Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Czytam i w myślach staję się bardzo silna, ale gdy przychodzi TEN moment, że ostatnie dni stają przed oczami - dopiero wtedy widać, jak jesteśmy słabi...

Ale dziękuję Wam za słowa-pocieszycielki, piękny i jakże adekwatny do obecnej sytuacji wiersz od Wojteckiego, gruszki od Vectry, pomocne dłonie i pozytywne myśli od Was...

Dajcie mi jeszcze trochę czasu i wybaczcie, że nie będzie mnie na DGM przez jakiś czas. Śmierć Jacka, mimo psychicznego przygotowania się od sierpnia (ostateczna diagnoza), była dla mnie zaskoczeniem. O ile można uzyć takiego słowa. Wiedziałam, że odejdzie, ale liczyłam, że los jeszcze trochę da się oszukać i zapomni o Nim. Nie udało się...

Pzdr.

Posted

Asiu właśnie się dowiedziałam jest mi niezmiernie przykro. Przyjmij moje wyrazy współczucia i wiedz, że myślę o Tobie......................
[*]

Posted

Kochany Asiaczku, bardzo , bardzo Ci współczuje. Choć nie znałam Twojego męża, potrafię sobie wyobrazić ogrom Twojego bólu i pustkę jaką czujesz. Trzymaj się mocno .

Posted

Asiaczku, strasznie mi przykro... :-( Ale masz baski, masz pelno przyjaciol wokol siebie wiec masz jeszcze duzo rzeczy do zrobienia w zyciu, a wiec trzeba sie pozbierac i dzialac dalej! Kazdy wie jakim milosnikiem baskow byl Jacek i jestem pewna, ze dalej bedzie im kibicowal, gdziekolwiek teraz jest! Trzymaj sie kochana!

Posted

Asiu, dopiero przeczytałam, chciałam gratulatować nowego importu, bo Australia to odległy kraj....
A tutaj takie wieści.
Bądź dzielna, jesteś silną kobietą, trzymam kciuki za Ciebie i całym sercem jestem z Tobą!!!!

Dla Jacka
[*]