jenis Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Imageshack - resizeofimg3770 Asiu kochana jak tu ślicznie wyglądasz. Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaaa... a tak, jest. Za chwilę odczytam, OK? i jak? znalazl sie czas by odczytac? Quote
Daja_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/392/resizeofimg3770.jpg kurde jaka wyżerka :lol: Quote
M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Hello Joanno :) Jutro będziesz na konkurencjach hodowlanych....? Dobrej soboty A. Quote
łapeczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Czesc Asiaczku :) co tam slychac u was? Quote
Asiaczek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Vectra']wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY WIECZÓR :buzi: mąż cudny :) czymam kciuki za baskibobaski , już doczekać sie nie mogę , kiedy je poprzytulam ;) mamy championat HA dorosły , dziś dotarł , tylko muszę do rodziców jechać odebrać Jeszcze 2 miesiące... Gratuluję Szampona "Z klanu popaprańców"...:lol: [quote name='jenis']Imageshack - resizeofimg3770 Asiu kochana jak tu ślicznie wyglądasz. Taaaa, zmęczona jak diabli, zdenerwowana... [quote name='deer_1987']i jak? znalazl sie czas by odczytac? Dzisiaj chyba dam radę, pod warunkiem, że jamnicze i Kaya pomoga mi przy kuchni... Na jutro trzeba przyszykowac ciasto (ale to ja!) i sałatki. I przy sałatkach liczę na ich pomoc...:lol: [quote name='Daja_']http://img230.imageshack.us/img230/392/resizeofimg3770.jpg kurde jaka wyżerka :lol: Były pyszne kanaponki, ciasto, picie... a i super ostre korniszonki i cebulka. Mniam, mniam, mniam... [quote name='Maks i Spark']Hello Joanno :) Jutro będziesz na konkurencjach hodowlanych....? Dobrej soboty A. Musowo... [quote name='łapeczek']Czesc Asiaczku :) co tam slychac u was? Dużo by opowiadać. Cofnij się troszkę, to obejrzysz fotki Żelki i jej nowego męża o imieniu Dojo... Pzdr. Quote
Daja_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Asiaczek napisał(a): Były pyszne kanaponki, ciasto, picie... a i super ostre korniszonki i cebulka. Mniam, mniam, mniam... Kurde,no a ja własnie siedze o pustym żołądku :placz::placz: ide sobie zrobić spaghetii ! :eviltong: Quote
AMIŚKA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pięknego narzeczonego wybrałas cudnej ŻELCE..:loveu::loveu: trzymam kciuki za jakośc i ilość :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: i za klubówkę:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
shirkan Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Obiecuję,jak tylko usiądę do kompa to będę Was tu odwiedzała. Widzimy się jutro w Łodzi:multi:. Dwa miesiące to strasznie długo-ja chcę maluchy zobaczyć już;). Quote
Savannah Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Od niedzieli jestem w Polsce, a wyjeżdżam w przyszłym tygodniu (sama nie wiedziałam, ze będę teraz w Polsce bo bym na klubówkę wpadła.. Asiaczku czy wyjazd Dżezika na Crufta aktualny? My teraz przeprowadziliśmy się do własnego mieszkanka, także miejsce jest. Quote
Cieplutkaa. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A mozna wiedziec jaki dokladnie wzor Lupine ? Chetnie bym Larkowej kupila :diabloti: A jutro podejde zobaczyc Twoje cudnosci na wystawie. :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Poodpowiadam na Wasze pytanie po powrocie z Klubowej,OK? Teraz ide spać a o 3.00 pobudka, spacery z psami, małe śniadaniowe co nieco i... jazda do Łodzi... Trzymajcie kciuki za nasz team... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 O tak, kciuki mocno trzymane oczywiście ;) Quote
.ania Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Trzymam mocno kciukasy!!!:thumbs: POWODZENIA ASIACZKI:cunao:Proszę ładnie biegać po ringu i pucharów kilka przywieźć:cool3: Quote
zielona Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A my nie dojechaliśmy.Mieliśmy awarię samochodu.Jest mi tak przykro bo zawiodłam Asię.Przepraszam Cię Asiu bardzo ale nic nie poszło jak trzeba.W końcu się poddałam.Chce mi się wyć. Quote
Savannah Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 wiesci z wystawy Dzezik - NDPWR, ZW.KLUBU 2009 Erka - NDSWR, ZW.KLUBU 2009 + BOB :loveu: Wahziri - Najlepszy Reproduktor Klubu 2009! Gratulacje! TAJ HIRI - MŁ.ZW.KLUBU, BOB, NAJLEPSZY JUNIOR! Quote
Daja_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ŁAAA!!!! SUPERRR!!! GRATKIII !!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts