Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku, ja jestem matka karmiąca, ja powinnam duuuuużo Serka, więęęęcej Serka :evil_lol: Dawaj jeszcze :lol:

A wracajac do jego przylotu, to jak zniósł podróż? Nie był odwodniony? Głodny? wycieńczony? Zmarznięty? To ze 30 godzin lotu było, albo i więcej, co? Ja też myślę o Australijczyku, ale mnie ta podróż straszliwa przeraża.
I gdybyś mogła zdradzić koszt cargo z Australii?...

Posted

[quote name='Korenia']Smaczny ten Sereczek :loveu: Świetne imie ! :multi: Buziaki :loveu:
Oj, smaczny, smaczny...

[quote name='Elitesse']ale on ma swietne kropeczki na brzuszku :loveu::loveu:
Brązowe!

[quote name='deer_1987']http://img207.imageshack.us/img207/3593/resizeofimg4081.jpg
troche jeszcze niesmialy i sie chowa.

imie ma slodkie :D

[quote name='Tengusia']alez rozkoszne stworzonko nic tylko wziasc i schrupac :loveu::loveu::loveu:
http://img19.imageshack.us/img19/3277/resizeofimg4064jpga.jpg
Ja już to usiłowałam zrobić...:oops:

[quote name='Kaya']Serek jest przecudny :loveu: Miło będzie patrzeć jak rozwija się nowy "prawie" Asiaczek :multi:
Na pewno nie będziemy się ukrywać...

[quote name='Saskja']Asiaczku, ja jestem matka karmiąca, ja powinnam duuuuużo Serka, więęęęcej Serka :evil_lol: Dawaj jeszcze :lol:
A wracajac do jego przylotu, to jak zniósł podróż? Nie był odwodniony? Głodny? wycieńczony? Zmarznięty? To ze 30 godzin lotu było, albo i więcej, co? Ja też myślę o Australijczyku, ale mnie ta podróż straszliwa przeraża.
I gdybyś mogła zdradzić koszt cargo z Australii?...
Powiem szczerze, że nie wiem, ile godzin leciał samolotem. Miał międzylądowanie w Singapurze i we Frankfurcie.
Podróż zniósł b.dobrze. Wyszedł z klateczki na Cargo leciutko zaniepokojony, ale z chęcią, bo... w klatce się chłopaczyna zestresował...:cool1:
Potem ok. 20-minutowy spacerek na zielonych terenach parkingu koło Cargo i nadal było OK.
A ja, wstyd się przyznac, jak jechałam na lotnisko, to zapomniałam smyczki i obróżki i pies chodził na jakimś obszarpanym sznurku, który dał nam jeden z pracowników Cargo...:oops: No i aparatu tez zapomniałam... Eh, stara gropa ze mnie a tu takie stresy mnie dopadły...:evil_lol:
Nie boi się psów, smyczy, obróżki, wysokości, schodów (tzn. wchodzi i schodzi bez problemów), obcych ludzi... Jedyne co go niepokoi na spacerach, to szczekające psy. Ale już nie ucieka przed siebie z opuszczonym ogonkiem, lecz stoi i słucha. Ja wtedy do niego gadam, idę normalnym krokiem. Jest zdecydowanie lepiej...

Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']a mi się marzy takie szkiełko z ogniskową 50-500 :diabloti:
ale kiedyś wygram w totka ;)

z tego co się orientuje to taka duża rozpiętość nie jest za dobra lepiej kupić dwa w zamian za jedno

[quote name='Asiaczek']Oto Serek, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS, ur. 01-07-2009 r.:loveu:
Przyleciał do nas z Australii....

Imageshack - resizeofimg4062jpga

Imageshack - resizeofimg4077

Imageshack - resizeofimg4078

Imageshack - resizeofimg4081

Imageshack - resizeofimg4074jpga

I zmykam na wieczorne spacery...

Pzdr.

jaki on śliczny i jakie słodkie piegi ma na brzuszku
cudo :loveu:

[quote name='Asiaczek']Naprawdę tak wszyscy czekają na fotki mojego Serka...? E, niemozliwe...:roll:

Pzdr.

ja czekałam w napięciu na fotki :)

[quote name='Asiaczek']Ciekawe, czy będą prawidłowe odpowiedzi, które to Sajdunia a które do Wahzirek...?
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-12.jpg

Pzdr.

ja wiem które jest które mogę powiedzieć ??

Posted

[quote name='gosiaja']
ja wiem które jest które mogę powiedzieć ??
NIEeeeeeeee...

[quote name='deer_1987']http://img338.imageshack.us/img338/8918/resizeofimg4096jpga.jpg
widze ze sie zadomowil z innymi basenji :D
Nie było żadnego problemu. Czasami młodemu buzuja takie małe hormonki i usiłuje kryć Wahzirka. Ale ten daje dzielny odpór i czasami Mały dostaje po nosie...

[quote name='immortal']http://img338.imageshack.us/img338/8918/resizeofimg4096jpga.jpg

Super :cool3:.
Ale to nadal zabawa...

Pzr.

Posted

gosiaja napisał(a):
z tego co się orientuje to taka duża rozpiętość nie jest za dobra lepiej kupić dwa w zamian za jedno

obawiam się , że przy mooich leniwych psach, nie nadążyła bym wymieniać .. by cykać z bliska i z daaaaaaaaaleka ;) :evil_lol:

Serek jest śliczny , zdradź tajemnicę ile ten królewicz sobie liczy miesięcy :p
Bo widzę , że reszta psiarni , przyjęła nowego lokatora super i nie potraktowała jak deser Serka :cool3:

Posted

Oglądam Serka i oglądam a cały czas się zastanawiam jakiej jest wielkości w stosunku do dorosłych Basków!
Świetne jest ujęcie bardzo groźnego Serka!

Posted

Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi:
Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu :
Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi:
Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi:
Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi:
Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet.
Pozdrawiam

Posted

Anna Rapp napisał(a):
Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi:
Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu :
Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi:
Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi:
Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi:
Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet.
Pozdrawiam

a Serek fantastyczny :loveu: