kaskaSz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dobry wieczór! To i ja poczekam na fotki. :) A przy okazji zapraszam do nas na kilka ogródkowych zdjęć. Quote
Inkaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Na którym ringu w Sopocie będziecie? ;) (mam nadzieje, że was znajdę ...) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja tez prosilam o fotki!! :D Juz troszkę zaległych fotek z Ogre wstawię... kaskaSz napisał(a):Dobry wieczór! To i ja poczekam na fotki. :) A przy okazji zapraszam do nas na kilka ogródkowych zdjęć. Zajrzę, ale chyba jutro... Inkaa napisał(a):Na którym ringu w Sopocie będziecie? ;) (mam nadzieje, że was znajdę ...) Jesteśmy na ringu nr 15. Na pewno nas znajdziesz. A nasza ocena zaczyna się o 12.15. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Mam jeszcze sporo zaległych fotek z pobytu w Ogre/Łotwa. Część jest z pobytu u Ainy, a część z wystawy. Logicznie, najpierw wstawię fotki z pobytu u Ainy. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Alicja']... Asiaczku ...nie nadrabiam :buziak: Chociaz foteczki pooglądaj...:placz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Cd. fotek z Ogre - pobyt u Ainy:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Cd. Uff, obiecałam dzisiaj, prawda? No to zdążyłam...:lol: Jutro dalsza część. Pzdr. Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Blad 504 pojawia sie od rana i ciezko w ogole sie dostac na dogo.. nie obejrze fotek :( moze po pracy... Quote
Mudik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ale tam mają miejsca do biegania, fajny teren:lol::lol: No ja też miałam problem z wejściem, znowu cosik pomięszali po tym serwisowaniu chyba:evil_lol::roll:, ale jestem! Quote
sandrulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hej!! wpadłam na fotki :cool3: http://img196.imageshack.us/img196/3982/resizeofimg0698jpga.jpg gonitwa :) http://img21.imageshack.us/img21/6018/resizeofimg0700jpga.jpg piękny widok ! jak ja lubię patrzeć na bawiące się psiaki. fajne fotki!! oczywiście czekam na więcej :lol: pozdrawiam!! Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='deer_1987']Blad 504 pojawia sie od rana i ciezko w ogole sie dostac na dogo.. nie obejrze fotek :( moze po pracy... Ja TYLKO 4 razy wcisnęłam F5...:lol: [quote name='Mudik']Ale tam mają miejsca do biegania, fajny teren:lol::lol: No ja też miałam problem z wejściem, znowu cosik pomięszali po tym serwisowaniu chyba:evil_lol::roll:, ale jestem! Wyobrażasz sobie kilkuhektarowy teren, niczym nie ogrodzony, z sadzaweczką, drzewka, pola, łąki..., a wszystko w środku lasu... Eh, ja tez im tego zazdroszczę... [quote name='sandrulka']hej!! wpadłam na fotki :cool3: http://img196.imageshack.us/img196/3982/resizeofimg0698jpga.jpg gonitwa :) http://img21.imageshack.us/img21/6018/resizeofimg0700jpga.jpg piękny widok ! jak ja lubię patrzeć na bawiące się psiaki. fajne fotki!! oczywiście czekam na więcej :lol: pozdrawiam!! No to jak wpadłaś na fotki, to się nie zawiodłaś, prawda?:lol: pzr. Quote
sandrulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 no pewnie że się nie zawiodłam !!!! :lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Zobaczymy, jak teraz będzie wyglądała współpraca DGM + Imageshack. Jak OK - to może wstawie następne foteczki z pobytu u Ainy na Łotwie. Ale to za chwilę.:lol: Pzdr. Quote
sandrulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Zobaczymy, jak teraz będzie wyglądała współpraca DGM + Imageshack. Jak OK - to może wstawie następne foteczki z pobytu u Ainy na Łotwie. Ale to za chwilę.:lol: Pzdr. dobra, w takim razie czekam cierpliwie. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agnethka napisał(a):a ja już wczoraj basięta obejrzałam - na bieżąco jak były wstawiane foty :loveu: teraz obejrzałam znowu :loveu: O, prosze, nawet nie wiedziałam, że mam takich cichych podglądaczy, co to później się ujawniają...:lol: Witaj! Za chwilę dam następne fotki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 A ja wstawię tutaj 2 fotki Maluszków o wdzięcznej nazwie "Zaskrońce". Kto zgadnie, jaka to rasa? No, kto wie?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agnethka napisał(a):no widzisz jaka niespodzianka :lol: też zaraz coś u siebie powrzucam ;) Do Was tez wpadnę na foteczki.:lol: Pzdr. Quote
sandrulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 fajne maluchy!!! wydaje mi się że to jakieś psy pasterskie , na dalmatyńczyki mi raczej nie wyglądają . Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 sandrulka napisał(a):fajne maluchy!!! wydaje mi się że to jakieś psy pasterskie , na dalmatyńczyki mi raczej nie wyglądają . Dalmatyńczyki na pewno nie.:evil_lol: I na pewno nie sa to psy pasterskie... Strzelajcie dalej!:diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Śnieżynka napisał(a):Asiaczku spaniele ?? Pudło! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agnethka napisał(a):pointer? :razz: Pudło, ale blisko... Pzdr. Quote
Recommended Posts