Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 bonsai_88 napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że fajne te poplątane fotki :loveu:.... wszystkie te psiaki masz u siebie czy jakiś zjazd był? Te na fotkach + jeszcze kilka mieszkają razem z nami...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 gosiaja napisał(a):ja morkowi kupiłam taki z mikrofibry też go bardzo lubi morek też często się na mnie kładzie z pyskiem albo w połowie służę mu jako poduszka fajne te zdjęcia ale ja się nie ze wszystkimi łapie który jest który a i zapomniała bym Morek dziękuje za słodycze z okazji dnia dziecka Ja ostatnio zrobiłam się fanką koców z mikrofibry! Mam ich juz 5...:oops: Jednokolorowe i mieszane. Wypatruję promocji/przecen w JYSK, ostatnia była w Red Black White... No, taka maniaczka ze mnie... Taaaak, my-ludzie czesto robimy za poduszeczki dla naszych psów. Fotki starałam się podpisać (zawsze od lewej do prawej:lol:). Wiem, ciężko się zorientować, dlatego namawiam na przyjazd do nas...:lol: A, i niech się Morek nie przeje tymi słodyczami... Lepiej daj mu jakąś kosteczkę, a słodkości niech będa dla Ciebie:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Właśnie chyba muszę iść na halę i mu coś kupić ostatnio kupiłam mu ucho takie białe (zapomniałam z czym to jest ) i zjadł je w dwa dni a poprzednie gryzł ze 2 miesiące Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To ile jest tych psiaków u ciebie w domu :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Hm, no to musisz wybrać między czymś ekonomicznym a czymś smacznym...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 bonsai_88 napisał(a):To ile jest tych psiaków u ciebie w domu :crazyeye: Sporo...:evil_lol: Pzdr. Quote
Korenia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/4881/resizeofimg0177.jpg Boskie te przekładańce :loveu: I jaka zgodność! "Ty dzisiaj robisz za poduchę" :eviltong: Quote
Kaya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A mnie się bardzo podobają takie "codzienne" foty :loveu: Wkońcu mozna podziwiać jak wyglądają baski na codzień :cool3: Quote
Inkaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://img190.imageshack.us/img190/14/resizeofimg0191jpga.jpg One zawsze tak piętrowo śpią? :razz: Quote
Basia&Safi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nie zamały ten dywanik macie ehehe :) albo one mysla ze on latajacy i jak juz zacznie latac to wszystkie chca poleciec heeh Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Korenia']http://img188.imageshack.us/img188/4881/resizeofimg0177.jpg Boskie te przekładańce :loveu: I jaka zgodność! "Ty dzisiaj robisz za poduchę" :eviltong: Hahaha, a wiesz, że one wogóle nie protestują, gdy jeden kładzie się na drugim... Tak jakoś to zaakceptowały i tutaj akurat nie ma kłótni.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Kaya napisał(a):A mnie się bardzo podobają takie "codzienne" foty :loveu: Wkońcu mozna podziwiać jak wyglądają baski na codzień :cool3: Wiesz, aby zobaczyc baski tak zupełnie na codzień, to trzeba do nas przyjechać:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 agnethka napisał(a):łoooo....ale basków :evil_lol: ja przy Tobie to wogóle psiaków nie mam :eviltong: :lol: Masz, masz... I na dodatek Twoje są większe i bardziej żywiłowe... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Inkaa']http://img190.imageshack.us/img190/14/resizeofimg0191jpga.jpg One zawsze tak piętrowo śpią? :razz: Zawsze! Czasami jeden lub dwa z nich ida sobie na inny dywanik. Ale generalnie lubią spać razem,"na kupie".:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Basia&Safi']nie zamały ten dywanik macie ehehe :) albo one mysla ze on latajacy i jak juz zacznie latac to wszystkie chca poleciec heeh Juz pisałam, że w domu jest kilka miejsc do spania, a baski i tak prawie zawsze śpią razem. One tak lubią, po prostu.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 agnethka napisał(a):a gdzie żywiołowe...właśnie na siłę wyciągnęłyśmy z mamą Najkę na siusiu, bo się pod biurko wbiła i nie chciała wyjść...nawet naleśnika nie chciała :shake: od 2 dni jest taka jakaś dziwna - zwiewa przed kotami, jak jest pora karmienia to nie szczeka jak to miała w zwyczaju, na spacery nie chce wychodzić :shake: chyba wiek zaczyna jej doskwierać albo może ma depreche czy inną chandrę... no na nic suka nie ma ochoty...bo poza samopoczuciem to wsjo ok z nią jest :roll: NO, wiek ma swoje prawa. Ale aż taki brak apetytu to chyba coś dziwnego... Może jakieś badania krwi zrobić? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Błyskotka napisał(a):Spanko grupowe jest super :lol:. Ha, ale jak budza się, to są takie jakieś "pogniecione"... ale jednoczesnie takie cieplutkie:loveu: Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha, ale jak budza się, to są takie jakieś "pogniecione"... ale jednoczesnie takie cieplutkie:loveu: Pzdr. i mamusia musi pracowac :) Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Basia&Safi']i mamusia musi pracowac :) Pracować czy prasować...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Błyskotka napisał(a):U mnie w galerii akurat też spanko ale pogodowe :lol:. Widziałam, widziałam. Jak się patrzy na śpiące chowki to aż się chce to nich przytulić...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 U mnie w galerii akurat też spanko ale pogodowe :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 agnethka napisał(a):niee... ona je normalnie ;) po prostu zawsze jak była pora karmienia to ona świrowała, cieszyła się, szczekała i takie tam... teraz siedzi i czeka po cichu na żarcie, a zjada bez problemów jak przystało wszystko co podane jest w miseczce ;) ona w lutym skończyła 10 lat. mamy nadzieję, że jeszcze kilka lat z nami sobie pobędzie :loveu: Aaaa, czyli po prostu starość...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Zgodnie z obietnica - fotki Buszkowych dzieci. Mają skończone 2 tygodnie. Na początek BAAKIR African Elity BOSEDE African Elite BBWADEENE African Elite Cdn. Pzdr. Quote
Saskja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Aaale cudne szczeniorki! Te łapeczki różowiutkie do wycmokania! A Bbwadeene to naprawdę przez dwa "b" na początku? :crazyeye: Quote
Recommended Posts