Vectra Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Asiaczku , bardzo było mi miło Cię poznać - fajna babka z Ciebie :) wproszona na kawę już jestem , na pewno skorzystam .... Buziak dla Ciebie , gratulowałam osobiście , ale GRATKI jeszcze raz Quote
jenis Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wiesci z Chorzowa. Dzezik -BOB Erka-CWC-skonczonyc CH.PL Niewiem jaka byłą konkurecja ale zdyskwalifikowana (chciała zjesc sędziego:lol:) Asia zapewne poprawi jak wróci.;) Quote
betel Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bezustannie trzymam kciuki i gratuluję:lol: Quote
bety Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jenis napisał(a):Wiesci z Chorzowa. Dzezik -BOB Erka-CWC-skonczonyc CH.PL Niewiem jaka byłą konkurecja ale zdyskwalifikowana (chciała zjesc sędziego:lol:) Asia zapewne poprawi jak wróci.;) :multi: GRATULACJE :multi: Pzdr Quote
M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jenis napisał(a):Wiesci z Chorzowa. Dzezik -BOB Erka-CWC-skonczonyc CH.PL Niewiem jaka byłą konkurecja ale zdyskwalifikowana (chciała zjesc sędziego:lol:) Asia zapewne poprawi jak wróci.;) .....szybka jesteś ;), ja dopiero wróciłam GRATULACJE raz jeszcze :multi::multi::multi: A. Quote
Daja_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 GRATULACJEEE!!!! :loveu::loveu: głupie zajęcia,nie mogłam wyściskać moich Asiaczków:placz::placz: Quote
dzasta Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Super wyniki!!! Gratulacje dla Asiaczków!!!!!! Quote
jenis Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....szybka jesteś ;), ja dopiero wróciłam GRATULACJE raz jeszcze :multi::multi::multi: A. Dostałam cynka to wstawiłam;):evil_lol: Quote
jenis Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wyniki wstawiałam a o gratulacjach zapomniałam .Ale gafa:oops:,szybko się poprawiam. GRATULUJE!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Gratulacje :multi::multi::multi:. Quote
Zuza i Noddy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jeszcze raz gratulacje i dziękuje za miło spędzony czas ;) Quote
Elitesse Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ja tam ci gratulowalam na zywo :eviltong: nawet mialam przyjemnosc biegac z Erka brykajaca w porownaniu oj z baskiem to trzeba biegac ! mam nadzieje ze w Presovie bedziemy miec po co zostac dluzej ;) jak sie dowiedzialam ze w Chorzowie mini zalapal sie na pudlo to az mnie skrecilo ale dobrze ze rozsadek zwyciezyl bo i tak pozno do domu dotarlismy :shake: do zobaczenia za 2 tygodnie !! Quote
stratoos Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Przyłączamy się do gratulacji ;) :multi: :multi: :multi: Quote
Czoko Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Gratuluję i życzę dużo zdrowia dla Męża! Quote
hanacek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tiez GRATULUJE :multi::multi::multi::smilecol::Rose::Rose::Rose: Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dzien dobry choc ciezko na dogo sie przywitac bo ciagle error bazy danych i trzeba odswiezac i odswiezac po 20 minut.. ale mam nadzieje ze dla was bedze mily dzien!! Quote
Iwa-R Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Asiu... wysłałam już maila z gratulacjami, ale gratuluję jeszcze raz!! W wolnej chwili zerknij na pocztę i do zobaczenia w piątek ;) Pozdrawiam Iwa Quote
Kaya Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 I jeszcze od nas najserdeczniejesze gratulacje za Wawe i za Chorzów! :loveu: Quote
Recommended Posts