Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']http://img194.imageshack.us/img194/4649/55940423.jpg

Jaki slodziak! :loveu:

Z każdym dniem robi się słodszy :lol: Robi takie numery, że nie sposób go nie kochać... Aktualnie odpoczywa po całym dniu wycieczki do miasta, chociaż za wiele nie pobiegał, leniuch mały... Stąd też sesji ze spacerku dziś nie będzie, bo mały leje się przez ręce i nie wyobrażam sobie momentu wygonienia go na spacerek... Jak go zdążyłam poznać, zrobi co do niego należy i już będzie uciekał do domu...

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bundustar napisał(a):
Z każdym dniem robi się słodszy :lol: Robi takie numery, że nie sposób go nie kochać... Aktualnie odpoczywa po całym dniu wycieczki do miasta, chociaż za wiele nie pobiegał, leniuch mały... Stąd też sesji ze spacerku dziś nie będzie, bo mały leje się przez ręce i nie wyobrażam sobie momentu wygonienia go na spacerek... Jak go zdążyłam poznać, zrobi co do niego należy i już będzie uciekał do domu...

Trudno, poczekamy. Ale za to może mnie uda się wstawić ostatnie foteczki, jak Maluchy były jeszcze razem...

Pzdr.

Posted

Już, juz.

To sa fotki otrzymane od Buszki.

Kicie...
Czarna - Kuga - chyba juz pojechała do nowego domku. Natomiast szyldkretki (widzę, że nie tylkoja kocham ten kolor u kotów!:loveu:) - Kitka i Chiquitta - na razie zostają.

I ostatnie fotki jeszcze całej Kochającej się Rodzinki...

Bundustar, a które to Twoje dziecię?:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Zalogować się na dogo to z cudem graniczy...:angryy:

Nadrobilam wszystko od ostatniej wizyty, piekna fotorelacja, aż chce się tam jechać, a sukcesy jeszcze piękniejsze :multi: Konkurencja powinna Was w lochu jakimś zamknąć bo nie pozwalacie nikmu wygrać.

Trzymam kciuki za baskę, to na prawdę świetna sunia:loveu:

Pozdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Już, juz.

To sa fotki otrzymane od Buszki.

I ostatnie fotki jeszcze całej Kochającej się Rodzinki...
Bundustar, a które to Twoje dziecię?:evil_lol:

Pzdr.

Tego małego czarnego przystojniaka widzialam na wystawie...... prawdziwa PIRANIA :diabloti:

Posted

.ania napisał(a):
Zalogować się na dogo to z cudem graniczy...:angryy:
Nadrobilam wszystko od ostatniej wizyty, piekna fotorelacja, aż chce się tam jechać, a sukcesy jeszcze piękniejsze :multi: Konkurencja powinna Was w lochu jakimś zamknąć bo nie pozwalacie nikmu wygrać.
Trzymam kciuki za baskę, to na prawdę świetna sunia:loveu:
Pozdr.

A wiesz, że dzisiaj to ja nie mam ŻADNYCH problemów z DGM...? Oby to się utrzymało.:lol:
Co do baski - na razie czekamy na odpowiedź pierwszej chętnej. A w sytuacji awaryjnej - mamy jeszcze 2 chętne...:lol:

.ania napisał(a):
Tego małego czarnego przystojniaka widzialam na wystawie...... prawdziwa PIRANIA :diabloti:

Tak, tak, to BOSEDE! Mały piraniowy chłoptaś...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Brawo! Tez tak typowałam...:lol:

Bundustar, aby byc w zgodzie z Regulaminem, to informuję, że nie cytujemy zdjęć. Możemy cytowac tylko linki do tych fotek. Czyli:
- klikasz na zdjęcie prawą myszką
- klikasz na "kopiuj adres obrazka"
- przechodzisz do posta i Ctrl+V - pojawia się link do cytowanego zdjęcia.
Takie sa tutaj przepisy.:cool3:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

O patrz , aja gupia zawsze otwierałam właściwości zdjęcia , stamtąd kopiowałam link do zdjęcia, a jest prostszy sposób, dzięki Asiu :multi::multi::loveu: uczymy się całe życie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
O patrz , aja gupia zawsze otwierałam właściwości zdjęcia , stamtąd kopiowałam link do zdjęcia, a jest prostszy sposób, dzięki Asiu :multi::multi::loveu: uczymy się całe życie:evil_lol::evil_lol:

ewka i haker napisał(a):
mudik tez tak robiłam haha

pati1033 napisał(a):
i ja tez taka glupiutka bylam :oops:

Hahaha, jak widać jest wiele sposobów na kopiowanie linków...
Ja akurat znam taki...

Pzr.

Posted

[quote name='jamnicze']Takie maleńkie, a gdzie już włażą :crazyeye:
http://img19.imageshack.us/img19/6730/resizeofdzieadoriana206.jpg
jamnicze - a co Ty o tej porze na DGM robisz...?:crazyeye:

[quote name='AMIŚKA']http://img21.imageshack.us/img21/1277/resizeofdzieadorianakwih.jpg

Takie grzeczne spokojne szczeniulki:evil_lol::evil_lol:
co jeden to ładniejszi grzeczniejszy:lol::lol:,
a póżniej wyrastaja KILLERKI/patrz SAJDUNIA/;)

..a mówia ,że jamnisie mają charakterki.......:razz:
..a gdzie tam im do KILLEREKÓW baskowych....:eviltong:
Hahaha, odezwała się wielbicielka jamniorków!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Brawo! Tez tak typowałam...:lol:

Bundustar, aby byc w zgodzie z Regulaminem, to informuję, że nie cytujemy zdjęć. Możemy cytowac tylko linki do tych fotek. Czyli:
Takie sa tutaj przepisy.:cool3:

Pzdr.

Poprawione, dzięki!

Posted

Nie ma sprawy. Takie uwagi to lepiej między sobą przesyłać, po co Mod lu Admin ma się potem czepiać, prawda?

A my czekamy na sesję Benjiego.

Ja mam posegregowane fotki z wystawy w W-wie, ale musze je troszkę pokadrować. Powinnam dzisiaj sie wyrobić i przynajmniej część fotek wstawić.

Pzdr.

Posted

No w końcu dotarłam:evil_lol: Zawsze gdzies sie po drodze zawieruszyłam, a tu tyle pieknych zdjęć. Asiaczku, jedno jest pewne- baski są niesamowicie FOTOGENICZNE!!:loveu:
I ja czekam na zdjecia z Wawki:cool3: