Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tulasy']Dla Joasi zdjecia z Bydgoszczy

Basia
Jakie śliczne niespodziewajki :loveu: Bardzo dziękuję za zdjęcia mojego słoneczka :p:p

Tz, że ten śliczny wilczy, to tulasek?:razz: My też mamy jego zdjęcia :cool3:
Zapraszamy do naszej galerii, ale to później będą fotki, niestety wczoraj w ogóle nie miałam połączenia z netem :shake:, mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się.

Posted

Buszki napisał(a):
Mi za to grozi eksmisja z domu jak kociambrów nie wydam :placz:.A ja lubię swój domek.Kto chce kotka,kto???

Buszki mam to samo wczoraj przygarnięta kicia obdarzyła nas pięcioma maluszkami i co tu teraz z nimi zrobić :roll:

Asiaczku moge wkleić choć jedna fotke zbiorową towarzystwa?

Posted

[quote name='pati']Buszki mam to samo wczoraj przygarnięta kicia obdarzyła nas pięcioma maluszkami i co tu teraz z nimi zrobić :roll:

Pati, możesz wkleić fotki także do nas, a ja roześlę wici....może znajdą się domki dla kociaków

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
Jakie śliczne niespodziewajki :loveu: Bardzo dziękuję za zdjęcia mojego słoneczka :p:p

Tz, że ten śliczny wilczy, to tulasek?:razz: My też mamy jego zdjęcia :cool3:
Zapraszamy do naszej galerii, ale to później będą fotki, niestety wczoraj w ogóle nie miałam połączenia z netem :shake:, mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się.

Ja to codziennie, kpo kilka razy zaglądam do Ciebie i wypatruję fotek...

Pzdr.

Posted

pati napisał(a):
Buszki mam to samo wczoraj przygarnięta kicia obdarzyła nas pięcioma maluszkami i co tu teraz z nimi zrobić :roll:

Oczywiście, wklejaj!
Ja uwielbiam koty, a przy okazji może Ktoś się skusi...?

pzdr.:lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Pati, możesz wkleić fotki także do nas, a ja roześlę wici....może znajdą się domki dla kociaków

A.
O, widzisz Pati. Czasami sama informacja jest istotna. Może akurat w Galerii Ani i Mani Ktoś je wypatrzy?

pzdr.

Posted

Na razie wstawię 2 fotki Buszkowych kici. Miałam zamiar wstawić tylko jedną z tych fotek, ale potem sobie pomyślałam, że "a dlaczego nie" i wstawiam obie.:loveu::loveu::loveu::loveu:

To jest ta gorsza fotka, a następna...

... cudna po prostu!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Pzdr.

Posted

Oj cudna,cudna.A chętnych jak nie było,tak nie ma :shake:.
Pati,taki już los tych z miękkim sercem.Przygarniamy,a potem mamy stresa.Ja swoją przybłędę chciałam wysterylizować,ale najpierw była za mała a potem było za pózno :evil_lol: (rójka bezobjawowa).
Ale nie ma co się zamartwiać.Kociambry są jeszcze małe,zanim podrosną,może ktoś je zechce ;).

Posted

[quote name='Buszki']Oj cudna,cudna.A chętnych jak nie było,tak nie ma :shake:.
Pati,taki już los tych z miękkim sercem.Przygarniamy,a potem mamy stresa.Ja swoją przybłędę chciałam wysterylizować,ale najpierw była za mała a potem było za pózno :evil_lol: (rójka bezobjawowa).
Ale nie ma co się zamartwiać.Kociambry są jeszcze małe,zanim podrosną,może ktoś je zechce ;).

Buszka a może na kocie forum je wstaw, tam ludzie szukają kotów do adopcji Miau.PL :: Indeks

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Donya, no, może chociaż jedną kicię weźmiesz od Buszki, co?

Buszki, może na zachęte dasz jakieś nowe foteczki kici...?

Pzdr.

No szkoda, że nie wiedziałam wczesniej. Ale juz umówiłam się z dziewczyną, ze wezmę od niej dwa kociaki. Nie moge sie wycofać. Wiecej tez nie mogę wziąć - przykro mi i tak łamię swoje postanowienie - nigdy więcej kotów - po tragediach które sie wydarzyły :-(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja to codziennie, kpo kilka razy zaglądam do Ciebie i wypatruję fotek...

Pzdr.

Wczoraj w ogóle nie miałam dostępu do netu, a dzisiaj też siedzę nie na swoim kompie, może później się uda :p

Za to w zaufaniu wyjawię, że jesteśmy dzisiaj umówione na spacerek z gosiają i Morkiem :multi::razz:, no i znowu nie będzie czasu na neta :eviltong:

Posted

Ja bym chętnie wzieła szylkretkę od Buszki, ale co zrobię jak Spark znowu oprotestuje:-(....trochę się boję

Pati pokaż swoje kociombry:p

A.

Posted

gosiaja napisał(a):
gotowane dla Morka ale ludzie też mogą jeść
są tam tylko korpusy z kurczaka i warzywa
potem doszedł jeszcze ryż
te skaczące posty :mad::mad::mad:

Ja takie cos to i bez ryzu bym zjadła... tak na gesto...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']jake piękne:loveu::loveu::loveu: wszystkie cudne, ale szylkretka miodzio:loveu::loveu::loveu:
ImageShack - Image Hosting :: resizeofmiotbiii002.jpg

A.

Coś w tych szyldkretach/trikolorach jest, prawda?

[quote name='Maks i Spark']Buszka a może na kocie forum je wstaw, tam ludzie szukają kotów do adopcji Miau.PL :: Indeks

A.
O, to dobry pomysł! Może ktoś, oprócz nas, zachwyci się kiciami?

Pzdr.

Posted

donya napisał(a):
No szkoda, że nie wiedziałam wczesniej. Ale juz umówiłam się z dziewczyną, ze wezmę od niej dwa kociaki. Nie moge sie wycofać. Wiecej tez nie mogę wziąć - przykro mi i tak łamię swoje postanowienie - nigdy więcej kotów - po tragediach które sie wydarzyły :-(

Ja rozumiem...
A masz juz załatwiony ten transport?

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Wczoraj w ogóle nie miałam dostępu do netu, a dzisiaj też siedzę nie na swoim kompie, może później się uda :p

Za to w zaufaniu wyjawię, że jesteśmy dzisiaj umówione na spacerek z gosiają i Morkiem :multi::razz:, no i znowu nie będzie czasu na neta :eviltong:

O, jak fajnie!
Tylko kiedy doczekamy się foteczek?

Pzdr.