Asiaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Niestety, nie mam dla Was dobrych wieści. Mój Mąż nie żyje, stało się to dzisiaj, teraz... Dla Jacka ["] Pzdr. Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu , bardzo mi przykro , w tej sytuacji , żadne słowa nie są dobre ... Jestem z Tobą myślami , trzymaj się dla Twojego męża Jacka [`][`][`] Quote
Mudik Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wszystko mi stanęło w gardle Asiu na to po prostu nie mam słów:-(:-( Dla Jacka [`] [`] Quote
Darianna Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Takie rzeczy nie powinny się dziać... Dla Jacka ['] Quote
dzasta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo mi przykro Joasiu...brak słów... Trzymaj się Kochana... ['] ['] ['].... Quote
shirkan Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nie wiem co napisać,to wszystko dzieję się zbyt szybko:-(. Ja wiem że teraz żadne słowa nie oddadzą bólu który odczuwasz,ale trzymaj się.Dasz radę.Musisz. Może to marne pocieszenie ale tłumacz sobie że Twój mąż jest teraz spokojny i nic go już nigdy nie zaboli. Na pewno będzie czuwał nad Wami z góry. [']['][']... Quote
Kaya Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 bardzo smutna wiadomość :-( Wysyłamy pozytywną energie na ten trudny okres ... <'> <'> <'> Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]Asiaczku ...... myślami i sercem jestem teraz z Tobą ...tak bardzo mi przykro Dla Jacka [*] [*] [*][/FONT] Quote
tulasy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu przyjmij wyrazy współczucia, jesteśmy myslami z Tobą. Trzymaj się Basia Quote
hanacek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asia- to tragedia- przykro mi- jestem s toba-:-(:-(:-( Quote
C&B Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo nam przykro... Trzymaj się... (*) dla męża... Quote
Buszki Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 My też przyłączamy się z wyrazami współczucia.I mocno ściskamy dla dodania otuchy... Pocieszające,że TAM już nie ma bólu... Quote
M&S Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu, przyjmij nasze najgłębsze wyrazy współczucia....... Jesteśmy z Tobą Dla Jacka [*] [*] [*] A. Quote
bety Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dla Jacka [FONT=Calibri][/FONT] Asiu trzymaj się. Pzdr Quote
Florka_xyz Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu, żadne słowa nie wyraza tego co czujesz ....:-( TRZYMAJ SIE !!!! Jestesmy z Toba ....!!! (*)(*)(*)(*)(*)(*) Dla Jacka....!!!!!!! Quote
jenis Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu tak miprzykro:-(Trzymaj się kochana jestem z Tobą myslami. [**] [SIZE=2]dla Jacka Quote
immortal Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo mi przykro... :-( Trzymaj się! (*) Quote
pati1033 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 brak mi slow, bo zadne nie pomoga... :-( pisze tylko, zeby wiedziala Pani, ze jestesmy myslami z Pania. [*] Quote
Saskja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu, nie miałam pojęcia, że sprawa jest aż tak poważna :shake:. Smutno mi strasznie. Trzymaj się. Muszę napisać coś jeszcze, choć pewnie teraz i tak to nie ma dla Ciebie znaczenia, ale muszę to napisać - jesteś niesamowitą osobą. Uśmiechałaś się z nami, żartowałaś, miałaś dla każdego miło słowo - a w Twoim życiu rozgrywał się dramat. Niewiarygodne, ile masz wewnętrznej siły. Chciałabym być taka jak Ty. Quote
Elitesse Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiu trzymaj sie !! jestem z toba calym sercem !! a Jacek juz nie cierpi ... Quote
Matusz Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Asiaczku myślami jestem z Tobą! Dla męża (*) Quote
Recommended Posts