Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Cd.
Do klateczki weszła Żelka, dla Farika - siostrzenica :lol:

A tutaj wieeelkie zainteresowanie zakupami, a w szczególności piffkiem...:cool3:

Dżezik + Kenio (adne doopki, prawda?:evil_lol:

Erka + Kenio

Żęlka

Cd.
Pzdr.

Posted

bazylowa napisał(a):
Pięknie rozpijasz Baski :happy1:

Jaaaa:crazyeye:...
Ja nawet nie patrzę w strone alkoholi, a juz piffka w szczególności... brrrrr, nie lubię piwa...

deer_1987 napisał(a):
Smieszne zakrecone ogonk :D

No tak mają, śmiesznoty jedne!:lol:

Florka_xyz napisał(a):
Jej ja Asiaczkowe baski mogłabym ogladac i oglaadac :loveu: PIĘKNOŚCI :loveu:

Ale dzisiaj, to juz tylko małe kicie będą. Basiaczków dzisiaj juz nie będzie. No, chyba, że Ktoś zrobi jakąś niespodziewajkę... Tego przecież nie :lol:przewidzisz...

Pzdr.

Posted

Teraz nareszcie zobaczyłam zdjecia Maluszków!
Dziękuję za podpowiedź o szukaniu ostatniego nieprzeczytanego posta - nie znam tej opcji i jako blondynce nie udało mi się tego właczyć ale dobrze zwiedzieć o istnieniu takiej opcji... wieczorem nad tym pomyślę!

Posted

[quote name='Czoko']

Czy wiemy coś więcej w jakim zespole grają Matusz i Zmysl - Krzyś mi wymienił jakąś nazwę zespołu ze słowami że jeśli to właśnie Oni to fajnie grają...

Czyżbyście byli organizatorami Dorożkarni ? :razz:;)

coś się nie udało Asiaczku ;-) więc i ja wkleję www.zmysl.zabart.com

Posted

[quote name='Czoko']Teraz nareszcie zobaczyłam zdjecia Maluszków!
Dziękuję za podpowiedź o szukaniu ostatniego nieprzeczytanego posta - nie znam tej opcji i jako blondynce nie udało mi się tego właczyć ale dobrze zwiedzieć o istnieniu takiej opcji... wieczorem nad tym pomyślę!
Ewuniu, strona muzycznego Matusza.
www.zmysl.zabart.com

Pierwszy raz w życiu wcięło mi część odpowiedzi...

Posted

Czoko - jeszcze jedno.
Jak klikasz w Panel uzytkownika, to pojawiają Ci się wszystkie Galerie, w których byłaś i zostawiłaś ślad. Na czarno/tłusto - masz Galerie, gdzie sa świeże wpisy od czasu Twojej ostatniej wizyty. Na szaro- Galerie, gdzie nie ma nowych informacji i/lub przeczytane.

Gdy korzystasz z tej opcji )Panel uzytkownika) to nie ma mozliwości, abyś zgubiła czyjąś Galerię lub komuś nie odpowiedziała. Jesteś zawsze na bieżąco i wiesz, czy ktoś odpowiedział np. na Twoje pytanie itp. To jest dobry sposób na różnego rodzaju bazarki, licytacje...

Warto mieć swoją korespondencję/swoje kontakty mieć pod kontrolą.
Warto!!!

Pzdr.

Posted

ale fajne te maluchy :)
no i widziałam tłum basków z tyskim :diabloti:

Asiaczku , to tym razem jak będą bobaski , to ja sie wproszę na pewno ....
jeszcze pewnikiem liznę wiedzy teoretycznej ;)

Posted

[quote name='Maks i Spark']pięęękny uśmiech:evil_lol:
Imageshack - resizeofimg0258.jpg

Cześć baskowa ferajno:lol:

A.
Oj, tak. Fariczek robi takie śmieszne miny... A to taki złoty chłopak, przytulaśne, ale na spacerach nie lubi konkurencji, szczególnie innych samców.:cool3:

[quote name='Vectra']ale fajne te maluchy :)
no i widziałam tłum basków z tyskim :diabloti:

Asiaczku , to tym razem jak będą bobaski , to ja sie wproszę na pewno ....
jeszcze pewnikiem liznę wiedzy teoretycznej ;)
Jasne! Myslę, że się uda.:multi::lol:

Pzdr.

Posted

:multi:
przybyłam,
zobaczyłam
i stwierdziłam

fotki te z baskami domowe-cudne,
a piwko to tylko baski pijają:roflt::roflt::roflt::roflt:

powinnas ASIACZKU
wiecej klateczek w domku mieć:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

pozdrowionka
i czekamy w Szczecinie:multi::multi:
aa a kiedy startujesz w sobote ,
czy w niedzielę???

Posted

[quote name='AMIŚKA']:multi:
przybyłam,
zobaczyłam
i stwierdziłam

fotki te z baskami domowe-cudne,
a piwko to tylko baski pijają:roflt::roflt::roflt::roflt:

powinnas ASIACZKU
wiecej klateczek w domku mieć:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

pozdrowionka
i czekamy w Szczecinie:multi::multi:
aa a kiedy startujesz w sobote ,
czy w niedzielę???
W domu mam tylko 1 klateczkę, rozłożoną. Baski, jak chcą, to do niej wchodza i tam śpią, poleguja, naparzają się...

W Szczecinie jestem w niedzielę i startujemy od 10.30. A potem to pewnie będę przy ringu robić fotki innym psiakom z V gr. Jak przy ringu nr 3 zobaczysz 2 klateczki plastikowe (kontenerki) identyczne (szaro-szare) to znaczy, że jestem gdzieś w pobliżu.:lol:

Pzdr.

Posted

Niestety czasu ostatnio jak na lekarstwo :shake:, więc i mocno się opuszczam w buszowaniu po Dogomanii, ale właśnie udało mi się do Ciebie zajrzeć :lol: i podejrzeć super Kotłowaninę pod stolikiem trymerskim, w przedpokoju...:cool3:, aż się w oczach dwoi i troi...:roll:
A gdzie się wybieracie oprócz Szczecina :lol:? Ostatnio do Ciebie dzwoniłam podpytać się o warunki wystawowe w Kownie, ale poznałam je osobiście bardzo dokładnie, bo lało jak z cebra i zero możliwości rozstawienia namiotu :evil_lol:.

Posted

pati napisał(a):
simbin nawet mi tej wystawy nie przypominaj co prawda championat zaczelismy ale było strasznie

Ja na 60 wystaw jakie mamy za sobą, tą zapamiętam do końca życia... i strasznie mi szkoda że z tego powodu nie zostałam na finały :shake:, a miałam rewelacyjną obsadę.

Posted

[quote name='simbik']Niestety czasu ostatnio jak na lekarstwo :shake:, więc i mocno się opuszczam w buszowaniu po Dogomanii, ale właśnie udało mi się do Ciebie zajrzeć :lol: i podejrzeć super Kotłowaninę pod stolikiem trymerskim, w przedpokoju...:cool3:, aż się w oczach dwoi i troi...:roll:
A gdzie się wybieracie oprócz Szczecina :lol:? Ostatnio do Ciebie dzwoniłam podpytać się o warunki wystawowe w Kownie, ale poznałam je osobiście bardzo dokładnie, bo lało jak z cebra i zero możliwości rozstawienia namiotu :evil_lol:.
Po Sz. - Łotwa (2xCAC)
Olsztyn
Węgry
Warszawa
3xCACIB w Austrii
Białystok
Wilno
Chorzów
Łódź (Klubowa)
Presov/SL
Bratysława 9Światówka)
Legionowo...?

Nic więcej nie potrafię powiedziec, bo to zależeć będzie od cieczek i kryć. Może jeszcze Wels/AUT w grudniu, ale to nic pewnego...

Pzdr.

Posted

simbik napisał(a):
Ja na 60 wystaw jakie mamy za sobą, tą zapamiętam do końca życia... i strasznie mi szkoda że z tego powodu nie zostałam na finały :shake:, a miałam rewelacyjną obsadę.

Ja juz 2 razy byłam w Kownie na lotnisku i 2 razy lało jak z cebra. Co prawda za II razem, podczas finałów już nie padało, no, ale mokro było, że hej!:evil_lol:

pati napisał(a):
simbin nawet mi tej wystawy nie przypominaj co prawda championat zaczelismy ale było strasznie

No tak. dobrze, że przynajmniej można było samochodem podjechac pod ring.
A co mają powiedzieć organizatorzy?

pzdr.

Posted

simbik napisał(a):
podpytać się o warunki wystawowe w Kownie, ale poznałam je osobiście bardzo dokładnie, bo lało jak z cebra i zero możliwości rozstawienia namiotu :evil_lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po Sz. - Łotwa (2xCAC)
Olsztyn
Węgry
Warszawa
3xCACIB w Austrii
Białystok
Wilno
Chorzów
Łódź (Klubowa)
Presov/SL
Bratysława 9Światówka)
Legionowo...?

Nic więcej nie potrafię powiedziec, bo to zależeć będzie od cieczek i kryć. Może jeszcze Wels/AUT w grudniu, ale to nic pewnego...

Pzdr.

Jakie plany! Ja to za bardzo nie lubię podróżować, ale tu widzę niezłego podróżnika wystawowego. :cool3: