Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dojo']:p:p:p
Yes I have, photos will follow soon. Just have to make our home safe....Peony is in season and I'll have to prepare everything here to seperate the dogs.
Hiro is such a beautiful dog....WOW :loveu::loveu::loveu:
Kat[/quote]
Hiro is from Ukraine, but the owners are from Belorusse and they live inWarsaw:evil_lol:
I'm waiting for the photos.

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula&Goofi']http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070570.jpg
Jak pięknie stoi! :loveu::loveu::loveu:
Oczywiście
G R A T U L U J E ! ! !
OSIĄGNIĘĆ WYSTAWOWYCH!

I przyszłam pytać:
Odwiedza pani w tym roku Poznań? :cool3:
Ja będę i cudem ze swoim nowym nabytkiem :evil_lol:
Ślemy pozdrowienia! ;)

Hm, akurat na tej fotce Erka nie stoi zbyt ładnie; przód szwankuje...
A w Poznaniu nie będziemy. Liczę jednak, że z Berkiem zobaczymy się na pewno na ringach w przyszłym roku.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hm, akurat na tej fotce Erka nie stoi zbyt ładnie; przód szwankuje...
A w Poznaniu nie będziemy. Liczę jednak, że z Berkiem zobaczymy się na pewno na ringach w przyszłym roku.:lol:

Pzdr.[/quote]

Może i się nie znam, ale mnie się podoba. :eviltong:
Szkoda, że nie będzie pani w Poznaniu :placz::-( No ale ja też liczę na przyszły rok :cool3:
A i mam do pani pytanko, użyczyła by mi pani kiedyś któregoś z basków na Młodego Prezentera ? :cool3::roll::loveu:

Posted

[quote name='Paula&Goofi']Może i się nie znam, ale mnie się podoba. :eviltong:
Szkoda, że nie będzie pani w Poznaniu :placz::-( No ale ja też liczę na przyszły rok :cool3:
A i mam do pani pytanko, użyczyła by mi pani kiedyś któregoś z basków na Młodego Prezentera ? :cool3::roll::loveu:[/quote]
Oczywiście! Tylko daj wcześniej znać kiedy i jaki basek by Ci odpowiadał, OK?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oczywiście! Tylko daj wcześniej znać kiedy i jaki basek by Ci odpowiadał, OK?

Pzdr.[/quote]

Jasne, bardzo dziękuję! :multi:
A jest możliwość, aby pani przesłała mi na PW na jakich pani wystawach będzie w przyszłym roku?

Posted

And Dojo while he's destroying things :mad:

And here's Dojo jumping (together with brother Demian)

That's it, hope you like it....and Asia thanx for "using" your gallery ;-)

Kat

Posted

[quote name='Bewarka']http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/13/1251061749_resized.jpg?width=348&height=464
Śliczne baski i jakie słit szeleczki... :loveu: :lol:
Ja sie nie znam, ale te baski jakieś mi się mniejsze wydają niż Asiaczkowe? :hmmmm: Albo na fotach tak wyszło.
Chyba na fotkach tak wyszło, bo i Demian i Dojo sa wyższi od Żelki...

[quote name='Paula&Goofi']Jasne, bardzo dziękuję! :multi:
A jest możliwość, aby pani przesłała mi na PW na jakich pani wystawach będzie w przyszłym roku?
Oj, z tym to będzie problem, bo ja jeszcze nie planowałam przyszłorocznych wystaw. Wszystko zależy od tego, czy będe miała z kim zostawić baski na czas wystawy...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Oj, z tym to będzie problem, bo ja jeszcze nie planowałam przyszłorocznych wystaw. Wszystko zależy od tego, czy będe miała z kim zostawić baski na czas wystawy...

Pzdr.[/quote]

Ok, rozumiem, więc będę się kontaktować na bieżąco :cool3:
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='pati1033']http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/13/1251061335_resized.jpg?width=640&height=480
piekne zdjecie :loveu:
http://www.peonydojo.de/IMG_1132.JPG-for-web-large.jpg

to tez ulubione zajecie mojej Tamisi :) jak tylko wpadnie do mamy mojej do kiosku - kartonowe szalenstwo :) a ile potem zostawia mamie sprzatania :evil_lol:
Tak, foteczka na sianie jest OK!
A jak moje szczeniaki lubią "bawić się" kartonami. Toz to najlepsza zabawka!

Pzdr.