Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Przyszłam powiedzieć, że fajne te poplątane fotki :loveu:.... wszystkie te psiaki masz u siebie czy jakiś zjazd był?

Te na fotkach + jeszcze kilka mieszkają razem z nami...:lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
ja morkowi kupiłam taki z mikrofibry
też go bardzo lubi

morek też często się na mnie kładzie z pyskiem albo w połowie służę mu jako poduszka
fajne te zdjęcia ale ja się nie ze wszystkimi łapie który jest który

a i zapomniała bym Morek dziękuje za słodycze z okazji dnia dziecka

Ja ostatnio zrobiłam się fanką koców z mikrofibry! Mam ich juz 5...:oops: Jednokolorowe i mieszane. Wypatruję promocji/przecen w JYSK, ostatnia była w Red Black White... No, taka maniaczka ze mnie...

Taaaak, my-ludzie czesto robimy za poduszeczki dla naszych psów.

Fotki starałam się podpisać (zawsze od lewej do prawej:lol:). Wiem, ciężko się zorientować, dlatego namawiam na przyjazd do nas...:lol:

A, i niech się Morek nie przeje tymi słodyczami... Lepiej daj mu jakąś kosteczkę, a słodkości niech będa dla Ciebie:lol:

Pzdr.

Posted

Właśnie chyba muszę iść na halę i mu coś kupić
ostatnio kupiłam mu ucho takie białe (zapomniałam z czym to jest ) i zjadł je w dwa dni a poprzednie gryzł ze 2 miesiące

Posted

Kaya napisał(a):
A mnie się bardzo podobają takie "codzienne" foty :loveu: Wkońcu mozna podziwiać jak wyglądają baski na codzień :cool3:

Wiesz, aby zobaczyc baski tak zupełnie na codzień, to trzeba do nas przyjechać:lol:

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
łoooo....ale basków :evil_lol: ja przy Tobie to wogóle psiaków nie mam :eviltong: :lol:

Masz, masz... I na dodatek Twoje są większe i bardziej żywiłowe...

Pzdr.

Posted

[quote name='Basia&Safi']

nie zamały ten dywanik macie ehehe :) albo one mysla ze on latajacy i jak juz zacznie latac to wszystkie chca poleciec heeh

Juz pisałam, że w domu jest kilka miejsc do spania, a baski i tak prawie zawsze śpią razem. One tak lubią, po prostu.:lol:

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
a gdzie żywiołowe...właśnie na siłę wyciągnęłyśmy z mamą Najkę na siusiu, bo się pod biurko wbiła i nie chciała wyjść...nawet naleśnika nie chciała :shake:
od 2 dni jest taka jakaś dziwna - zwiewa przed kotami, jak jest pora karmienia to nie szczeka jak to miała w zwyczaju, na spacery nie chce wychodzić :shake:
chyba wiek zaczyna jej doskwierać albo może ma depreche czy inną chandrę... no na nic suka nie ma ochoty...bo poza samopoczuciem to wsjo ok z nią jest :roll:

NO, wiek ma swoje prawa. Ale aż taki brak apetytu to chyba coś dziwnego... Może jakieś badania krwi zrobić?

pzdr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Spanko grupowe jest super :lol:.

Ha, ale jak budza się, to są takie jakieś "pogniecione"... ale jednoczesnie takie cieplutkie:loveu:

Pzdr.

Posted

Błyskotka napisał(a):
U mnie w galerii akurat też spanko ale pogodowe :lol:.

Widziałam, widziałam. Jak się patrzy na śpiące chowki to aż się chce to nich przytulić...:lol:

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
niee... ona je normalnie ;) po prostu zawsze jak była pora karmienia to ona świrowała, cieszyła się, szczekała i takie tam... teraz siedzi i czeka po cichu na żarcie, a zjada bez problemów jak przystało wszystko co podane jest w miseczce ;)

ona w lutym skończyła 10 lat. mamy nadzieję, że jeszcze kilka lat z nami sobie pobędzie :loveu:

Aaaa, czyli po prostu starość...:lol:

Pzdr.

Posted

Zgodnie z obietnica - fotki Buszkowych dzieci. Mają skończone 2 tygodnie.

Na początek BAAKIR African Elity

BOSEDE African Elite

BBWADEENE African Elite

Cdn.
Pzdr.