Mudik Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 BOMBA zdjęcia są rewelka! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kociaki rewelacyjne. A ten to chyba usnął podczas ucieczki z więzienia http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg :evil_lol::evil_lol: Może i ludzka ręka pomagała, ale kociaki przynajmniej te u nas bardzo często w dziwnych miejscach/pozycjach sypiają. Najlepszy jest jeden kocur który upodobał sobie jedną skrzyneczkę i sypiał w niej a wchodził tam na ścisk. Moi rodzice kiedyś się "zlitowali" i zorganizowali mu większy rozmiar skrzyneczki i to już nie było to musieli oddać koteczkowi tamtą ciasnawą. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Mudik']BOMBA zdjęcia są rewelka! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja tez byłam nimi zachwycona i dlatego postanowiłam je tutaj wstawić. [quote name='sylrwia']Kociaki rewelacyjne. A ten to chyba usnął podczas ucieczki z więzienia http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg :evil_lol::evil_lol: Może i ludzka ręka pomagała, ale kociaki przynajmniej te u nas bardzo często w dziwnych miejscach/pozycjach sypiają. Najlepszy jest jeden kocur który upodobał sobie jedną skrzyneczkę i sypiał w niej a wchodził tam na ścisk. Moi rodzice kiedyś się "zlitowali" i zorganizowali mu większy rozmiar skrzyneczki i to już nie było to musieli oddać koteczkowi tamtą ciasnawą. Też mnie to dziwi, jak w takiej pozie można spać...:-o:crazyeye: Pzdr. Quote
Dynamique Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nie no... http://img44.imageshack.us/img44/5121/image009c.jpg Nie ma to jak trochę adrenalinki :evil_lol::lol: PS. Wreście trafiłam do galerii Asiaczków :multi::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Dynamique']Nie no... http://img44.imageshack.us/img44/5121/image009c.jpg Nie ma to jak trochę adrenalinki :evil_lol::lol: PS. Wreście trafiłam do galerii Asiaczków :multi::evil_lol: Może oponka była ciepła...?:evil_lol: Witaj!:lol: Miło nam, że i Ty do nas nawitałaś.A gdzie jest link do Waszej Galerii? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ojeju, gdzie one potrafią wejść :lol::lol::lol:. Quote
pati Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Anna Rapp napisał(a):Asiu, Środa 12 sierpnia - mam wolne , umawiamy się na Polach o g.10.00? może być? to my też sie piszemy tym razem bedziemy o ile nic mi nie wyskoczy :roll: Quote
Dynamique Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Teraz już jest. Wcześniej nam mod usunął po raz 3 podpis, ale teraz się pozbierałam i wstawiłam też link do galerii :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg Ten najbardziej mnie się podoba, miałam takiego ukochanego rudzielca, 2 lata temu odszedł na Wieczne Łowy miał 16 lat,ale i tak krótko żył... Quote
dzasta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 http://img44.imageshack.us/img44/4424/image011cuj.jpg Marzenie mojego Czesława i moje posiadać kota co nie boi się psów :D Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Błyskotka']Ojeju, gdzie one potrafią wejść :lol::lol::lol:. Nie ma się co dziwić. Ja już nie takie sytuacje przeżyłam... Błyskotko - Ty chyba nie masz kotów w domu, prawda? [quote name='pati']to my też sie piszemy tym razem bedziemy o ile nic mi nie wyskoczy :roll: O, pięknie. To będzie nas juz trzy!:multi: [quote name='Dynamique']Teraz już jest. Wcześniej nam mod usunął po raz 3 podpis, ale teraz się pozbierałam i wstawiłam też link do galerii :evil_lol: Super. Zajrzę do Was.:lol: [quote name='AMIŚKA']http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg Ten najbardziej mnie się podoba, miałam takiego ukochanego rudzielca, 2 lata temu odszedł na Wieczne Łowy miał 16 lat,ale i tak krótko żył... Rude to wogóle zdolne bestie!:evil_lol: [quote name='dzasta']http://img44.imageshack.us/img44/4424/image011cuj.jpg Marzenie mojego Czesława i moje posiadać kota co nie boi się psów :D Szkoda, że już nie mam hodowli kotów, bo bys miała jak w banku Super Kota, Który Nie Boi Się Psów!:evil_lol: [quote name='deer_1987']Koty to sie chyba wszedzie zmieszcza? :P O, tak. A im mniejsza skrytka, tym lepiej.:diabloti: [quote name='agnethka']http://img193.imageshack.us/img193/5994/image017cka.jpg z serii naćpany, ale szczęśliwy.... :evil_lol: O, tak, na pewno!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Hej, hej, fajny dzień się zapowiada! O 10.15 jestem umówiona z Donya i...idziemy na film "Prawdziwa historia Kota w Butach"! A potem może zaliczymy Pizza Hut (jak donya bedzie miała chwilę wolnego czasu). Pzdr. Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Hej, hej, fajny dzień się zapowiada! O 10.15 jestem umówiona z Donya i...idziemy na film "Prawdziwa historia Kota w Butach"! A potem może zaliczymy Pizza Hut (jak donya bedzie miała chwilę wolnego czasu). Pzdr. i udal sie dzien? Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Dzień się udał, ale film "Prawdziwa Historia Kota w Butach" możecie sobie darować... Przefajnowali... Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzień się udał, ale film "Prawdziwa Historia Kota w Butach" możecie sobie darować... Przefajnowali... Pzdr. Najwazniejsze że dzień sie udał:multi::multi: a my zaraz wyjezdzamy pod Sopot;) i spotykamy sie z Toba w sobote i w niedzielę:multi::multi::multi: Asiaczku niebieski namoicik w przy torze agility:lol: Quote
pati1033 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 no nie moge- kociaki sa nieziemskie :) piekne fotki- usmialam sie strasznie :) a moze beda jeszcze takie? Quote
dzasta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczku to udanego super dzionka życzymy!!! A co do kota chciałam Ci ukraść Maupisię pamiętasz :cool3: Quote
Błyskotka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Błyskotko - Ty chyba nie masz kotów w domu, prawda? Obecnie nie mam i chyba szybko kolejnego mieć nie będę. Ostatni kot Roki odszedł w czerwcu. Chorował a moja mama nie chciała dać się przekonać aby zawieźć go do weterynarza. Uważała że z tego wyjdzie no ale nie wyszedł :-(. Oprócz niego były jeszcze inne koty: Zgrywus - miałam go jak byłam całkiem mała Tajgera - razem z mężem który wtedy jeszcze nim nie był wzięliśmy ją z blokowej piwnicy. Była trochę dzika i szalona. Pewnego dnia po prostu nie wróciła. Kubuś - trafił do mnie również z blokowej piwnicy bo był opuszczony przez mamę. Mimo karmienia butelką nie udało się go uratować :-( Wszystkie moje koty były dachowcami :lol:. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='AMIŚKA']Najwazniejsze że dzień sie udał:multi::multi: a my zaraz wyjezdzamy pod Sopot;) i spotykamy sie z Toba w sobote i w niedzielę:multi::multi::multi: Asiaczku niebieski namoicik w przy torze agility:lol: To ja się pochwalę, że Asiaczki będę przy ringu nr 15, ale w "groszkowo-zielonym" namiociku firmy Quechua. Takim, jak ich na pewno będzie b.duzo na wystawie... [quote name='pati1033']no nie moge- kociaki sa nieziemskie :) piekne fotki- usmialam sie strasznie :) a moze beda jeszcze takie? Takich smiesznych fotek to juz pewnie nie będzie. No, chyba że jakies dobre duszyczki (które od czasu do czasu mnie w takie fotki zasilają) przeslą... [quote name='dzasta']Asiaczku to udanego super dzionka życzymy!!! A co do kota chciałam Ci ukraść Maupisię pamiętasz :cool3: Pewnie, że pamiętam, ale ja myslałam o takim especially for you...:lol: [quote name='Błyskotka']Obecnie nie mam i chyba szybko kolejnego mieć nie będę. Ostatni kot Roki odszedł w czerwcu. Chorował a moja mama nie chciała dać się przekonać aby zawieźć go do weterynarza. Uważała że z tego wyjdzie no ale nie wyszedł :-(. Oprócz niego były jeszcze inne koty: Zgrywus - miałam go jak byłam całkiem mała Tajgera - razem z mężem który wtedy jeszcze nim nie był wzięliśmy ją z blokowej piwnicy. Była trochę dzika i szalona. Pewnego dnia po prostu nie wróciła. Kubuś - trafił do mnie również z blokowej piwnicy bo był opuszczony przez mamę. Mimo karmienia butelką nie udało się go uratować :-( Wszystkie moje koty były dachowcami :lol:. No tak, to nie bardzo miałaś okazję, aby zaobserwowac, w jakich pozach śpią, leżą koty... Pzdr. Quote
miroszki Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Piękne artystyczne zdjęcia..! :loveu: Do tych samochodowych obrazów jednak "weszłabym" (jakimś cudownym sposobem bym przeniknęła), aby uratować Koty..! Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ooooo, Miroszki!!:loveu:! Jak Was dawno tutaj nie było!!! A może by tak spaceros zaliczyć? Bo 12.08.2009 r. między 9.00-10.00 zbieramy się na Polach... Może znajdziesz czas i przyjedziesz? pzr. Quote
Błyskotka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a): No tak, to nie bardzo miałaś okazję, aby zaobserwowac, w jakich pozach śpią, leżą koty... Pzdr. Wręcz przeciwnie. Większość kotów było bardzo domowych: pomagało zmywać naczynia, siedziało na parapecie i "śpiewało" z ptakami, spało w łóżku, skakało po meblach, same otwierały drzwi i dużo innych rzeczy :lol:. Quote
Kaya Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 OO Asiaczki dorobiły się namiociku :cool3: To ja się postaram jak zwykle wpaść, a raczej napewno wpadne, ale nie wiem czy w tym momencie kiedy będziecie wychodzić na ring, bo mi sie wszystko zbiegło w ilości psów :-( Ale mam już mały prezencik dla Zw Rasy, który wychaczyłam na jarmarku i ładnie oprawiłam i trafi do nowego Baskowego domu :eviltong: Quote
Recommended Posts