J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Krasnali było tylko 5 sztuk i tylko jeden z PL,nas nie było bo dwa razy w ciągu roku u tego samego sędziego to przegięcie;) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):...Piszesz i masz ;):lol: A. Ha, wiem, na KIM moge polegać!:lol: J.G napisał(a):Krasnali było tylko 5 sztuk i tylko jeden z PL,nas nie było bo dwa razy w ciągu roku u tego samego sędziego to przegięcie;) E, nie przesadzaj! 5 razy w ciągu roku u tego samego sędziego - to przegięcie, a 2 razy - normalka...:lol: Pzdr. Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Obyś był dobrym prorokiem...:lol: Pzdr. "Baski" w tym roku stają na pudłach to i na Best in Show też stanie "basek" w tym roku:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 O de mnie tez ogromne gratulacje :multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 J.G napisał(a):"Baski" w tym roku stają na pudłach to i na Best in Show też stanie "basek" w tym roku:loveu: Hm...... Maks i Spark napisał(a):...A wilcze jakies były? A. Ani jednego... Zuza i Noddy napisał(a):O de mnie tez ogromne gratulacje :multi::loveu: Dziękujemy! Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Ty się postarasz wstawić fotki z parady, a ja z wystawy. To co, umowa stoi? Pzdr. umowa stoi :) Quote
pati Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :multi:Asiaczki znowu zaszalały :multi: gratulacje a czy ktos jeszcze pamięta te bużki :cool3: Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ja pamiętam... http://images50.fotosik.pl/157/e64efbb6d6ee8888med.jpg A. Quote
Mudik Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Tiry faktycznie , takie KOLOROWE:lol::lol::lol:, u nas jakieś takie bure, białe, nieciekawe, buszkowe bobaski cudnściowe:loveu::loveu::loveu:, no i.... OLBRZYMIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szybowiec Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 G R A TU L A C J E !!!!!!!!!!! [SIZE=3]Dziękujemy ASIACZKU za mile spędzony dzień i zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z OLSZTYNA 2009r na naszej stronie...:cool3: BASTKI GÓRĄ!!! http://www.dogomania.pl/forum/f698/astra-kai-ulubiency-kasi-126446/ Quote
tulasy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Poczytałam, poogladałam i wielkie gratulacje dla Asiaczkowa. Baski - bobaski cudowne - całkiem niepodobne do dorosłych - takie kluseczki a nie wytworne i smukłe. Czy w drodze na Łotwę nie było innych aut tylko krążowniki szos w dużym rozmiarze ?? Az strach jechać między nimi Basia Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Asiaczek']Widzisz, a tak baliśmy się, że nie będzie czasu... że ringi za daleko.... A tu, proszę! I pospacerować i pogadać się dało. Dzieki:lol: Pzdr. Ja też dziękuję, nie ma jak to spędzić dzień wystawowy w miłym towarzystwie :loveu:;) Quote
Honey Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczku - WIELKIE GRATULACJE !!! (ale to nuudne, tak ciagle gratulowac ;) :evil_lol:) [SIZE="1"]Niestety nie udalo sie nam spotkac, z przyczyn ode mnie nie zaleznych... Zaluje bardzo :placz: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 gosiaja napisał(a):umowa stoi :) No to ja tylko nadrobię zaległości i zabieram się do fotek.:lol: pati napisał(a)::multi:Asiaczki znowu zaszalały :multi: gratulacje a czy ktos jeszcze pamięta te bużki :cool3: Ja pamiętam! I czekam na wieści z nowych domków...:cool3: pati1033 napisał(a):rowniez serdecznie gratuluje :multi::multi: Dziękować! Russellka napisał(a):Przyszłyśmy powiedzieć Dobranoc :loveu: NO, ja to chyba powiem "dzień dobry"... Mudik napisał(a):Tiry faktycznie , takie KOLOROWE:lol::lol::lol:, u nas jakieś takie bure, białe, nieciekawe, buszkowe bobaski cudnściowe:loveu::loveu::loveu:, no i.... OLBRZYMIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: My tez się cieszymy...:lol: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: OGROMNE GRATULACJE !!! :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Szybowiec'] G R A TU L A C J E !!!!!!!!!!! [SIZE=3]Dziękujemy ASIACZKU za mile spędzony dzień i zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z OLSZTYNA 2009r na naszej stronie...:cool3: BASTKI GÓRĄ!!! http://www.dogomania.pl/forum/f698/astra-kai-ulubiency-kasi-126446/ Ja jeszcze nie zgrałam fotek z aparatu, a mam tam kilka foteczek ASTRY...:lol: [quote name='Maks i Spark'] A. Hejka, co się czajnikujesz...?;) [quote name='tulasy']Poczytałam, poogladałam i wielkie gratulacje dla Asiaczkowa. Baski - bobaski cudowne - całkiem niepodobne do dorosłych - takie kluseczki a nie wytworne i smukłe. Czy w drodze na Łotwę nie było innych aut tylko krążowniki szos w dużym rozmiarze ?? Az strach jechać między nimi Basia Hahaha, Basiu, inne Krążowniki były, ale... mniej ciekawe od tych "braci większych"...:lol: [quote name='Matusz']Ja też dziękuję, nie ma jak to spędzić dzień wystawowy w miłym towarzystwie :loveu:;) ... cały dzień na świeżym powietrzu...:evil_lol: Jak tam , bardzo sie opaliłeś...? Bo ja, mimo, iz uciekałam przed słońcem, to ręce mam osmalone. Co to za dziwne słońce w tym roku, co to zamiast opalać, parzy...?:cool1: [quote name='dzasta'] GRATULACJE Aj, jakie kolorowanki...! [quote name='Honey']Asiaczku - WIELKIE GRATULACJE !!! (ale to nuudne, tak ciagle gratulowac ;) :evil_lol:) Niestety nie udalo sie nam spotkac, z przyczyn ode mnie nie zaleznych... Zaluje bardzo :placz: Ale poznałam Goshkę i jej psiaki. To juz coś! A z Tobą to jeszcze na pewno się spotkamy...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Paula&Goofi']:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: OGROMNE GRATULACJE !!! :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Ale cudne kolorowanki! Napracowałas się, dziewczyno...:multi: Pzdr. Quote
Matusz Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a): ... cały dzień na świeżym powietrzu...:evil_lol: Jak tam , bardzo sie opaliłeś...? Bo ja, mimo, iz uciekałam przed słońcem, to ręce mam osmalone. Co to za dziwne słońce w tym roku, co to zamiast opalać, parzy...?:cool1: no ja już ogólnie jestem opalony, ale spiekło mi ręce od rękawków do dłoni:evil_lol: no i pod oczami i nos, ale dzisiaj już brązowe wsio ;) Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Matusz napisał(a):no ja już ogólnie jestem opalony, ale spiekło mi ręce od rękawków do dłoni:evil_lol: no i pod oczami i nos, ale dzisiaj już brązowe wsio ;) No, u mnie też juz prawie wszystko brązowe...:lol: pzdr. Quote
Vectra Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Serdeczne GRATULACJE :multi: miałam małą obawę , oglądając fotki , że zaczynasz hodować tiry ... tyle ich tam na wsteczu :evil_lol: Quote
Recommended Posts