SuperGosia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiu, najszczersze wyrazy wspóczucia :-( Gdyby byla Ci potrzebna jakaś pomoc - dzwoń. Trzymaj się Kochana, myślami jestem z Tobą. Quote
Asiaczek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Czytam i w myślach staję się bardzo silna, ale gdy przychodzi TEN moment, że ostatnie dni stają przed oczami - dopiero wtedy widać, jak jesteśmy słabi... Ale dziękuję Wam za słowa-pocieszycielki, piękny i jakże adekwatny do obecnej sytuacji wiersz od Wojteckiego, gruszki od Vectry, pomocne dłonie i pozytywne myśli od Was... Dajcie mi jeszcze trochę czasu i wybaczcie, że nie będzie mnie na DGM przez jakiś czas. Śmierć Jacka, mimo psychicznego przygotowania się od sierpnia (ostateczna diagnoza), była dla mnie zaskoczeniem. O ile można uzyć takiego słowa. Wiedziałam, że odejdzie, ale liczyłam, że los jeszcze trochę da się oszukać i zapomni o Nim. Nie udało się... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No wlasnie to takie smutne ze tak szybko go choroba zabrala :( nikt sie chyba nie spodziewal ze tak szybko.. Quote
M&S Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Wszystko rozumiemy. Pamiętaj, że jesteśmy.......... W takich chwilach każdy pozostaje sam ze sobą, swoimi myślami, wspomnieniami. A. Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Arial]Asiaczku ....będziemy TU na Ciebie czekać ...[/FONT] Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiu właśnie się dowiedziałam jest mi niezmiernie przykro. Przyjmij moje wyrazy współczucia i wiedz, że myślę o Tobie...................... [*] Quote
bajadera Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Wyrazy współczucia .... Dla Jacka - Baskomaniaka [*] Quote
lady_m Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiu... dopiero teraz sie dowiedzialam.... Moje najszczersze kondolencje :-( ['] Quote
cavallo Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiu Kochana, będziemy czekać i wciąż będziemy blisko Ciebie myślami.... Quote
Czoko Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiu myślę o Tobie i też będę czekała na Ciebie! Odezwij się proszę gdybym mogła Ci w czymś jakoś pomóc! Quote
Pugsy Malone Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiu-naprawdę wiem jak to jest :( Trzym się.... Quote
Patka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiaczku same smutne wiadomości dziś mnie doświadczają :( słowami nie umiem wyrazić tego jak bardzo mnie boli Twoja strata :( Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Asiaczku bardzo współczuję :-( Brak słów... Odszedł Człowiek Wielkiej i bogatej Wyobraźni Baskomaniak ['] Quote
Cerber Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Asiaczku ogromnie współczuję, trzymajcie się [*] Quote
betel Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Kochany Asiaczku, bardzo , bardzo Ci współczuje. Choć nie znałam Twojego męża, potrafię sobie wyobrazić ogrom Twojego bólu i pustkę jaką czujesz. Trzymaj się mocno . Quote
Paula&Goofi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pani Asiu przesyłam najszczersze wyrazy współczucia! :-( Niech się pani trzyma!!! Quote
Agasia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Asiaczku, strasznie mi przykro... :-( Ale masz baski, masz pelno przyjaciol wokol siebie wiec masz jeszcze duzo rzeczy do zrobienia w zyciu, a wiec trzeba sie pozbierac i dzialac dalej! Kazdy wie jakim milosnikiem baskow byl Jacek i jestem pewna, ze dalej bedzie im kibicowal, gdziekolwiek teraz jest! Trzymaj sie kochana! Quote
panienkabubu Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Asiu, dopiero przeczytałam, chciałam gratulatować nowego importu, bo Australia to odległy kraj.... A tutaj takie wieści. Bądź dzielna, jesteś silną kobietą, trzymam kciuki za Ciebie i całym sercem jestem z Tobą!!!! Dla Jacka [*] Quote
dadiii Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 kurcze no.... :( ja sie tu zebralam zeby do was wpasc a tu takie wiesci :( strasznie mi przykro.. nie wiem co powiedziec . :( (*) Quote
Russellka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Asiaczku strasznie mi przykro...:-( Jednak nie upadaj na duchu, dla niego zaczęło się na pewno nowe, lepsze życie... Quote
Recommended Posts