Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....Ooo, a jak charakterystycznych jeśli można zapytać...bo ja też mam charakterystycznego :)

A.

.....a my się nie podobamy :shake::-(:placz::placz::placz:

A.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Polna']tylko jak się uzbroję w nowy aparat dam znać ;)
Poczekamy!

[quote name='Zuza i Noddy']Super fotki i tak ich dużo, bardzo fajnie się ogląda ;)
Dzięki. Jeszcze jest ok. 50 zdjęć z tego spaceru, jutro wstawię. To znaczy dzisiaj...

[quote name='bonsai_88']Ha, a więc dobrze mi się wydawało, że tutaj Taia [Taja?] widzę :loveu:... Czy go przypadkiem nie było w Katowicach? Bo tam takie niebieskie cudo głaskałam :cool3:
W Katowicach to pewnie był piesek o imieniu domowym Tajutek. On tez ma tutaj swój wątek, ale ponieważ właścicielka ma problemy z kompem (łącze telefoniczne chyba), to fotek brakuje. Gdybym o tym wiedziała, to porobiłabym mu fotki w Lesznie Prestige, bo był.:lol:

[quote name='agaciaaa']Bardzo fajny ten tajek :)

http://img522.imageshack.us/img522/3718/p1016419.jpg super fotka :lol: fajny jest ten pomnik, mam z nim nawet zdjęcie ;)
http://img269.imageshack.us/img269/5143/resizeofimg0455.jpg Żelka ma śliczną obróżkę :loveu: i bardzo jej w niej ładnie :p
Ja mam tyle obrózek, że hohoho... Ale w tej fioletowej to i trikolorom jest ładnie.:lol:

[quote name='Mudik']Świetna fotka!!!:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img522.imageshack.us/img522/3718/p1016419.jpg
Pomysł na fotkę mój, ale wykonanie Hiro.

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
To i my zapraszamy , jeśli pozwolisz Asiu:oops:

Pozwolić pozwolę, ale co na to Polna? To Ona decyduje o psach, jakie wykorzysta do sesji.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Mudik']No tak, ale nie chciałam swoją propozycją zaśmiecać galerii Twojej Asiu.
A przeczytałaś nazwę Galerii? No!:lol:

[quote name='deer_1987']Dzien dobry!Mykam do pracy..
Spokojnej pracy!

[quote name='Honey']http://img189.imageshack.us/img189/5527/resizeofimg0394.jpg
Powiadasz, ze w Warszawie bedzie mozna zobaczyc Hirka? Hm... nie llllubie jezdzic do Warszawy, ale przyznam, ze jest to spora motywacja :razz:
Wy rowniez tam bedziecie sie wystawiac?
Tam, my równiez będziemy. Zgłoszenia już w Oddziale i opłacone na dodatek.:lol:

Pzdr.

Posted

Dzisiaj zaspałam, tak mnie ten deszcz uśpił i ukołysał... Trochę zmokłam na rannych spacerkach, ale to nic w porównaniu z tym, co było jakiś tydzięń temu...

Na osłodę tych niemiłych spacerków, opowiem Wam, co usłyszałam w Radio Zet.

-Wiecie, że prezydent zlikwidował przedmiot o nazwie "Przysposobienie Obronne" (skrót PO)?
- Dlaczego?
- Bo od dziecka marzył o likwidacji [SIZE=5]PO!
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj zaspałam, tak mnie ten deszcz uśpił i ukołysał... Trochę zmokłam na rannych spacerkach, ale to nic w porównaniu z tym, co było jakiś tydzięń temu...

-Wiecie, że prezydent zlikwidował przedmiot o nazwie "Przysposobienie Obronne" (skrót PO)?
- Dlaczego?
- Bo od dziecka marzył o likwidacji [SIZE=5]PO!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Pzdr.

Dobre, Cześć Asiaczki.....

A.

mogę podkraśc i rozesłać?

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj zaspałam, tak mnie ten deszcz uśpił i ukołysał... Trochę zmokłam na rannych spacerkach, ale to nic w porównaniu z tym, co było jakiś tydzięń temu...

- Dlaczego?
- Bo od dziecka marzył o likwidacji [SIZE=5]PO!
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Pzdr.

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja na maturze zdawałam PO i co teraz mi unieważnią :placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Maks i Spark']
Dobre, Cześć Asiaczki.....
A.
mogę podkraśc i rozesłać?
Pewnie!

[quote name='deer_1987']Czas na sniadanko po pracy. moze takie dzis?

Za małe i za udziwnione., Nie ma to jak kanapeczka z ciemnym chlebkiem, szyneczka, twarożek, pomidorek i rzodkieweczki. do tego siorbatka z cytryna bez cukru. Miodzio.:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bowskie są :loveu::loveu::loveu:
http://images44.fotosik.pl/142/0ba05cd9e8974f3emed.jpg
[/FONT]
Tak, to kicie, które urodziły się uPati. Ale na szczęście, chyba wszystkie sa zamówione.

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja na maturze zdawałam PO i co teraz mi unieważnią :placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Czyżbyś chciała jeszcze raz zdawać maturę?!

I to stąd pociąg do facetów w bojówkach, jezyków na męskich głowach itp. ...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
to szkoda dzieci sobie nie pobiegają już w maskach :(

To samo powiedzieli w Radio Zet. A na dodatek nie będzie nauki sztucznego oddychania metodą usta-usta...:evil_lol:

Pzr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Tak, to kicie, które urodziły się uPati. Ale na szczęście, chyba wszystkie sa zamówione.

ze boskie są to sie zgadzam ale, że zamówione to ja o tym nic nie wiem :eviltong:
a kiciusie od 2 dni sa podkarmiane bo mamusia chuda jak przecinek i trzeba ją szybko odciążyć bo padnie :lol:

Posted

pati napisał(a):
ze boskie są to sie zgadzam ale, że zamówione to ja o tym nic nie wiem :eviltong:
a kiciusie od 2 dni sa podkarmiane bo mamusia chuda jak przecinek i trzeba ją szybko odciążyć bo padnie :lol:

Jak to? A koleżanka Izabela124, a Czoko? To do nikogo nie napisałaś? Lub nikt do Ciebie nie napisał w tej sprawie? Oj, chyba niezbyt dokładnie czytasz swoją Galerię.
Musowo poprawić się!:lol:

Pzdr.