Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 deer_1987 napisał(a):a beda jakies foy dzis? Uczciwie mówiąc, ostatnio zupełnie nie mam ochoty na oglądanie fotek, wybieranie, kadrowanie itp. Wiem, że trzeba się przemóc, ale... Pzdr. Quote
bety Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A, jasne. A tak dla informacji. Ring baskowy będzie w hali. Ocena basków zaczyna się o godz. 10.00. Po ocenie jeszcze trochę pokręcę się przy moim ringu, a potem przenosze się pod ring akit japońskich i sziba-inu. Tam mnie szukajcie... Pzdr. ...i akit amerykańskich :diabloti: - co to za dyskryminacja :mad::evil_lol: a tak poza tym to shiba-inu a nie sziba :eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jak będę na wystawie to z ukrycia porobię jakieś foty baskom :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 bety napisał(a):...i akit amerykańskich :diabloti: - co to za dyskryminacja :mad::evil_lol: a tak poza tym to shiba-inu a nie sziba :eviltong::evil_lol: Pzdr Powiem szczerze, że nawet nie wiem, jak wygląda podział ringowy naszej V gr. Dowiem się na miejscu... C&B napisał(a):jak będę na wystawie to z ukrycia porobię jakieś foty baskom :diabloti: Może i jawnie... Pzdr. Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ta żeby biedaki zestresować swoją brzydotą :shake: Pomodlę sie za was na pielgrzymcę jutro :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 C&B napisał(a):Ta żeby biedaki zestresować swoją brzydotą :shake: Pomodlę sie za was na pielgrzymcę jutro :loveu: Wiesz, że psiaki nie patrzą na nas pod tym katem... Dzieki juz teraz za chęci i ... wygodnych butów na pielgrzymce! Pzdr. Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, że psiaki nie patrzą na nas pod tym katem... Dzieki juz teraz za chęci i ... wygodnych butów na pielgrzymce! Pzdr. Wiem wiem;) Ja tak sobie żartuję :evil_lol: Psy patrzą nam w serce a nie w twarz:loveu: Dziękujemy! No to żegnamy was Alleluja ;) Mam nadzieję, że do zobaczenia w niedzielę :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Wracaj szczęśliwie i do zobaczenia! Pzdr. Quote
immortal Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczku, obejrzałam prawie całą galerię, masz piękne psy! Będziesz może w na krajówce, 12.09 w W-wie? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 immortal napisał(a):Asiaczku, obejrzałam prawie całą galerię, masz piękne psy! Będziesz może w na krajówce, 12.09 w W-wie? Witaj, naprawdę prawie całą Galerię widziałaś...? Na tej wystawie będę, baski sa juz zgłoszone. Ale nie pamiętam czy 11 czy 12 września jest V gr. Jakoś nie zakodowałam sobie tego w pamięci... pzdr. Quote
Agappe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 wow.. przeglądam sobie subskrybowane tematy.. odpowiadam gdzieś i Asiaczkowy blog na 1 miejscu, wchodze do innego, coś pisze i znowu na liste moich tematów i znowu nowu post u Asiaczka:cool3: tu sie po prostu nie da nie zaglądać:razz: Quote
immortal Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj, naprawdę prawie całą Galerię widziałaś...? Na tej wystawie będę, baski sa juz zgłoszone. Ale nie pamiętam czy 11 czy 12 września jest V gr. Jakoś nie zakodowałam sobie tego w pamięci... pzdr. Tak, prawie całą, coraz bardziej zaczyna podobać mi się ta rasa :cool3:. V gr. jest 11 wrześna, przed chwilą sprawdzałam, ale w sumie 11 też będę. Czy byłaby możliwość pożyczenia Twojego baska na MP? Quote
Agappe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 immortal napisał(a):Asiaczku, obejrzałam prawie całą galerię, masz piękne psy! Będziesz może w na krajówce, 12.09 w W-wie? obejrzałaś 2474 strony??????????????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ile Ci to zajęło?????????? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Agappe napisał(a):wow.. przeglądam sobie subskrybowane tematy.. odpowiadam gdzieś i Asiaczkowy blog na 1 miejscu, wchodze do innego, coś pisze i znowu na liste moich tematów i znowu nowu post u Asiaczka:cool3: tu sie po prostu nie da nie zaglądać:razz: Ruch to się doiero zrobi, jak jakies fotki się pojawia...:evil_lol: immortal napisał(a):Tak, prawie całą, coraz bardziej zaczyna podobać mi się ta rasa :cool3:. V gr. jest 11 wrześna, przed chwilą sprawdzałam, ale w sumie 11 też będę. Czy byłaby możliwość pożyczenia Twojego baska na MP? Mam juz 2 baski zamówione na MP. Trzy baski na MP to juz trochę nudno by było... Ale to Twój wybór... Pzdr. Quote
immortal Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Agappe napisał(a):obejrzałaś 2474 strony??????????????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ile Ci to zajęło?????????? Oczywiście nie wszystkie 2474, trochę mniej :razz:. Cały ranek siedziałam, ale warto było ;), one są naprawdę super. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 immortal napisał(a):Oczywiście nie wszystkie 2474, trochę mniej :razz:. Cały ranek siedziałam, ale warto było ;), one są naprawdę super. Ja, gdy mam zaległości, to oglądam tylko zdjęcia. Nie da rady czytac 20-30 stron... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 immortal napisał(a):Ja oglądałam tylko zdjęcia ;). ...i prawidłowo... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczku ja tak w biegu ...:kciuki: za TZta i za kolejne wasze podboje Quote
Izabela124. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ha ha jak tak hurtem wszystkim coś do Białego zabierasz to i ja poproszę, najlepiej to o małego baska:evil_lol: A tak serio to do zobaczenia:loveu: Quote
Mudik Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Uaktualnienie stawek na światówkę: psy: młodzież (7), pośrednia (4), otwarta (6), championy (8). suki: młodzież (13!), pośrednia (5), otwarta (3), championy (6). Razem 52 ! Quote
M&S Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mudik napisał(a):Uaktualnienie stawek na światówkę: psy: młodzież (7), pośrednia (4), otwarta (6), championy (8). suki: młodzież (13!), pośrednia (5), otwarta (3), championy (6). Razem 52 ! Namnozyło się basków :p A. Quote
Dynamique Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mudik napisał(a):Uaktualnienie stawek na światówkę: psy: młodzież (7), pośrednia (4), otwarta (6), championy (8). suki: młodzież (13!), pośrednia (5), otwarta (3), championy (6). Razem 52 ! Ale Basiątek :razz: Mam takie pytanie. Czy ta rasa jets bardziej popularna w innych krajach ? Bo w Polsce chyba [?] nie. Quote
Agappe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiu możesz być ze mnie dumna.. nadrabiam zaległości.. jestem na 2222 stronie.. jeszcze tylko kolejne ponad 200.. a tymczasem spacerek z Niunią i do nauki Quote
Recommended Posts