Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Daisunia napisał(a):Asiaczku, a jaka to trasa ? Pytasz o tę trasę z tirami? To trasa Warszawa - Łotwa... Pzdr. Quote
Daisunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Wstawiam fotki Basków-bobasków otrzymanych wczoraj od Buszki. Zobaczcie, jak te Maleństwa urosły... Tradycyjnie, na początek BAAKIR African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudny maluch Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 BBWADDENE African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ale skok ;) Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 ty duży nie podchodź...:evil_lol: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20h ale skórzasty :lol: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 mam śpiewać..:cool3: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 BORNANI African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']ale skok ;) Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 ty duży nie podchodź...:evil_lol: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20h ale skórzasty :lol: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 mam śpiewać..:cool3: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 A. Skórzaste pulpety! Pzdr.:loveu: Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ale fajna doopka :p Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 musisz za mną chodzić :cool3: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20c prosiłem o chwilę sopkoju :evil_lol: Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 posiedzę i poczekam jak to duże sobie pójdzie... Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Daisunia napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudny maluch Myslę, ze w tym wieku to każdy z Maluchów jest cudny!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ciekawe jak to smakuje ;) Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 trochę posprzątam Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 ...nie widzę cię Imageshack - resizeofmiotbnatrawie10 coś mnie łaskocze :-o Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 A. ps. :crazyeye: nie wiedziałam, że Buszka ma jeszcz to duże, to wilczarz...? Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Tak, to ALVARO Salutaris, wilczarz. Ma juz sporo latek, ale nie wiem dokładnie, ile... Pzdr. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, to ALVARO Salutaris, wilczarz. Ma juz sporo latek, ale nie wiem dokładnie, ile... Pzdr. Taki dostojny koleś :p A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Błyskotka napisał(a):Śliczne maluszki :). No i fajny kolega :). Kolega to juz chyba po raz drugi w swoim zyciu zgłupiał; najpierw była tylko jedna ruda kolezanka, a teraz wysypało się z niej 5 maluchów...:evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Taki dostojny koleś :p A. Jak Buszki zaloguje się na DGM, to trzeba ją spytać, ile lat ma ALVARO. Pzdr. Quote
dzasta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tyle tych tirów...tylko tiry i tiry hehehe :mad: Dobrze że chociaż trochę małych basków było :loveu: Nadal tricolorek pozostaje moją miłością z tego miotu :loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 bowskie:loveu: http://img4.imageshack.us/img4/3338/resizeofmiotbnatrawie20.jpg Bosede :loveu::loveu::loveu: wszystkie kochaniutkie kluseczki :loveu::loveu::loveu: ja to bym takiego Toy'a mieć nie mogła ..nie te gabaryty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poza tym nie pałam zbytnią sympatią do takowych :oops:...jak miałam 6 lat pożarło mnie takie podobne :oops:...i pekińczyk mnie 2 razy pogryzł ...znaczy 2 pekińczyki :roll: :evil_lol::evil_lol: a kysz http://img262.imageshack.us/img262/5830/resizeofmiotbnatrawie20h.jpg cudny wilczarz :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='dzasta']Tyle tych tirów...tylko tiry i tiry hehehe :mad: Dobrze że chociaż trochę małych basków było :loveu: Nadal tricolorek pozostaje moją miłością z tego miotu :loveu: Juz mam przygotowane fotki z ringów i konkurencji finałowych. A tam... niespodzianka - MODEST AS HELL Asiaczek FCI. Tri...:loveu: [quote name='Alicja']bowskie:loveu: http://img4.imageshack.us/img4/3338/resizeofmiotbnatrawie20.jpg Bosede :loveu::loveu::loveu: wszystkie kochaniutkie kluseczki :loveu::loveu::loveu: ja to bym takiego Toy'a mieć nie mogła ..nie te gabaryty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poza tym nie pałam zbytnią sympatią do takowych :oops:...jak miałam 6 lat pożarło mnie takie podobne :oops:...i pekińczyk mnie 2 razy pogryzł ...znaczy 2 pekińczyki :roll: :evil_lol::evil_lol: a kysz http://img262.imageshack.us/img262/5830/resizeofmiotbnatrawie20h.jpg cudny wilczarz :loveu: Nooo, dla mnie też za małe..... Pzdr. Quote
Matusz Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Do zobaczenia Asiaczki jutro w Olku :bye::loveu: pogoda zamówiona:diabloti: Quote
dzasta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 O to ja będę czekać . Mam nadzieję że jak wrócimy z wypadu nad wodę to foteczki już będą :D Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Matusz']Do zobaczenia Asiaczki jutro w Olku :bye::loveu: pogoda zamówiona:diabloti: Tylko nie przesadx z ta ogoda, OK?:lol: [quote name='deer_1987']Witam sie po pracy i lece odpoczywac! Odpoczywaj, odpoczywaj... [quote name='dzasta']O to ja będę czekać . Mam nadzieję że jak wrócimy z wypadu nad wodę to foteczki już będą :D Juz po spacerosach, zaraz lekki obiadek i ... wstawiam fotki. cholibka, dużo ich jest...:cool1: Pzdr. Quote
Matusz Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Tylko nie przesadx z ta ogoda, OK?:lol: nie będzie przesady, ma być akurat, 23/24 stopnie, czyli komfort termiczny ;) Asiaczku napisz mi proszę, który Wy ring i od której oceny? Quote
Iwa-R Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Asiu... powodzenia w Olsztynie. Ja jutro wybieram się gościnnie do Gorzowa :) Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts