Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='jamnicze']Wpadłam się przywitać po górskich wojażach :) Ponad 30 stron miałam do nadrobienia !!! Ale śliczne zdjęcia widziałam i o sukcesach czytałam - serdeczne i wielkie gratulacje !!! No i doczytałam się, że widzimy się w Sopocie, a jak zgłosiłaś swoje baski? pa,pa, pozdrawiam :)Tak, zgłosiłam do Sopotu. Na maila napisze, jakie i w jakich klasach, OK? [quote name='pati1033']oj byloby super :loveu: bo ciekawa jestem strasznie czy cos wyszlo - bo modele nie byli zbyt do pozowania chetni :evil_lol: No fakt. Tak były zaambarasowane swoimi osobami, że... aparat nie nadążał... [quote name='Elitesse']wrocilam z wakacji i nadrobilam zaleglosci :p GRATULUJE owocnego weekendu !! :klacz: :klacz: Witaj, Elitessku! [quote name='Honey']Hej gaduly, a gdzie jakies nowe fotki ?! ;) Są juz na kompie... [quote name='ewka i haker']przyłączam sie do pytania:) jw. [quote name='deer_1987']No wlasnie gdzie? jw. [quote name='bety']Czasem będę, czasem nie :shake:. Doszły maile (były 3)? Pzdr Tak, 3 doszły. [quote name='Agasia']Czesc Asiaczki! Co tam jak tam? Kolejne sukcesy widze - gratulacje! Ze tez Wam sie jeszcze nie znudzilo to ciagle wygrywanie... :lol: Ja znowu na jakis czas zapomnialam o psim światku, zupelnie sie wylaczylam. Chyba juz nie uda mi sie na stale "powrocic" :shake: O, a to dlaczego...? [quote name='agaciaaa']A ja jeszcze nie gratulowałam Warszawy- więc gratulacje :multi::multi: Dzięki! [quote name='Kashdog']Czekamy na zdjęcia :diabloti: Aj, aj, a czasu brak... Pzdr. Quote
.ania Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Witaj Asiaczku :) miło było Cię spotkać wczoraj i chwilę pogadać. Mam nadzieję, że wkrótce uda się zorganizować jakiś spacerek ;) Trzymaj się! Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 .ania napisał(a):Witaj Asiaczku :) miło było Cię spotkać wczoraj i chwilę pogadać. Mam nadzieję, że wkrótce uda się zorganizować jakiś spacerek ;) Trzymaj się! Niech no tylko Twoje Szelma przestanie być atrakcyjna dla chłopaków i ... spotkanie będzie! Pzdr. Quote
.ania Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Niech no tylko Twoje Szelma przestanie być atrakcyjna dla chłopaków i ... spotkanie będzie! Pzdr. Ach te loczki i czerwone gumki :loveu: a tak serio serio zbliżamy się do mety. Quote
pati Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='deer_1987']Ale tesknie za fotkami baskow.. basków nie ma ale kociombry są :eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 .ania napisał(a):Ach te loczki i czerwone gumki :loveu: a tak serio serio zbliżamy się do mety.No właśnie...;) deer_1987 napisał(a):Ale tesknie za fotkami baskow.. Będą, będą... pati napisał(a):basków nie ma ale kociombry są :eviltong: Pati, u Ciebie w Galerii Czoko prosiła o fotki. Może coś z tego będzie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Moje fotki z piątku i dlatego nie dziwcie się, że prawie same charty... Akurat przy tym ringu "zaokrętowałam się".:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Cd. Uffff, piątek na wystawie - zaliczony... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/6545/resizeofimg1432.jpg O nawet sie jamniczek zlapal. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='deer_1987']http://img36.imageshack.us/img36/6545/resizeofimg1432.jpg O nawet sie jamniczek zlapal. Jakoś ich więcej nie chciało wejśc w obiektyw...;) Pzdr. Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A pekińczyk ci gdzieś tam przed oczami nie przeszedł...:siara: Quote
pati1033 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jakos charty do moich ulubiencow nie naleza... ale za to te uszy- rewelacja :loveu: http://img39.imageshack.us/img39/325/resizeofimg1456.jpg no i czekamy na niedziele na fotki baskow :) Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='C&B']A pekińczyk ci gdzieś tam przed oczami nie przeszedł...:siara: Sorki, ale nie... nawet nie wiem, którego dnia były...:oops: [quote name='pati1033']jakos charty do moich ulubiencow nie naleza... ale za to te uszy- rewelacja :loveu: http://img39.imageshack.us/img39/325/resizeofimg1456.jpg no i czekamy na niedziele na fotki baskow :) A nie, najpierw będzie wystawa w sobotę w Godollo/Węgry. Pzdr. Quote
pati1033 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Asiaczek napisał(a): A nie, najpierw będzie wystawa w sobotę w Godollo/Węgry. Pzdr. oj, zupelnie juz o sobotnich sukcesach zapomnialam :oops: oj glupia ja, wstyd :oops: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='pati1033']oj, zupelnie juz o sobotnich sukcesach zapomnialam :oops: oj glupia ja, wstyd :oops: E, tam. żaden wstyd. Mały przerywnik w wystawach... Robiłam porządek w szafce i... nagle... hop ... i kicia jest juz pomiędzy swetrami...:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 http://img187.imageshack.us/img187/6021/resizeofimg1419.jpg nie wyglada jakby chciala zejsc.. Quote
pati1033 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 kiedys mialam kotke- i ona tez tak lubila do szafy wskakiwac... tyle, ze spryciara robila to zawsze jak nikt nie patrzyl i zazwyczaj byla w niej zamykana... wszystko bylo dobrze do czasu gdy zniszczyla ojcu caly garnitur pazurami :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='deer_1987']http://img187.imageshack.us/img187/6021/resizeofimg1419.jpg nie wyglada jakby chciala zejsc.. Nooooo, siedziała tam dosyć długo... [quote name='pati1033']kiedys mialam kotke- i ona tez tak lubila do szafy wskakiwac... tyle, ze spryciara robila to zawsze jak nikt nie patrzyl i zazwyczaj byla w niej zamykana... wszystko bylo dobrze do czasu gdy zniszczyla ojcu caly garnitur pazurami :evil_lol: Mnie czasami zdarza się zamknąć kicie w tapczanie. Grzecznie tam siedzią, podejrzewam, że śpią, dopiero wieczorem okazuje sie, że kicie spędziły tam cały dzięń...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts