Elitesse Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ja chyba wiem ;) nie moge sie doczekac fotek !! :loveu: Quote
bety Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Coś miłego... Zagadka na dzisiaj. Podam Wam słowa-klucze a Wy zgadnijcie, o co chodzi... Pzdr. Ja się nie odzywam - bo ja wtajemniczona jestem. :cool1: Asia trzymaj się. :glaszcze: Pzdr Quote
Dojo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :crazyeye: mmmhhh....it seems to be a dog ???? ;) Maybe a basenji??? :p Oh I'm really looking forward to some photos. And when will "IT" arrive in Warszawa?? Hugs and my thoughts are with you Joanna! Katrin Quote
dzasta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A ja nie wtajemniczona ale trzymam kciuki!!! I czekam na relację :) :kciuki: Quote
Kaya Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja też wtajemniczona więc zostawiam zagadke innym :multi: Quote
Agasia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kaya napisał(a):Ja też wtajemniczona więc zostawiam zagadke innym :multi: i ja :D ale na fotki czekam z wielka niecierpliwoscia! :evil_lol: Quote
gosiaja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nic mi nie przychodzi do głowy :niewiem: przesyłam pozytywne wibracje Quote
jenis Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja tęz wtajemniczona .Niech inni główkuja.Trzymaj sie Asiu:glaszcze: Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Coś miłego... Zagadka na dzisiaj. Podam Wam słowa-klucze a Wy zgadnijcie, o co chodzi... Terminal Cargo Warszawa Australia - Singapur - Frankfurt - Warszawa rudo-białe moja miłość No, kto zgadnie, o co chodzi?:loveu: Pzdr. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Elitesse']ja chyba wiem ;) nie moge sie doczekac fotek !! :loveu: :cool1: [quote name='bety']Ja się nie odzywam - bo ja wtajemniczona jestem. :cool1: Pzdr :mad::mad: [quote name='Kaya']Ja też wtajemniczona więc zostawiam zagadke innym :multi: :eviltong::eviltong: [quote name='Agasia']i ja :D ale na fotki czekam z wielka niecierpliwoscia! :evil_lol: :diabloti::diabloti: [quote name='jenis']Ja tęz wtajemniczona .Niech inni główkuja. :angryy::angryy: ale wredoty jesteście...... A. Quote
bety Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Maks i Spark napisał(a): ale wredoty jesteście...... A. Noooooooooooo, to o tym nie wiedziałaś? :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: Pzdr Quote
jamnicze Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Coś miłego... Zagadka na dzisiaj. Podam Wam słowa-klucze a Wy zgadnijcie, o co chodzi... Terminal Cargo Warszawa Australia - Singapur - Frankfurt - Warszawa rudo-białe moja miłość No, kto zgadnie, o co chodzi?:loveu: Uciekam załatwiac zniżkę na recepty i potem dalej do Hospicjum (II część dokumentów). Pzdr. to już? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::razz: zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia !!! Quote
Daja_ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 coś leci... pewnie jakiś rudo biały basek :eviltong: Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 bety napisał(a):Noooooooooooo, to o tym nie wiedziałaś? :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: Pzdr Wiedzieć wiedziałam, ale że aż Taaaaakie to nie :eviltong::mad::diabloti: Daja_ napisał(a):coś leci... pewnie jakiś rudo biały basek :eviltong: pewnie taki latający :evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 baski jak biegają to w sumie ni dużo brakuje im do wzniesienia się ponad ziemię przydały by się większe uszy :evil_lol: Quote
Dojo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Hej Joanna, everything ok? I worry a little bit. I instantly hope that everything is ok :glaszcze: Kat Quote
Honey Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zagadka na dzisiaj. Podam Wam słowa-klucze a Wy zgadnijcie, o co chodzi... Terminal Cargo Warszawa Australia - Singapur - Frankfurt - Warszawa rudo-białe moja miłość No, kto zgadnie, o co chodzi? O kurcze, pewnie jakis import! :multi: Az z Australii ?? :crazyeye: Asiaczku, daj rozwiazanie, bo ciekawosc mnie zzera! :lol: Quote
pati1033 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tez sie doczekac nie moge wyjasnienia czy to nowy importowany przyjaciel bedzie... Quote
Błyskotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Może już doleciał i dlatego nie ma Asi na dogo :). Ja wybywam dzisiaj w nocy ( cele wystawowe ) i wracam w niedzielę/ poniedziałek. Będę więc najprędzej w poniedziałek na dogo. Quote
betel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cześć, tajemniczy Asiaczku!!! Nawet nie będę próbowała zgadywać tylko spokojnie poczekam na foty:evil_lol:. Quote
zielona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A ja się muszę pochwalić,że już wszystko widziałam haha Quote
M&S Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 zielona napisał(a):A ja się muszę pochwalić,że już wszystko widziałam haha ......Hm,:diabloti: i co nic nie powiesz :mad: A. Quote
Recommended Posts