gosiaja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a): Jak sobie jeszcze doczytam, o co w tym obiektywie chodzi i jak Inga jeszcze pozwoli mi trochę popstrykać (może na jakiejś wystawie w przyszłym roku), to wtedy podejmę decyzję. Zacisnę pasa i... może się uda... Pzdr. będę trzymać kciuki za powodzenie w sprawie Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Będziesz informowana na bieżąco... pzdr. Quote
M&S Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witaj Asiu Dobrze, że się odzywasz. Nie będę mówiła, że nie można zamykać się w sobie i takich tam. Każdy z nas inaczej przeżywa trudne chwile, a taką jest odejście bliskiej osoby i widać tak ma być. Jesień to taka dziwna pora roku, że nastraja minorowo....(przynajmniej mnie) Jesteśmy z Tobą cały czas A. Quote
panienkabubu Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asiu - cieszę się, że masz siłę, by wejść do nas i z nami "posiedzieć". Domyślam się, że to strasznie trudny okres w Twoim życiu, ale pamiętaj, że masz przyjaciół i to jest najwazniejsze w takich chwilach! Jaki jest koszt takiego wymarzonego obiektywu? Ja do tej pory cykałam zdjęcia Canonem S2 IS - to zwykły kompakt. Kilka miesięcy temu przepaliła mi się lampa błyskowa i znajomi namawiali mnie na lustrzankę. Jednak właśnie ze względu na te obiektywy i lampy błyskowe, zdecydowałam, że może na święta sprawię sobie kolejnego kompakta, też Canona, ale lepszego, podobno ulepszonego niż ten mój. Ja się na tym kompletnie nie znam, ale z opinii internautów będzie odpowiedni do celów wystawowo-psich. Popadało u nas, a chciałam psiakom zrobić fotki. Swoich nie obejrzę, więc czekam na Twojego nowego domownika (że też w Chorzowie mi się nie pochwaliłaś no, no Asiu!) Quote
Zuza i Noddy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja już nie mogę się doczekać poznania nowego domownika ;) Quote
agaciaaa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asiaczku, z czasem będzie tylko lepiej.. ale trochę tego czasu musi upłynąć. Musisz nauczyć się żyć bez Jacka, bo teraz nic już nie będzie takie samo.. Pozdrawiam cieplutko i również czekam na przedstawienie nowego domownika ;) Quote
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [FONT=Arial]Fotograficzny temacik ;)...ja poki co zrujnowałam sie na Sigme ...ale taką miernej jakości ...za 500zł .... no cóż na droższą finansow niet ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 a mi się marzy takie szkiełko z ogniskową 50-500 :diabloti: ale kiedyś wygram w totka ;) Quote
Bewarka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeju, strasznie mi przykro...!:placz: Dla twojego męża, Asiaczki, ['] ['] ['] :( Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 panienkabubu napisał(a):Asiu - cieszę się, że masz siłę, by wejść do nas i z nami "posiedzieć". Domyślam się, że to strasznie trudny okres w Twoim życiu, ale pamiętaj, że masz przyjaciół i to jest najwazniejsze w takich chwilach! Jaki jest koszt takiego wymarzonego obiektywu? Ja do tej pory cykałam zdjęcia Canonem S2 IS - to zwykły kompakt. Kilka miesięcy temu przepaliła mi się lampa błyskowa i znajomi namawiali mnie na lustrzankę. Jednak właśnie ze względu na te obiektywy i lampy błyskowe, zdecydowałam, że może na święta sprawię sobie kolejnego kompakta, też Canona, ale lepszego, podobno ulepszonego niż ten mój. Ja się na tym kompletnie nie znam, ale z opinii internautów będzie odpowiedni do celów wystawowo-psich. Popadało u nas, a chciałam psiakom zrobić fotki. Swoich nie obejrzę, więc czekam na Twojego nowego domownika (że też w Chorzowie mi się nie pochwaliłaś no, no Asiu!) No to odpowiem hurtowo. Cena takiego obiektywu to 5400-5500 zł. Sporo... Nie chwaliłam się, bo jeszcze do końca nie było wiadomo, czy i kiedy przyjedzie. Ale jak juz jest, to trzeba się pochwalić... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no a mozemy poprosic o fotki nowego psiaka? Quote
Dojo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Hej Joanna, nice to hear from you again and happy that you sound quite ok :buzi: Need my dad to translate few things for me, I didn't got that with your flat. And did I understand right that Serek isn't living with you? Oh I'm so confused, need to learn more polish :cool3: By the way....how is my little Jelly-Girl doing? Hope she is fine and the belly grows :lol: Hugs! Katrin Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Oto Serek, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS, ur. 01-07-2009 r.:loveu: Przyleciał do nas z Australii.... I zmykam na wieczorne spacery... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Dojo napisał(a):Hej Joanna, nice to hear from you again and happy that you sound quite ok :buzi: Need my dad to translate few things for me, I didn't got that with your flat. And did I understand right that Serek isn't living with you? Oh I'm so confused, need to learn more polish :cool3: By the way....how is my little Jelly-Girl doing? Hope she is fine and the belly grows :lol: Hugs! Katrin Serek is with me:lol: Jelly - in my opinion - is pregnant. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Darianna napisał(a):Przesłodki ten Serek :D Oj, tak, Słodyczka z niego... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Vectra napisał(a):Serek , pyszny :) Mam jeszcze inne fotki, na których Serek jest rzeczywiście "przepyszny"!:loveu: Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cudowny jest po prostu. Sama słodycz :loveu: Jeszcze trochę i będzie podbijał ringi :multi: Quote
Vectra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 to czekam na fotki pysznego Serka , bo ja bardzo lubie nabiał :) Quote
bonita Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mały Seruś jest cudny :iloveyou: Serdeczne pozdrowionka dla Asiaczków Quote
Dojo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Oh Serek is sooooo cute :loveu:, what a nice head! What do the other Basenjis think of him, do they like him? By the way....I'm trying to get Pál to have another Basenji, but I think this would not happen because he thinks 2 Basenjis are enough :roll: Joanna how many Basenjis do you have at home? Need something to tell Pál ;) Hugs! Katrin Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Cudowny jest po prostu. Sama słodycz :loveu: Jeszcze trochę i będzie podbijał ringi :multi: Sama jestem ciekawa, jak z tymi ringami będzie... Debiut dopiero w przyszłym roku... Vectra napisał(a):to czekam na fotki pysznego Serka , bo ja bardzo lubie nabiał :) Ja też lubię i... stąd imię w rodowodzie i domowe właśnie takie.:loveu::multi: Pzdr. Quote
dzasta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Słodki ten serek i taki soczysty ma kolor :loveu: Czekam na kolejne fotki !!! To chyba najbardziej wyczekane fotki ostatniego tygodnia na DGM :D Quote
Recommended Posts