Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='deer_1987']Ale cudne niebo!!! W oryginale była ładniejsze... [quote name='Daja_']znaczy no,właśnie chodziło mi o Dojo.:lol: Aa, jasne. [quote name='Maks i Spark']Tylko to mnie trzyma przy życiu :razz: a jak znam życie, to u wilczych też coś będzie....;) to niebo :p Imageshack - resizeofimg3759 A. No to bedziemy zakąszać... [quote name='sandrulka']hej!!! dawno mnie nie było ale jestem! wpadłam się przywitać!! ładne niebło! pozdrawiamy goorąco! Fakt, daaaawno tutaj nie zaglądałaś... [quote name='Dojo']Oh czytam i czytam...duzo napisalec, ale ja nie mogla dla wstystkych odpisac bo nie wiem jak to ze napisze w polski jezyk :roll: :oops: Dziekuje for the nice things you've said about Dojo :loveu::loveu::loveu: This makes me really proud :lol: Katrin Katrin, pisz tak jak umiesz. Tutaj większość osób zna j. angielski.:lol: Widać, że Dojo podoba się tutaj w Polsce.:loveu: Pzdr. Quote
Dojo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hej Joanna, what about Jelly, did she arrive safe at home? I bet she was going crazy seeing you and all the other's. Give kisses to charming little lady from Dojo. By the way...do you go to ultrasonic with Jelly in a few weeks? Hugs! Katrin Quote
.ania Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Uff... w końcu się zalogowałam:angryy: Zdjęcia Żelci super, a kawaler faktycznie zjawiskowy:cool3: Dużo pieknych bobasków życzymy:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 deer_1987 napisał(a):dostalas pw? Aaaaa... a tak, jest. Za chwilę odczytam, OK? Dojo napisał(a):Hej Joanna, what about Jelly, did she arrive safe at home? I bet she was going crazy seeing you and all the other's. Give kisses to charming little lady from Dojo. By the way...do you go to ultrasonic with Jelly in a few weeks? Hugs! Katrin Yes, All is OK.l Jelly was at home at 4.00 p.m. Jeżeli chodzi o badanie USG - nigdy tego nie robie, aby nie stresować suki. Ale jeżeli chcesz, to za 4 tygodnie mogę iść na to badanie.:lol: .ania napisał(a):Uff... w końcu się zalogowałam:angryy: Zdjęcia Żelci super, a kawaler faktycznie zjawiskowy:cool3: Dużo pieknych bobasków życzymy:loveu: Witaj, Kochana! Ja tez miałam trochę problemów z zalogowaniem się i wczoraj i dzisiaj rano... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Żelka w czasie pobytu u Katrin... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Cd. Jeszcze Żelka... I troszkę Erki, która też pojechała z nami do Katrin, ale tylko dla towarzystwa... Erka sprawdza, co na stole, a ja wypełniam formalności... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Cd. I troszkę fotek z drogi powrotnej. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Cd. drogi powrotnej. I to wszystko. Pzdr. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no proszę jaka damesa.....:evil_lol:;) Imageshack - resizeofimg3780 A. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Maks i Spark']no proszę jaka damesa.....:evil_lol:;) Imageshack - resizeofimg3780 A. Taaaa, jeszcze plemniczki w drodze do jajeczka, a Żelka już brzuszek pokazuje do miziania...:lol: Pzdr. Quote
Kashdog Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy się bo dawno nas tu nie było :oops: http://img14.imageshack.us/img14/3594/resizeofimg3775.jpg Żelka jak zwykle śliczna :loveu: http://img35.imageshack.us/img35/8383/resizeofimg3780.jpg A teraz miziaj :evil_lol: Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Taaaa, jeszcze plemniczki w drodze do jajeczka, a Żelka już brzuszek pokazuje do miziania...:lol: Pzdr. Miziania nigdy za wiele ;) A. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Kashdog']Witamy się bo dawno nas tu nie było :oops: http://img14.imageshack.us/img14/3594/resizeofimg3775.jpg Żelka jak zwykle śliczna :loveu: http://img35.imageshack.us/img35/8383/resizeofimg3780.jpg A teraz miziaj :evil_lol: Noooo, ale wybaczam i ciesze się, że dzisiaj do nas zajrzałaś... [quote name='Maks i Spark']Miziania nigdy za wiele ;) A. Ano tak.:lol: Pzdr. Quote
Dojo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Sliczna Zelka z fotki :loveu::loveu::loveu: You don't need to do the test, I trust your "feeling" for Jelly's pregnancy ;) Katrin Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dojo napisał(a):Sliczna Zelka z fotki :loveu::loveu::loveu: You don't need to do the test, I trust your "feeling" for Jelly's pregnancy ;) Katrin OK.:lol: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://img35.imageshack.us/img35/8383/resizeofimg3780.jpg jaka rozwalona:evil_lol: Quote
michal_unga Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzięki Asiu za przypomnienie w krajobrazach pewnych sympatycznych wyjazdów (Wilno) Quote
Hiro Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Żelcia jest taka piękna! Uwielbiam ją!Życzę aby wszystko się udało:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ale cudna parka ! :loveu::loveu: A tak w ogole Zelka ma przesliczna obrozke ! :loveu: Quote
Savannah Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witajcie Asiaczki po bardzo długiej przerwie! Aż nie mogę ogarnąć ile się tu działo !!!:oops: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Izabela124.']http://img35.imageshack.us/img35/8383/resizeofimg3780.jpg jaka rozwalona:evil_lol: Pokazuje to, co ma najpiękniejsze...:loveu: [quote name='michal_unga']Dzięki Asiu za przypomnienie w krajobrazach pewnych sympatycznych wyjazdów (Wilno) Naprawde pamiętasz Wilno? Ile to juz lat minęło? Dwa...? [quote name='Elitesse']jestem fanka Dojo :loveu::loveu: Ja też! [quote name='Hiro']Żelcia jest taka piękna! Uwielbiam ją!Życzę aby wszystko się udało:loveu: Na razie jest OK. Teraz pozostało nam już tylko czekać... [quote name='Justy$ka']Ale cudna parka ! :loveu::loveu: A tak w ogole Zelka ma przesliczna obrozke ! :loveu: To obróżka mojej ulubionej firmy LUPINE.:lol: [quote name='Savannah']Witajcie Asiaczki po bardzo długiej przerwie! Aż nie mogę ogarnąć ile się tu działo !!!:oops: Oj, nie ogarniesz... A kiedy wracasz i czy wogóle wracasz...? Pzdr. Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY WIECZÓR :buzi: mąż cudny :) czymam kciuki za baskibobaski , już doczekać sie nie mogę , kiedy je poprzytulam ;) mamy championat HA dorosły , dziś dotarł , tylko muszę do rodziców jechać odebrać Quote
Recommended Posts