Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aniu, decyzja o pojechaniu do Związku została podjęta w ostatniej chwili, jak spotkałam na ppłd. spacerosach Kasię i Ona mi powiedziała, że jedzie...

Pzdr.

.....prawie jesteś usprawiedliwiona....;), ale mały smsik mógł polecieć....:eviltong:

A.

Posted

Cd.

No i jakie wrażenia?
Musicie mnie pochwalić, bo tylu TIR'ów w jednym miejscu, tyle kolorów w jednym miejscu, to nigdzie nie znajdziecie...:diabloti:

Przy następnym wyjeździe za granicę porobię fotki motocyklom...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No i jakie wrażenia?
Musicie mnie pochwalić, bo tylu TIR'ów w jednym miejscu, tyle kolorów w jednym miejscu, to nigdzie nie znajdziecie...:diabloti:

Przy następnym wyjeździe za granicę porobię fotki motocyklom...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.

To prawda, takiego kolorowego tirowego seansu nigdzie wcześniej nie widziałam....;)

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Poprawię się!

Wiedziałam, że chociaż jednej osobie taki inny reportażyk z trasy musi się spodobac!:evil_lol:

Pzdr.

..ja myślę ;)

lubię autka....:evil_lol:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
.....prawie jesteś usprawiedliwiona....;), ale mały smsik mógł polecieć....:eviltong:
A.

Poprawię się!

Maks i Spark napisał(a):
To prawda, takiego kolorowego tirowego seansu nigdzie wcześniej nie widziałam....;)
A.

Wiedziałam, że chociaż jednej osobie taki inny reportażyk z trasy musi się spodobac!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cd.

No i jakie wrażenia?

Pzdr.

a nie lepiej pieskom:razz:
no ewentualnie kotkom,
albo jakiejs innej żywinie:razz::razz:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Zdjęcia praktycznie wszystkie robione poza granicami kraju, ale jak widzę kilka z PL też się znalazło :evil_lol:
Pozdrawiam
Iwa

A wiesz, że na ten detal to akurat zupełnie nie zwróciłam uwagi...

AMIŚKA napisał(a):
a nie lepiej pieskom:razz:
no ewentualnie kotkom,

W czasie trasy, to żywiny jako takiej małowato:evil_lol:... Owszem, zdarzaja się krowy, konie, rozjechany jez, lis itp. Ale tak, to raczej samochody...

anetta napisał(a):
:crazyeye:
Czy tam nie ma innych samochodów tylko tiry?:evil_lol:

Te fotki, to z nudów były robione i dla zabicia czasu...
A ile Iwa miała przy tym radochy z moich wysiłków, aby złapać do zdjęcia jakiś fajny, kolorowy TIR.:lol: No i pewnie dlatego ciągle mnie zagadywała...:evil_lol:

Maks i Spark napisał(a):
na tej trasie są głównie tiry...;)
A.

Fakt. Samochodów osobowych było jakby mniej...

C&B napisał(a):
Doszukiwałam się mojego taty, ale ni ma pięknej, białej SCANII z orłem:evil_lol: Zresztą m tata w domu :lol:

Hahaha, oj, gdybym wiedziała, to na pewno tez bym wypatrywała białych TIR'ów... A tak, to raczej wypatrywałam zielonych, żółtych, granatowych itp.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie mam pojęcia. Pisałam w tej sprawie do Hubertusa, ale on milczy. Wczoraj prosiłam jego małżonkę, aby mu przypomniała. Miał byc mail wczoraj wieczorej i... tez cisza...
A może wcale nie pojadę...?

pzdr.

No nie, to żart...:crazyeye:

A.

ps. wpadnij na fotki...;)

Posted

Nie mam pojęcia. Pisałam w tej sprawie do Hubertusa, ale on milczy. Wczoraj prosiłam jego małżonkę, aby mu przypomniała. Miał byc mail wczoraj wieczorej i... tez cisza...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Cd.

No i jakie wrażenia?

Pzdr.

Czym dalej na wschód tym więcej ich. Jak się jedzie w kierunku suwalszczyzny to też tego pełno jeździ.

[quote name='AMIŚKA']a nie lepiej pieskom:razz:
no ewentualnie kotkom,

Popieram. :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Nie mam pojęcia. Pisałam w tej sprawie do Hubertusa, ale on milczy. Wczoraj prosiłam jego małżonkę, aby mu przypomniała. Miał byc mail wczoraj wieczorej i... tez cisza...

pzdr.

Coś mi to przypomina. ;)

Pzdr

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....a na Gwardię z kim jedziesz?
A.

Jeżeli wszystko wypali, to Hubert mnie zawiezie. I potem odbierze. Ale to ustale z nim jadąc do Olsztyna.

pzdr.

Posted

Wstawiam fotki Basków-bobasków otrzymanych wczoraj od Buszki.
Zobaczcie, jak te Maleństwa urosły...

Tradycyjnie, na początek BAAKIR African Elite:loveu:

Cdn.
Pzdr.