Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Cd. fotek z trasy..., tylko TIR'y:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Aniu, decyzja o pojechaniu do Związku została podjęta w ostatniej chwili, jak spotkałam na ppłd. spacerosach Kasię i Ona mi powiedziała, że jedzie... Pzdr. .....prawie jesteś usprawiedliwiona....;), ale mały smsik mógł polecieć....:eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Cd. No i jakie wrażenia? Musicie mnie pochwalić, bo tylu TIR'ów w jednym miejscu, tyle kolorów w jednym miejscu, to nigdzie nie znajdziecie...:diabloti: Przy następnym wyjeździe za granicę porobię fotki motocyklom...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asiaczek napisał(a): No i jakie wrażenia? Musicie mnie pochwalić, bo tylu TIR'ów w jednym miejscu, tyle kolorów w jednym miejscu, to nigdzie nie znajdziecie...:diabloti: Przy następnym wyjeździe za granicę porobię fotki motocyklom...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. To prawda, takiego kolorowego tirowego seansu nigdzie wcześniej nie widziałam....;) A. Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Poprawię się! Wiedziałam, że chociaż jednej osobie taki inny reportażyk z trasy musi się spodobac!:evil_lol: Pzdr. ..ja myślę ;) lubię autka....:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....prawie jesteś usprawiedliwiona....;), ale mały smsik mógł polecieć....:eviltong: A. Poprawię się! Maks i Spark napisał(a):To prawda, takiego kolorowego tirowego seansu nigdzie wcześniej nie widziałam....;) A. Wiedziałam, że chociaż jednej osobie taki inny reportażyk z trasy musi się spodobac!:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zdjęcia praktycznie wszystkie robione poza granicami kraju, ale jak widzę kilka z PL też się znalazło :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
AMIŚKA Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Cd. No i jakie wrażenia? Musicie mnie pochwalić, bo tylu TIR'ów w jednym miejscu, tyle kolorów w jednym miejscu, to nigdzie nie znajdziecie...:diabloti: Przy następnym wyjeździe za granicę porobię fotki motocyklom...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. a nie lepiej pieskom:razz: no ewentualnie kotkom, albo jakiejs innej żywinie:razz::razz: Quote
anetta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :crazyeye: Czy tam nie ma innych samochodów tylko tiry?:evil_lol: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 anetta napisał(a)::crazyeye: Czy tam nie ma innych samochodów tylko tiry?:evil_lol: na tej trasie są głównie tiry...;) A. Quote
C&B Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Doszukiwałam się mojego taty, ale ni ma pięknej, białej SCANII z orłem:evil_lol: Zresztą m tata w domu :lol: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Iwa-R napisał(a):Zdjęcia praktycznie wszystkie robione poza granicami kraju, ale jak widzę kilka z PL też się znalazło :evil_lol: Pozdrawiam Iwa A wiesz, że na ten detal to akurat zupełnie nie zwróciłam uwagi... AMIŚKA napisał(a):a nie lepiej pieskom:razz: no ewentualnie kotkom, albo jakiejs innej żywinie:razz::razz: W czasie trasy, to żywiny jako takiej małowato:evil_lol:... Owszem, zdarzaja się krowy, konie, rozjechany jez, lis itp. Ale tak, to raczej samochody... anetta napisał(a)::crazyeye: Czy tam nie ma innych samochodów tylko tiry?:evil_lol: Te fotki, to z nudów były robione i dla zabicia czasu... A ile Iwa miała przy tym radochy z moich wysiłków, aby złapać do zdjęcia jakiś fajny, kolorowy TIR.:lol: No i pewnie dlatego ciągle mnie zagadywała...:evil_lol: Maks i Spark napisał(a):na tej trasie są głównie tiry...;) A. Fakt. Samochodów osobowych było jakby mniej... C&B napisał(a):Doszukiwałam się mojego taty, ale ni ma pięknej, białej SCANII z orłem:evil_lol: Zresztą m tata w domu :lol: Hahaha, oj, gdybym wiedziała, to na pewno tez bym wypatrywała białych TIR'ów... A tak, to raczej wypatrywałam zielonych, żółtych, granatowych itp. Pzdr. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie mam pojęcia. Pisałam w tej sprawie do Hubertusa, ale on milczy. Wczoraj prosiłam jego małżonkę, aby mu przypomniała. Miał byc mail wczoraj wieczorej i... tez cisza... A może wcale nie pojadę...? pzdr. No nie, to żart...:crazyeye: A. ps. wpadnij na fotki...;) Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Nie mam pojęcia. Pisałam w tej sprawie do Hubertusa, ale on milczy. Wczoraj prosiłam jego małżonkę, aby mu przypomniała. Miał byc mail wczoraj wieczorej i... tez cisza... A może wcale nie pojadę...? pzdr. Quote
bety Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Cd. No i jakie wrażenia? Musicie mnie pochwalić, bo tylu TIR'ów w jednym miejscu, tyle kolorów w jednym miejscu, to nigdzie nie znajdziecie...:diabloti: Przy następnym wyjeździe za granicę porobię fotki motocyklom...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Czym dalej na wschód tym więcej ich. Jak się jedzie w kierunku suwalszczyzny to też tego pełno jeździ. [quote name='AMIŚKA']a nie lepiej pieskom:razz: no ewentualnie kotkom, albo jakiejs innej żywinie:razz::razz: Popieram. :diabloti: [quote name='Asiaczek']Nie mam pojęcia. Pisałam w tej sprawie do Hubertusa, ale on milczy. Wczoraj prosiłam jego małżonkę, aby mu przypomniała. Miał byc mail wczoraj wieczorej i... tez cisza... A może wcale nie pojadę...? pzdr. Coś mi to przypomina. ;) Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):....a na Gwardię z kim jedziesz? A. Jeżeli wszystko wypali, to Hubert mnie zawiezie. I potem odbierze. Ale to ustale z nim jadąc do Olsztyna. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wstawiam fotki Basków-bobasków otrzymanych wczoraj od Buszki. Zobaczcie, jak te Maleństwa urosły... Tradycyjnie, na początek BAAKIR African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts