sandrulka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/8602/resizeofimg0266jpga.jpg :loveu: słodkie Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Fakt, Hipka fajnie na nim wyszła... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Cd. Do klateczki weszła Żelka, dla Farika - siostrzenica :lol: A tutaj wieeelkie zainteresowanie zakupami, a w szczególności piffkiem...:cool3: Dżezik + Kenio (adne doopki, prawda?:evil_lol: Erka + Kenio Żęlka Cd. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Kotłowanina pod stolikiem trymerskim, w przedpokoju... Cdn. Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jej ja Asiaczkowe baski mogłabym ogladac i oglaadac :loveu: PIĘKNOŚCI :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 bazylowa napisał(a):Pięknie rozpijasz Baski :happy1: Jaaaa:crazyeye:... Ja nawet nie patrzę w strone alkoholi, a juz piffka w szczególności... brrrrr, nie lubię piwa... deer_1987 napisał(a):Smieszne zakrecone ogonk :D No tak mają, śmiesznoty jedne!:lol: Florka_xyz napisał(a):Jej ja Asiaczkowe baski mogłabym ogladac i oglaadac :loveu: PIĘKNOŚCI :loveu: Ale dzisiaj, to juz tylko małe kicie będą. Basiaczków dzisiaj juz nie będzie. No, chyba, że Ktoś zrobi jakąś niespodziewajkę... Tego przecież nie :lol:przewidzisz... Pzdr. Quote
Czoko Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Teraz nareszcie zobaczyłam zdjecia Maluszków! Dziękuję za podpowiedź o szukaniu ostatniego nieprzeczytanego posta - nie znam tej opcji i jako blondynce nie udało mi się tego właczyć ale dobrze zwiedzieć o istnieniu takiej opcji... wieczorem nad tym pomyślę! Quote
Matusz Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Czoko'] Czy wiemy coś więcej w jakim zespole grają Matusz i Zmysl - Krzyś mi wymienił jakąś nazwę zespołu ze słowami że jeśli to właśnie Oni to fajnie grają... Czyżbyście byli organizatorami Dorożkarni ? :razz:;) coś się nie udało Asiaczku ;-) więc i ja wkleję www.zmysl.zabart.com Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Czoko']Teraz nareszcie zobaczyłam zdjecia Maluszków! Dziękuję za podpowiedź o szukaniu ostatniego nieprzeczytanego posta - nie znam tej opcji i jako blondynce nie udało mi się tego właczyć ale dobrze zwiedzieć o istnieniu takiej opcji... wieczorem nad tym pomyślę! Ewuniu, strona muzycznego Matusza. www.zmysl.zabart.com Pierwszy raz w życiu wcięło mi część odpowiedzi... Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Czoko - jeszcze jedno. Jak klikasz w Panel uzytkownika, to pojawiają Ci się wszystkie Galerie, w których byłaś i zostawiłaś ślad. Na czarno/tłusto - masz Galerie, gdzie sa świeże wpisy od czasu Twojej ostatniej wizyty. Na szaro- Galerie, gdzie nie ma nowych informacji i/lub przeczytane. Gdy korzystasz z tej opcji )Panel uzytkownika) to nie ma mozliwości, abyś zgubiła czyjąś Galerię lub komuś nie odpowiedziała. Jesteś zawsze na bieżąco i wiesz, czy ktoś odpowiedział np. na Twoje pytanie itp. To jest dobry sposób na różnego rodzaju bazarki, licytacje... Warto mieć swoją korespondencję/swoje kontakty mieć pod kontrolą. Warto!!! Pzdr. Quote
M&S Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 pięęękny uśmiech:evil_lol: Imageshack - resizeofimg0258.jpg Cześć baskowa ferajno:lol: A. Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ale fajne te maluchy :) no i widziałam tłum basków z tyskim :diabloti: Asiaczku , to tym razem jak będą bobaski , to ja sie wproszę na pewno .... jeszcze pewnikiem liznę wiedzy teoretycznej ;) Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Maks i Spark']pięęękny uśmiech:evil_lol: Imageshack - resizeofimg0258.jpg Cześć baskowa ferajno:lol: A. Oj, tak. Fariczek robi takie śmieszne miny... A to taki złoty chłopak, przytulaśne, ale na spacerach nie lubi konkurencji, szczególnie innych samców.:cool3: [quote name='Vectra']ale fajne te maluchy :) no i widziałam tłum basków z tyskim :diabloti: Asiaczku , to tym razem jak będą bobaski , to ja sie wproszę na pewno .... jeszcze pewnikiem liznę wiedzy teoretycznej ;) Jasne! Myslę, że się uda.:multi::lol: Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :multi: przybyłam, zobaczyłam i stwierdziłam fotki te z baskami domowe-cudne, a piwko to tylko baski pijają:roflt::roflt::roflt::roflt: Imageshack - resizeofimg0258.jpg powinnas ASIACZKU wiecej klateczek w domku mieć:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: pozdrowionka i czekamy w Szczecinie:multi::multi: aa a kiedy startujesz w sobote , czy w niedzielę??? Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='AMIŚKA']:multi: przybyłam, zobaczyłam i stwierdziłam fotki te z baskami domowe-cudne, a piwko to tylko baski pijają:roflt::roflt::roflt::roflt: Imageshack - resizeofimg0258.jpg powinnas ASIACZKU wiecej klateczek w domku mieć:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: pozdrowionka i czekamy w Szczecinie:multi::multi: aa a kiedy startujesz w sobote , czy w niedzielę??? W domu mam tylko 1 klateczkę, rozłożoną. Baski, jak chcą, to do niej wchodza i tam śpią, poleguja, naparzają się... W Szczecinie jestem w niedzielę i startujemy od 10.30. A potem to pewnie będę przy ringu robić fotki innym psiakom z V gr. Jak przy ringu nr 3 zobaczysz 2 klateczki plastikowe (kontenerki) identyczne (szaro-szare) to znaczy, że jestem gdzieś w pobliżu.:lol: Pzdr. Quote
simbik Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Niestety czasu ostatnio jak na lekarstwo :shake:, więc i mocno się opuszczam w buszowaniu po Dogomanii, ale właśnie udało mi się do Ciebie zajrzeć :lol: i podejrzeć super Kotłowaninę pod stolikiem trymerskim, w przedpokoju...:cool3:, aż się w oczach dwoi i troi...:roll: A gdzie się wybieracie oprócz Szczecina :lol:? Ostatnio do Ciebie dzwoniłam podpytać się o warunki wystawowe w Kownie, ale poznałam je osobiście bardzo dokładnie, bo lało jak z cebra i zero możliwości rozstawienia namiotu :evil_lol:. Quote
simbik Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 pati napisał(a):simbin nawet mi tej wystawy nie przypominaj co prawda championat zaczelismy ale było strasznie Ja na 60 wystaw jakie mamy za sobą, tą zapamiętam do końca życia... i strasznie mi szkoda że z tego powodu nie zostałam na finały :shake:, a miałam rewelacyjną obsadę. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='simbik']Niestety czasu ostatnio jak na lekarstwo :shake:, więc i mocno się opuszczam w buszowaniu po Dogomanii, ale właśnie udało mi się do Ciebie zajrzeć :lol: i podejrzeć super Kotłowaninę pod stolikiem trymerskim, w przedpokoju...:cool3:, aż się w oczach dwoi i troi...:roll: A gdzie się wybieracie oprócz Szczecina :lol:? Ostatnio do Ciebie dzwoniłam podpytać się o warunki wystawowe w Kownie, ale poznałam je osobiście bardzo dokładnie, bo lało jak z cebra i zero możliwości rozstawienia namiotu :evil_lol:. Po Sz. - Łotwa (2xCAC) Olsztyn Węgry Warszawa 3xCACIB w Austrii Białystok Wilno Chorzów Łódź (Klubowa) Presov/SL Bratysława 9Światówka) Legionowo...? Nic więcej nie potrafię powiedziec, bo to zależeć będzie od cieczek i kryć. Może jeszcze Wels/AUT w grudniu, ale to nic pewnego... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 simbik napisał(a):Ja na 60 wystaw jakie mamy za sobą, tą zapamiętam do końca życia... i strasznie mi szkoda że z tego powodu nie zostałam na finały :shake:, a miałam rewelacyjną obsadę. Ja juz 2 razy byłam w Kownie na lotnisku i 2 razy lało jak z cebra. Co prawda za II razem, podczas finałów już nie padało, no, ale mokro było, że hej!:evil_lol: pati napisał(a):simbin nawet mi tej wystawy nie przypominaj co prawda championat zaczelismy ale było strasznie No tak. dobrze, że przynajmniej można było samochodem podjechac pod ring. A co mają powiedzieć organizatorzy? pzdr. Quote
pati Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 simbik napisał(a): podpytać się o warunki wystawowe w Kownie, ale poznałam je osobiście bardzo dokładnie, bo lało jak z cebra i zero możliwości rozstawienia namiotu :evil_lol:. simbin nawet mi tej wystawy nie przypominaj co prawda championat zaczelismy ale było strasznie Quote
kaskaSz Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Po Sz. - Łotwa (2xCAC) Olsztyn Węgry Warszawa 3xCACIB w Austrii Białystok Wilno Chorzów Łódź (Klubowa) Presov/SL Bratysława 9Światówka) Legionowo...? Nic więcej nie potrafię powiedziec, bo to zależeć będzie od cieczek i kryć. Może jeszcze Wels/AUT w grudniu, ale to nic pewnego... Pzdr. Jakie plany! Ja to za bardzo nie lubię podróżować, ale tu widzę niezłego podróżnika wystawowego. :cool3: Quote
Recommended Posts