Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a):No, u mnie też juz prawie wszystko brązowe...:lol: pzdr. całe szczęście ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :multi::multi::multi:przepchałam się :p gratki serdeczne :multi: widze ze i spotkanka się udały :multi::multi: Quote
jenis Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratuluje :multi::multi::multi: Przepraszam ze dopiero teraz, ale od piatku na dogo nie mogłam wejśc cos nie tak.Teraz dopiero nam się udało. Wczorj w Gorzowie basek tez stał an pudle BOG III.Co prawda z Niemiec ale Basek:lol:. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Vectra']Serdeczne GRATULACJE :multi: miałam małą obawę , oglądając fotki , że zaczynasz hodować tiry ... tyle ich tam na wsteczu :evil_lol: Hahaham, za duże jak na moje wymagania...:lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:przepchałam się :p gratki serdeczne :multi: widze ze i spotkanka się udały :multi::multi: Tak, spotkałam sie wreszcie z Matuszem (nawet dośc długo udało nam się pogadać), no i Goshka. Jej wyżlica ARSA - super dzieciątko! Na pewno jeszcze o niej usłyszymy.:loveu: [quote name='jenis']Gratuluje :multi::multi::multi: Przepraszam ze dopiero teraz, ale od piatku na dogo nie mogłam wejśc cos nie tak.Teraz dopiero nam się udało. Wczorj w Gorzowie basek tez stał an pudle BOG III.Co prawda z Niemiec ale Basek:lol:. Jak ładny - to niech stoi! Jeszcze raz gratki za Gorzów dla weimarki i Thajki!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a): Hejka, co się czajnikujesz...?;) Pzdr. ....bo ja taka nieśmiała jestem :oops::evil_lol: A. Quote
J.G Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):....bo ja taka nieśmiała jestem :oops::evil_lol: A. Hehe...to tak jak ja;) Quote
M&S Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 J.G napisał(a):Hehe...to tak jak ja;) ...to już jest nas dwoje ;):evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):....bo ja taka nieśmiała jestem :oops::evil_lol: A. J.G napisał(a):Hehe...to tak jak ja;) Witajcie, Dwa Czajniki!:lol: Pzdr. Quote
J.G Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Witajcie, Dwa Czajniki!:lol: Pzdr. Witaj Asiaczku:loveu: ja chcę fotki z Olsztyna. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Na razie porozsyłałam "obce fotki", moich mam niedużo, naprawdę. Głównie z BIS Szczeniąt (zgadnij, dlaczego...;)). A z BOG V - muszę przepatrzyc fotki otrzymane od Matusza. A jest ich 116...:cool3: Jak sam widzisz, to nie takie proste... pzdr. Quote
bety Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Na razie porozsyłałam "obce fotki", moich mam niedużo, naprawdę. Głównie z BIS Szczeniąt (zgadnij, dlaczego...;)). A z BOG V - muszę przepatrzyc fotki otrzymane od Matusza. A jest ich 116...:cool3: Jak sam widzisz, to nie takie proste... pzdr. A powiedz mi złociutka :lol::cool3:, czy amerykaniec gdzieś nie mignął Ci przed oczami - czy był obecny? Pzdr Quote
pati Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Głównie z BIS Szczeniąt (zgadnij, dlaczego...;)). pzdr. dlaczego? kurcze coś mnie ominęło :shake: tak to jest jak sie z necie jest z doskoku Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 bety napisał(a):A powiedz mi złociutka :lol::cool3:, czy amerykaniec gdzieś nie mignął Ci przed oczami - czy był obecny? Pzdr Jakbys zgadła - rzeczywiście mi mignął... Była to suczka Jazgar MALAGA w kl. o. Ale co dostała to nie wiem... pati napisał(a):dlaczego? kurcze coś mnie ominęło :shake: tak to jest jak sie z necie jest z doskoku a cofnij sie, kurczaczku, tak ze 2 strony wstecz, to bedziesz wiedziała...:evil_lol: Pati - na razie cisza w wiadomej sprawie. Czekam na sygnał.. Pzdr. Quote
taxelina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ale stron polecialo odkad tu bylam ostatnio. Ta praca mnie pochlania.. wlasnie koncze odp w 100 subskrybowanych tematach.. Czekam na fotki u Was! Jakiekolwiek :D Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='deer_1987']Ale stron polecialo odkad tu bylam ostatnio. Ta praca mnie pochlania.. wlasnie koncze odp w 100 subskrybowanych tematach.. Czekam na fotki u Was! Jakiekolwiek :D Oj, za dużo się ostatnio dzieje... [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry, a gdzie Asiaczki się podziewją... A. Jesteśmy, jesteśmy...ale jakby nas nie było... Pzdr. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Asiaczek'] Jesteśmy, jesteśmy...ale jakby nas nie było... Pzdr. A. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Mam kupę roboty przy fotkach, zostały przecież jeszcze niewstawione fotki z Łotwy... Pozgłaszac psy na nastepne wystawy, porobic opłaty, eh... doba zxa krótka... pzr. Quote
Mudik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Aaaa rozumiem, to spokoju życzę i nie przeszkadzam, jak sie obrobisz to wstaw kilka fotek, a jak pogoda w Wawie? Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam kupę roboty przy fotkach, zostały przecież jeszcze niewstawione fotki z Łotwy... Pozgłaszac psy na nastepne wystawy, porobic opłaty, eh... doba zxa krótka... pzr. .....Aha A. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 dzasta napisał(a):Witajcie Asiaczki z rana :) Mudik napisał(a):Aaaa rozumiem, to spokoju życzę i nie przeszkadzam, jak sie obrobisz to wstaw kilka fotek, a jak pogoda w Wawie? Maks i Spark napisał(a):.....Aha A. Witajcie, Kochane! Opłaty juz zrobione, jeszcze tylko wystawy - Sopot, Wilno, Presov... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Tak wiem ze za krotka doba.. Chyba rzeczywiście Ty masz największe obecnie doświadczenie w tej kwestii...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts