteľ: Pineiro+Klishas+Webb[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2, res.CAC[/FONT] [FONT=Arial]3625[/FONT] [FONT=Arial]TAJIS TOP MODEL TO ZAHLEKA Owner / majiteľ: Carlson Linda[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3627[/FONT] [FONT=Arial]WAZAZI HIGH PRIORITY Owner / majiteľ: Kanygina M.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 4[/FONT] [FONT=Arial]3624[/FONT] [FONT=Arial]STERNHIMMEL JAMAIS VU Owner / majiteľ: Pohlreich R.+Junova L.[/FONT] [FONT=Arial]Good[/FONT] [FONT=Arial]3621[/FONT] [FONT=Arial]BAAGNA FREE TENDER Owner / majiteľ: Opara Janusz[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial]3622[/FONT] [FONT=Arial]DOMINO DANCING PRINCE LOANGO Owner / majiteľ: Kramarow Abdrzej[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Open class / trieda otvorená[/FONT] [FONT=Arial] 3636[/FONT] [FONT=Arial]WAKILI SIGNET GIANNI VERSACE Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, res.CACIB[/FONT] [FONT=Arial]3629[/FONT] [FONT=Arial]CHAGMAS PIRATE KING BLACK PEARL Owner / majiteľ: Udby Gro[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2, res.CAC[/FONT] [FONT=Arial]3628[/FONT] [FONT=Arial]BULLDOBAS AMBASSADOR Owner / majiteľ: Moyano Gonzalves Vanessa[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3633[/FONT] [FONT=Arial]JAZZY BOY ASIACZEK Owner / majiteľ: Groszek-Szymańska Joanna[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 4[/FONT] [FONT=Arial]3631[/FONT] [FONT=Arial]GAMBO EKIBONDO Owner / majiteľ: Fialová Ivana[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3634[/FONT] [FONT=Arial]KAZOR-JOKUBA'S SPIRIT OF FREEDOM Owner / majiteľ: Veronesi Grazia[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3635[/FONT] [FONT=Arial]M WAMI'S AMERICAN FORTUNE HUNTER Owner / majiteľ: Hall Jenny[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3632[/FONT] [FONT=Arial]GEORG GLAMUR HANACEK Owner / majiteľ: Ososkova Irina[/FONT] [FONT=Arial]Good[/FONT] [FONT=Arial]3630[/FONT] [FONT=Arial]CONGOS HEART BEAT ANDREW Owner / majiteľ: Merey Barbara[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Champion class / trieda šampiónov[/FONT] [FONT=Arial]3637[/FONT] [FONT=Arial]CH C-QUEST´S ECHO OF ELDORADO Owner / majiteľ: Baaser Noel[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, CACIB, BOB, World Winner[/FONT] [FONT=Arial]3640[/FONT] [FONT=Arial]CH JUMA MONGO ASIACZEK Owner / majiteľ: Sulte M.Inga[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2, res.CAC[/FONT] [FONT=Arial]3639[/FONT] [FONT=Arial]CH FARAOLAND BLUETOOTH ENIGMA Owner / majiteľ: Lonn Madelene+Sofie[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3643[/FONT] [FONT=Arial]CH ZAHLEKA KING OF KONGO Owner / majiteľ: Miklišová M.& Junová L.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3642[/FONT] [FONT=Arial]CH VERTIGO OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3644[/FONT] [FONT=Arial]ICH BI BAHATIKA LOANGO Owner / majiteľ: Nowak A.+ Kramarow A.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3638[/FONT] [FONT=Arial]CH DREAM OF AFRICA KAMBULO Owner / majiteľ: Balova E.E.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3641[/FONT] [FONT=Arial]CH VERSACE OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Frolenko T.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
zielona Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 SUKI [FONT=Arial]BITCHES/ SUKY: 39[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Puppy class / trieda dorastu[/FONT] [FONT=Arial] 3645[/FONT] [FONT=Arial]YULARA NOONGAH Owner / majiteľ: Kramarow Abdrzej[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Junior class / trieda mladých[/FONT] [FONT=Arial]3658[/FONT] [FONT=Arial]SHEN DE LUX MY LOLLIPAP Owner / majiteľ: Makarchuk S.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAJC, Junior World Winner[/FONT] [FONT=Arial]3655[/FONT] [FONT=Arial]LIS GLAMUR GLAD TO MEET YOU Owner / majiteľ: Ososkova Irina[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2[/FONT] [FONT=Arial]3646[/FONT] [FONT=Arial]BULLDOBAS MISSING LINK Owner / majiteľ: Nowak A. & Taavitsainen T[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3652[/FONT] [FONT=Arial]KHANI´S MIDNIGHT STAR Owner / majiteľ: Lönn/Lönn Madelene/Sofie[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 4[/FONT] [FONT=Arial]3656[/FONT] [FONT=Arial]MUTABARUGA´S JUMP NYABINGHI Owner / majiteľ: Baaser Noel[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3647[/FONT] [FONT=Arial]DOLCE VITA OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Durlot Lise[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3653[/FONT] [FONT=Arial]KIMWITU´S DANCINGQUEEN ANGEL CONGO Owner / majiteľ: Zhuravleva I.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3651[/FONT] [FONT=Arial]HANISHAN ROCK THE WORLD Owner / majiteľ: Pohlreich Roman[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3648[/FONT] [FONT=Arial]DONATELLA OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Reddy Marion[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3659[/FONT] [FONT=Arial]TIM SPIRIT ALDJEBA Owner / majiteľ: Tsinman Elena[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3650[/FONT] [FONT=Arial]ELEGANT ELEPHANT HAPPINESS MOD Owner / majiteľ: Fedorová Petra[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3661[/FONT] [FONT=Arial]ZAHLEKA TELDA TEMPRANILLO Owner / majiteľ: Veronesi Grazia[/FONT] [FONT=Arial]Good[/FONT] [FONT=Arial]3657[/FONT] [FONT=Arial]NABAMBA GOLDEN DAIZI Owner / majiteľ: Shimkovski Andrei[/FONT] [FONT=Arial]Sufficient[/FONT] [FONT=Arial]3660[/FONT] [FONT=Arial]TIM SPIRIT VIVIANA Owner / majiteľ: Nikolaeva E.V.[/FONT] [FONT=Arial]Insufficient[/FONT] [FONT=Arial]3654[/FONT] [FONT=Arial]LIS GLAMUR DAY AND NIGHT Owner / majiteľ: Ososkova Irena[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial]3649[/FONT] [FONT=Arial]DONOSTIA OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Intermediate class / trieda stredná[/FONT] [FONT=Arial]3664[/FONT] [FONT=Arial]HANNAH EKIBONDO Owner / majiteľ: Miklišová Miroslava[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, CACIB, World Winner[/FONT] [FONT=Arial]3666[/FONT] [FONT=Arial]WANYIKA GASIRA Owner / majiteľ: Van Den Heuvel Marco[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2, res.CAC[/FONT] [FONT=Arial]3665[/FONT] [FONT=Arial]LOVE IS IN THE AIR ASIDZSEK Owner / majiteľ: Groszek-Szymańska Joanna[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3663[/FONT] [FONT=Arial]DANCING QUEEN OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 4[/FONT] [FONT=Arial]3662[/FONT] [FONT=Arial]BWINDI YALA ASTHENIA Owner / majiteľ: Barbieri Michela[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Open class / trieda otvorená[/FONT] [FONT=Arial]3669[/FONT] [FONT=Arial]BAMBOU OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC[/FONT] [FONT=Arial]3675[/FONT] [FONT=Arial]TAJI'S KLASSIC BEAUTY Owner / majiteľ: Carlson & Campbell Linda[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2, res.CAC[/FONT] [FONT=Arial]3673[/FONT] [FONT=Arial]KIMULIMULI BENA MAKIMA Owner / majiteľ: Ferková Alena[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3670[/FONT] [FONT=Arial]BULLDOBAS TOP TOTTY Owner / majiteľ: Ososkova Irina[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3668[/FONT] [FONT=Arial]ANGEL CONGO AISHA AIDZHIA Owner / majiteľ: Korovina M.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3671[/FONT] [FONT=Arial]DREAM OF AFICA NIAGARA NIMFA Owner / majiteľ: Kudinova T.[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3672[/FONT] [FONT=Arial]FARAOLAND SUPERLATIVA Owner / majiteľ: Birk Tina[/FONT] [FONT=Arial]Very Good[/FONT] [FONT=Arial]3667[/FONT] [FONT=Arial]ACHAKA DONBASENJI Owner / majiteľ: Kramarow Abdrzej[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial]3674[/FONT] [FONT=Arial]SUNTRIBE'S SHMI SKYWALKER Owner / majiteľ: Merey Barbara[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Champion class / trieda šampiónov[/FONT] [FONT=Arial]3677[/FONT] [FONT=Arial]CH JASIRI SUKARI VERMILLION Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 1, CAC, res.CACIB[/FONT] [FONT=Arial]3676[/FONT] [FONT=Arial]BAAGNA FINAL GLIMPSE Owner / majiteľ: Renders Erik[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 2, res.CAC[/FONT] [FONT=Arial]3683[/FONT] [FONT=Arial]SHEN DE LUX SINFONIA STAR Owner / majiteľ: Skoropupova T.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent 3[/FONT] [FONT=Arial]3678[/FONT] [FONT=Arial]CH SHARON OF SWALA PALA Owner / majiteľ: Durlot/Charbonnier/Barber[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3679[/FONT] [FONT=Arial]GABRIELLA ETUAL HANÁČEK Owner / majiteľ: Zhuravleva I.[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3682[/FONT] [FONT=Arial]RUS AHMARS RAPSODIA TO TIM SPIRIT Owner / majiteľ: Kanygina Maria[/FONT] [FONT=Arial]Excelent[/FONT] [FONT=Arial]3680[/FONT] [FONT=Arial]KAZORS NIAMBI Owner / majiteľ: Carlson Linda[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] [FONT=Arial]3681[/FONT] [FONT=Arial]KLASSICS JUSTA NATURAL Owner / majiteľ: Carlson Linda[/FONT] [FONT=Arial]Non participatied[/FONT] Quote
zielona Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Tahoma]Thank you Inga for the photo [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]C-Quest's Echo of Eldorado - Best of breed & WorldWinner 2009 at left & Hannah Ekibondo - BOS & WorldWinner 2009 at right [/FONT][FONT=Tahoma](Hannah's parents are C-Quest's Echo of Eldorado x Eliah Hanáček & she is a granddaughter to our [/FONT][FONT=Tahoma] Akuaba's Original Sin) [/FONT][FONT=Tahoma]Shen De Lux Master Of My Heart - Youth WorldWinner (male) 2009 Shen De Lux My Lolipap - Youth WorldWinner (female) 2009 [/FONT][FONT=Tahoma](Russian littermates out of Tim Spirit Knave Can't help Liking Him x Shen De Lux Simfonia Star & grgrgreatchildren to our Fallohide Minnie Mouse) [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
zielona Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [FONT=Tahoma] Matabichi Exlusive Moja Nyota - BOS at left & Senjisfinx Erebor - Best of breed at right [/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2]Pharaoh houndAntefa's Q-Lahn - Best of breed[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Bari Napsugar Africa Chandu [/FONT][FONT=Tahoma]- Best of breed,[/FONT][FONT=Tahoma] Best in Group[/FONT][FONT=Tahoma] & BIS 3 [/FONT][FONT=Tahoma](African Rainbow's Dimba x Bari Napsugar Africa Bessy & a greatgreatgrandson to our Azenda Phuma of Fallohide) [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]Saint Angela Merici - Best puppy in breed &[/FONT][FONT=Tahoma] BIS puppy [/FONT][FONT=Tahoma]Click on the photo to go to Angela's website[/FONT] Quote
zielona Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Oto link do strony: Latest National and International News Quote
betel Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 To ogromny sukces, :lol:choć dla mnie Twoje baski są zawsze ma pierwszym miejscu. Dzięki Wam poznaŁam tę rasęi gdybym kiedyś miała przytulić do serca innego psa, to pewnie byłby to basek:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='deer_1987']ja tez pisalam dziekuje a nie wymienilas mnie :P Zartuje ;) Już dopisałam... [quote name='jenis']Mnie też nie wymieniłaś:placz:Ale ja oczywiscie żartuje.Fajnie że jesteś.Ściskam mocno. Już dopisałam... [quote name='Vectra']Gratuluje bardzo !!!! jak coś z kompem , to służę pomocą ;) Na razie mam łącze bezprzewodowe. I prawdopodobnie cos jest nie tak z kablem; może to Serek przyczynił się do obecnej sytuacji? Bo, jak zauważyłam, te problemy zaczęły się mniej więcej w tym czasie, jak Serek do nas przyjechał... [quote name='bety']Nie masz za co mi dziękować, to ja dziękuję wiesz za co :lol: Pzdr E, tam. Twój wkład pracy w opiekę nad baskami był zdecydowanie większy, niz moja pomoc... [quote name='cavallo']Asiaczku, ogromnie gratuluję!! :loveu: Uwielbiam Twoje baski bobaski :loveu: A Serunio rewelacyjny!! :cool3: Witaj i cieszę się, że Serek podpasował!:lol: [quote name='Czoko']Asiu czy mi się wydaje czy coś mylę ale kiedyś wydawało mi się że wkrótce dowiemy się czy i kiedy na Kogoś czekamy? Kilka postów wstecz i kilka dobrych stron) juz pisałam o tym. Czekalismy na... Serka!:lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]potwierdzam :p Vectra mną telefonicznie kierowala w razie potrzeby i wsio potem grało a ja naprawde komputerowy kiepszczak jestem ;)[/FONT] Pewnie się uśmiechnę o pomoc, ale za jednym zamachem chciałabym, aby Vectra wreszcie zobaczyła i pomiziała małe baski-bobaski.:lol: No, chyba, że wg naszej specjalistki nie da rady tak zrobić. To będziemy kombinować inaczej. [quote name='betel']To ogromny sukces, :lol:choć dla mnie Twoje baski są zawsze ma pierwszym miejscu. Dzięki Wam poznaŁam tę rasęi gdybym kiedyś miała przytulić do serca innego psa, to pewnie byłby to basek:loveu: O, jak pieknie napisałaś, Betelki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='zielona']Było dużo basków.A oto wyniki:[FONT=Arial] [/FONT] zielona, dziękuję za wstawienie wyników. pzdr. Quote
Alicja Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Asiaczek']J Pewnie się uśmiechnę o pomoc, ale za jednym zamachem chciałabym, aby Vectra wreszcie zobaczyła i pomiziała małe baski-bobaski.:lol: No, chyba, że wg naszej specjalistki nie da rady tak zrobić. To będziemy kombinować inaczej. Pzdr. [FONT=Arial]ja tam wiem że i gruszki dla Ciebie czekają nadal ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts